Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 328
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ами аз май приключих с Интикама! Laughing  
Който на когото иска да си отмъщава, Thinking  аз си продължавам с КВФ и АБО Peace!
Има още многоооо за разнищване и разучаване, нали Маричке?
Joy Joy  Joy

# 256
Аз също изгледах първа серия от чиста проба любопитство.

Е, какво да кажа -  както се казва копие / все едно гледам под индиго / -  същото като в оригинала, че дори и кадрите предусещам какви ще бъдат.
Актьорският кастинг е така подбран, че дори не им слушах турските имана - за мен си бяха Виктория, Емили, Лидия ...

Ами това е ... продължавам си с оригиналът !

Но гледайки ... в главата ми сякаш се прожектираше и друг сериал  " Отмъщението/мълчанието на Е" - ето за това го признавам това момче - освен, че е невероятен талант е и доста умен и прозорлив.

Измислени  и прекопирани сценарии  - къде е легендата Мерал, къде са Едже и Мелек /  каквото и да говорим добри са двете като екип /.

В EAUF  май започва парти посветено на легендарният Мустафа Булут.

# 257
Как се ядосвам,че точно когато нашето момче е в силата си и може чудеса да сътвори,те пък изпаднаха в такава творческа криза комшиите.Ама че лош късмет,пак добре че Енгин не се набута в някоя измишльотина.

# 258
Здравейте,
Goni, благодаря за сръбското клипче! Много ми хареса!
За мен несъмнено Берен е много добра актриса и е много красива жена, но Енгин е като артистично божество до нея! Неслучайно той печели състезанието, в което участват и двамата преди години. Берен в Забранения Плод ме накара да намразя ролята! Не вярвам това да е била идеята, но факт е, че направо ми се повдигаше от актрисата след този филм. В КВФ виждам Берен като достоен партньор на Енгин и усещам, че жената Берен се вълнува от ролята, която играе! Може би Берен се усъвършенства (или е заради присъствието на Енгин), незнам! Сега дори не се интересувам от турското Отмъщение и не смятам да го гледам!!!
Енгин е от друго измерение! Накара ме да обикна Мустафа, от когото, ако познавам в реалния живот, бих се ужасила. Намразих и горката Нарин! Уникалната му роля на Керим - няма да коментирам!
И ако Енгин започне да снима (дори да е римейк на най-досадния филм на света) аз ще го гледам с такова нетърпение и трепет, че чак се плаша, че ако съм на мястото на Енгин и знам как ме чакат всички фенки бих се стресирал от техните огромни очаквания от мен  Hug

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 22:13 от miranda78

# 259
  • София

В EAUF  май започва парти посветено на легендарният Мустафа Булут.[/b][/color]

# 260
Момичета, тези дни не ме бройте... от арчър се превръщам в хънтър. Simple Smile)) Не мога да устоя на разкошните кадри. Simple Smile))

Скрит текст:

От хънтъра, обаче, до патонататома (анатомиста) крачката е малка... и едните и другите разпарчетосват "отстреляното". Simple Smile))))  #Crazy Twisted Evil

Ей този поглед на елен просто предизвиква да направя и това:

Дръжте ме, превръщам се в чудовище! Simple Smile))

# 261
# 262
Ами аз май приключих с Интикама! Laughing  
Който на когото иска да си отмъщава, Thinking  аз си продължавам с КВФ и АБО Peace!
Има още многоооо за разнищване и разучаване, нали Маричке?
Joy Joy  Joy

Дилеми, много има... направо свят да ти се извие... филмът увлича и с фабула и с изпълнители и човек се отплесва, но ако си постави за цел да проследи определена линия, определен герой в развите, изведнъж цъфват още една камара подробности, за които и през ум не ти е минало, докато си го гледал в цялост...  #Crazy Това е положението... КВФ и АБО ме правят луда. Simple Smile))

# 263
Sportic,touristic,artistic,and picnic!Anything you want! Joy Joy Joy

# 264

Joy Joy Joy Joy Joy И една голяма плезенка. Simple Smile)) Ами има всичко, което поискаш, в тези два филма. Simple Smile))

# 265
  • София

Днес вече го слагах, но колкото повече, толкова повече!!! Joy Joy Joy

# 266
  • Пловдив

Мустафа Булут..Хотел-мотел...Божествен...

# 267
# 268
Дилеми,уникален е просто-това съм го изгледала не знам колко пъти!

# 269
  • София
Очарователен Мустафа, великолепен, невероятен Енгин... Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт