Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 307
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Момичета,понеже ставаше въпрос за режисьорски решения,ха сега ме убедете,че някой е режисирал тези изпълнениа на Енгин-ми то си му блика отвътре всеки жест и действие.

# 271
  • Пловдив

Като отворите спойлера, да не се уплашите. Защо така става в реала...Сравнете мъжете... Дали Берен е купила обичките на .....
Скрит текст:

# 272
Момичета,понеже ставаше въпрос за режисьорски решения,ха сега ме убедете,че някой е режисирал тези изпълнениа на Енгин-ми то си му блика отвътре всеки жест и действие.
Ама за това спор няма, бре. Simple Smile) Вероятно на режисьорите им е изключително лесно и приятно да работят с него. Ми че той си е златна мина... няма нужда от кой знае колко напътствия, за да покаже каквато и да искаш емоциа, а на всичкото отгоре го прави брилянтно и супер убедително. Simple Smile)

# 273
Марианка,добре че сложи предупреждение,мила-ми то човек уплах ще получи.

# 274
  • София

Като отворите спойлера, да не се уплашите. Защо така става в реала...Сравнете мъжете... Дали Берен е купила обичките на .....

Ама много сме закачливо лоши понякога,  Laughing само понякога   Joy Joy Joy

# 275
  • Пловдив

Ами Булута - направо се ошашави....

# 276
А самата Берен - все така с вид на фея... Мразя простинал чай!  ooooh! Малко от малко по-представителен да и беше избранника... Оня, французина, фашташе очо... що се зарязаха с него? Направо ме е яд да го гледам тоя плужек...

# 277
Един  легендарен Мустафа Булут - никой не е като него !!!

# 278

Ами Булута - направо се ошашави....

Е, щом и той си глътна езика, положението е неспасяемо. Simple Smile)

# 279
Дилеми,пожелавам му на този слънчо да избира с такъв трепет пръстени (а не в роля) за някоя девойка,която наистина ще го обича заради него,а не заради славата и парите му.

# 280

Голям бой се биха - точно като петли !

# 281
  • Пловдив

Направо избяга от ужас.....Кажете ми един актьор друг, може ли да изиграе такива моменти.

# 282

Малко по спокоен Мустафа - уж де !!!

# 283
За да си изплакна очите и да си успокоя беса, си пускам това:

# 284
  • София
Божеее, Laughing какви сме образи само!  #Crazy  Нашето си е на-хубаво!  Joy Joy Joy
Ама то си е чистата истина!!!  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 22:55 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт