Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 050
  • 732
  •   1
Отговори
# 15
Маричка,върху таблата е покана за Енгин да ни посети!Ето и с песни го каним!

# 16
Добре заварила и в новата тема!
Марианка   bouquet за кътчето ни !
Марта туй само за мен ме докара до този вид smile3534.

Дилеми , ей на този поглед от промото на първи сезон ако го видя на живо  и шах и мат #Crazy

# 17
Я по-сериозно, момичета! Simple Smile))

# 18
Маричка,върху таблата е покана за Енгин да ни посети!Ето и с песни го каним!

Ако земем и тела да поразкършим в танц, ще падне в краката ни на мига! Simple Smile)) Онли от страх да не се разпаднем... няма да ни счупи хатъра! Simple Smile))

# 19
Марица, той ли в нашите ние ли в неговите Wink

# 20
  • Разград
ENGIN AKYUREK 2013

# 21
# 22
  • София
... ей на този поглед от промото на първи сезон ако го видя на живо  и шах и мат #Crazy
И аз много харесвам тези снимки! Щастливи поне в този миг, прекрасни...

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 21:22 от Dilemi

# 23
Марица, той ли в нашите ние ли в неговите Wink

Бе... кой ще ти гледа в калабалъка? Simple Smile)) Ще изпоприпадаме взаимно... Simple Smile)) Той ще падне кът ни види в денс, ние, кът видим, че сме го впечатлили. Simple Smile))

# 24

Миранда,ето как танцуват двама мои "връстници",т.е. над 50! Joy Joy Joy

# 25
Марица ,като гледам двете видеа  на 1 и 2-ри сезон все едно различни хора виждам .Къде отидоха тези усмивки незнам.В първото промо са истински ,а във второто играят.  

# 26
ENGIN AKYUREK 2013

[video]http://www.youtube.com/watch?v=jPEpHb5XAQI

Ваня, научната фантастика много е напреднала! (Марица се ококорва и отваря широко уста, като забравя да я затвори) Мчи тоз Енгин не само без акваланг във водата дивойката спасява, ами и сух от реката излезе! Simple Smile)) Ивъъъъъъъъх... технологии, бре... микрофибър ли е, що ли?...  newsm78

# 27
Марица ,като гледам двете видеа  на 1 и 2-ри сезон все едно различни хора виждам .Къде отидоха тези усмивки незнам.В първото промо са истински ,а във второто играят.  

е па... позатриха им усмивките с цензура... ама... нейсе! И това ще мине! Ще се усмихват пак щастливи от екрана. Simple Smile

# 28
Марица и от екрана и в реала .Чул теГоспод както се казва .За Берен съм сигурна ,ама знаеш кой ми е дерта ???

# 29
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт