Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 191
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Марианка,тези жълти гривнички ги носят като съпричастност към болестта на един колоездач Армстронг,който се е борил с рак.Гледах преди години,че големият ми син също носеше,но това момченце е доста малко,за да носи гривничка от същата кампания.Кой знае.

# 481
  • Пловдив
Марианка,тези жълти гривнички ги носят като съпричастност към болестта на един колоездач Армстронг,който се е борил с рак.Гледах преди години,че големият ми син също носеше,но това момченце е доста малко,за да носи гривничка от същата кампания.Кой знае.

В момента в Б-я кампанията за рак на шийката на матката за момиченца е с бяла гривничка със цветенца отгоре - но така е и в световен мащаб. За рак на гърдата - розова. Така, че може би е нещо от тоя сорт....

# 482

В момента в Б-я кампанията за рак на шийката на матката за момиченца е с бяла гривничка със цветенца отгоре - но така е и в световен мащаб. За рак на гърдата - розова. Така, че може би е нещо от тоя сорт....

Една дама пита в коментара си за предмета в ръката на Енгин... аз добавих и за гривната на детето и въпрос дали е благотворителност...

В нашия ФБ са убедени, че това в ръцете на Енгин е неговият телефон. Онли. Пръчката, която изглежда да се вижда, всъщност е крак на пейката... съгласна съм. Но гривната на детето вероятно все пак означава нещо...

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 18:47 от marytza

# 483
Аз се отнасям къмто 51 серия  - в момента  Фатмагюл  "поучава" Керим как да се държи с баща си.

Боже, боже ... колко бързо забрави тя самата как се държеше ... ама нали все тя е правата ...

# 484
Аз се отнасям къмто 51 серия  - в момента  Фатмагюл  "поучава" Керим как да се държи с баща си.

Боже, боже ... колко бързо забрави тя самата как се държеше ... ама нали все тя е правата ...

Е, нищо, де... Керимчо и така си я обича. Simple Smile)) Няма да забравя онази негова реплика: Дори ти не можеш да се справиш с всички проблеми за два дни. Simple Smile))

# 485
  • София

Радвам се, че има нова снимка, радвам се, че изглежда отпочинал и весел,  радвам се, че се радвате! Ама Тцъъъ, не го харесвам така "обрасъл", с толкова дълга коса и брада! Изглежда по-възрастен, изпъква носът му, не му се виждат скулите и устните... Абе, не го харесвам така, но се радвам, че започнаха по-често да се появяват снимки с него! Дай боже да се появи и в нов филм скоро!

# 486

Радвам се, че има нова снимка, радвам се, че изглежда отпочинал и весел,  радвам се, че се радвате! Ама Тцъъъ, не го харесвам така "обрасъл", с толкова дълга коса и брада! Изглежда по-възрастен, изпъква носът му, не му се виждат скулите и устните... Абе, не го харесвам така, но се радвам, че започнаха по-често да се появяват снимки с него! Дай боже да се появи и в нов филм скоро!

Wink  baby_neutral

# 487
Дилеми...

# 488
Дилеми, и аз го харесвам избръснат като на снимката по-горе, дето я постна Марица, ама и на тази изглежда добре. най-важното, не е тъжен, усмихнат е.

Да излезе вече на светло! Чакаме те, Енгин Акюрек!  Hug

# 489
Съжалявам - по-силно е от мен... дори шансът да откажа цигарите е по-голям от този - да откажа Енгин... Simple Smile))

айдаааааааа удари мъ щуротията... турих фитил на сръбкините с тая снимка под заглавие:

Who wants to be an apple?

# 490

Ох,за брадата вече взех да свиквам  Laughing Laughing а с дълга коса много го харесвам.  love001
А дано да се появят и още снимки . Simple Smile

# 491
  • София
Маричке,  Hug

# 492
Дилеми... зададох въпроса и в бг-ФБК. Simple Smile)) Вчера там някаква се изказа не особено ласкаво на въпроса ми за погледа и от коя сцена на филма е, та днес ги заковах с др. въпрос. Simple Smile))

Коментар на Наталия под снимката: Ще започне една надпревара...

Аз: хахахаах не искам и да си представя)))) и все пак... вместо "две хубави очи", в главата ми се завъртя "две хубави ръце"... Simple Smile)) нека продължа... "душата на дете... не искат и не обещават те"... Simple Smile))

Велянче, нали в случая не злоупотребявам с класиката? Simple Smile))

# 493
# 494
Маричка,хайде от мен да мине-като се отнася за двете хубави очи на Енгин! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт