Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 184
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Маричка,хайде от мен да мине-като се отнася за двете хубави очи на Енгин! Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

# 496
# 497
  • София
Като говорим за очи...

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 19:46 от Dilemi

# 498
# 499
# 500
Оффффф реалността започва да нахлува в живота ми... Simple Smile А така си ми е хубаво тук... Simple Smile)) Тцъ! Олмаз, както казва общият любимец - трябва вече да помисля и за ежедневието... пусто ПКС... що ли се хванах? Simple Smile))

# 501
  • София
Оффффф реалността започва да нахлува в живота ми... Simple Smile А така си ми е хубаво тук... Simple Smile)) Тцъ! Олмаз, както казва общият любимец - трябва вече да помисля и за ежедневието... пусто ПКС... що ли се хванах? Simple Smile))

Не знам какво е това, с което си се захванала / спомням си, че ходи на някакви изпити май? /, но добре че има такива неща, защото иначе съвсем ще се отнесем!!!

# 502
Элиза от руския форум подава подсказка за новата снимка:

Маруся, ты читала, комментарии от Октября 2012 - что это значит,что оно в октябре там появилось?
Muharrem Sönmez
October 25, 2012

Някой да знае нещо за това?

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 20:20 от marytza

# 503

Не знам какво е това, с което си се захванала / спомням си, че ходи на някакви изпити май? /, но добре че има такива неща, защото иначе съвсем ще се отнесем!!!

Верно е. Simple Smile)) Само в облаците ще си стоя. Simple Smile)))

# 504
  • София

Не можеш ли да ги питаш newsm78 Проверих тези думи, не излиза нищо смислено #Crazy

# 505
  • Пловдив

Марица, пък ти я попитай дали вижда белия мерцедес на паркинга...
Допълвам - може да са роднини и да е бил с него на събитието. Може и да не са. Аз разбрах, че снимката на малкия е правена през октомври 2012 г.

# 506
А я посетила страницу этого мальчика http://www.facebook.com/muharrem.sonmez.73
и там читала комменты и фото помещено 25 октября - да,опять Энгин одет тепло а мальчик в майке. Ох, этот загадочный Энгин, с ума нас сводит!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater

# 507

Маруся, ты читала, комментарии от Октября 2012 - что это значит,что оно в октябре там появилось?

Muharrem Sönmez обнови своята снимка на профила.
9 ноември 2012 г.

Muharrem Sönmez обнови своята снимка на профила.
25 октомври 2012 г.

# 508
Той Енгин си е явно доста зиморничав.на страшно много снимки съм забелязала другите леко облечени,а той с палтенце и 2-3 пуловера.Това да му е кусура.

# 509
Элиза смята, че смело може да се приеме мерцедеса за машината на Енгин. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт