Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 130
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Марице, нас броиш ли ни?

Диманче, ние ако се добавим, числата няма да стигнат. Simple Smile))))) Просто всяка от нас е поне за 10.. ако сме скромни. Simple Smile)))

Имам предвид това:

Engin Akyürek (Fatmagül'ün Suçu ne?)  48.14%  (24,844 Oylar)

Simple Smile)))

О, не, няма скромност в тази  работа!!!

Аз обаче се оттеглям! Лека нощ и до утре!!

# 586
Ох, Боже... спам, разбира се. Simple Smile)
Скрит текст:

# 587
Марице, нас броиш ли ни?

Диманче, ние ако се добавим, числата няма да стигнат. Simple Smile))))) Просто всяка от нас е поне за 10.. ако сме скромни. Simple Smile)))

Имам предвид това:

Engin Akyürek (Fatmagül'ün Suçu ne?)  48.14%  (24,844 Oylar)

Simple Smile)))

О, не, няма скромност в тази  работа!!!

Слаба съм в смятането, Дилеми... затова съм скромна. Simple Smile))) Не искам и да помисля колко клика е направила всяка от нас... Simple Smile))) А колко от тях са се прихванали? Simple Smile)) А колко съобщения, ръчкания?... Математиката ми не стига. Simple Smile)) И това - само за тук... а имаше (и ще има, предполагам), още акции. Simple Smile))

# 588
Лека нощ! Simple Smile

# 589

Нали е страхотен?

# 590

Като коте, докопало се до каймака е... Simple Smile))

# 591
Къде ми откри снимката? А Енгин ми се струва ,че е пил нещо и се облизва наистина като коте.

# 592
Къде ми откри снимката? А Енгин ми се струва ,че е пил нещо и се облизва наистина като коте.
ами беше си вътре... само нещо си объркала с прикачването - оправих го. Simple Smile))

# 593
Марияна, има ли отговор от Елош?
Толкова ми се иска да разбера нещо повече за този филм! А и за снимката също.  Не знам вече къде да ровя, за да науча нещо. Много ми липсва Енгин. Той хубаво ни завъртя главите, ами сега какво ще ни прави? Толкова много и толкова влюбени.  newsm03 newsm03 newsm03 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    love001

# 594
  • София
Момичета, лека нощ и от мен!  Laughing

# 595
# 596
Лекичка, Елинор. Simple Smile

# 597
Марияна, има ли отговор от Елош?
Толкова ми се иска да разбера нещо повече за този филм! А и за снимката също.  Не знам вече къде да ровя, за да науча нещо. Много ми липсва Енгин. Той хубаво ни завъртя главите, ами сега какво ще ни прави? Толкова много и толкова влюбени.  newsm03 newsm03 newsm03 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    love001

Дано се научи да ни използва момчето. Simple Smile)) Или поне мениджърът му да се научи... Simple Smile))

# 598
Пък аз си рева с Керимчо в края на 44-и еп...

Пак смяна на местата... надграждане на емоциите... преди Керим вървеше напред и водеше Фатмагюл към дома, след като нейният свят окончателно се беше разпаднал на парчета, в руини... сега Фатмагюл води Керим към дома, след като е загубил и последната  си опора...

# 599
Айдееее,сега влизам ,а ми пожелават лека нощ  newsm78 newsm78  Joy Joy
Маричке  Hug само не разбрах за какъв разговор става въпрос,
между момчето от снимката и кой... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт