Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 120
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Лека нощ ,аз отивам да гледам една от любимите ми серии,когато хвърчи перушината на Мука.

# 601
Лека,нощ,Милка  smile3524

# 602
# 603
Айдееее,сега влизам ,а ми пожелават лека нощ  newsm78 newsm78  Joy Joy
Маричке  Hug само не разбрах за какъв разговор става въпрос,
между момчето от снимката и кой... newsm78

Октомври месец в американския фен клуб на Енгин е публикувана снимката (май...  newsm78) тогава админа и участвиците във ФБ са водили директен разговор с момчето от снимката, което е до Енгин, но разговорът е бил на турски. Элиза нищо не е могла да разбере от него.

Сега и аз имам два коментара на турски, преводачът ми говори глупости...

Цитирам:

Fulya Ertan Çoluk çocuk foto çekildi..Ülkede çekilmeyen bir ben kaldım..Ne kadar bahtsızım.....
преди 2 часа · Харесвам · 1
Maria Micheva Ben anlamıyorum ...
преди около час · Харесвам
Sevgi Mert yalnız degilsiniz fulya hocam bi de ben varım foto çekilmeyen
преди 12 минути · Харесвам
Maria Micheva Ben anlamıyorum ... google çevirmen çalışmıyor

Написах им, че нищо не разбирам...

Това е цялата информация, с която разполагаме.

# 604
А инак - прощавай, че съм те турила преждевременно в леглото... Simple Smile)) Нали си ревях в този момент с Керимчо - пак съм огелпила нещата. Simple Smile))

Whistling Лудо младо сон засонилооооооо... на ръчица белай момина... а мома се чудом чуди - драго и е да го гледа, жално и е да го бууууууди... Simple Smile))

Марица пак откачи. Simple Smile))

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 01:47 от marytza

# 605
Маричке  Hug благодаря ти  newsm51
аз уж ви изчетох,ама нещо ми се е изгубило  newsm78 newsm78
то хубаво си ме пратила в леглото,време е за сън  Simple Smile
но нали използвам ,че е свободен компютъра.... newsm53 newsm53 smile3506

# 606
Маричке  Hug благодаря ти  newsm51
аз уж ви изчетох,ама нещо ми се е изгубило  newsm78 newsm78

Ай да си попеем заедно. Simple Smile)) Утре ше ни болят пръстите, ама... Simple Smile)) Тоз сладък спящ Керим... просто ме предизвиква. Simple Smile))

# 607
  • Разград

# 608
Е те с тия влюбени погледи ше ме побърква докът съм жива, сигур... Simple Smile))

# 609
Таз снимка си е за Кики. Simple Smile))) Ще си я вземе, като влезе. Simple Smile))

# 610
Маричке,може и да попеем,само че предупреждавай предварително
да се снабдим с песнопойки..... Joy Joy Joy

# 611
  • NICE,FRANCE
Скрит текст:
А инак - прощавай, че съм те турила преждевременно в леглото... Simple Smile)) Нали си ревях в този момент с Керимчо - пак съм огелпила нещата. Simple Smile))

Whistling Лудо младо сон засонилооооооо... на ръчица белай момина... а мома се чудом чуди - драго и е да го гледа, жално и е да го бууууууди... Simple Smile))

Ако щеш ми вЕрвай,но само с поглеждането на върха на снимката и аз си запях тази песен. Joy
Тъй че не си сама в откачането hahaha

# 612
Скрит текст:

Ако щеш ми вЕрвай,но само с поглеждането на върха на снимката и аз си запях тази песен. Joy
Тъй че не си сама в откачането hahaha

Галандри... страшно става! Simple Smile)) Летят, значи, безжични вълни... заразни... мислим еднакво, действаме еднакво, пеем еднакво, сънуваме еднакво... Simple Smile))) Неуправляем процес. Simple Smile)) И нескончаем... бомба ли е, що е, не знам, ама... вече сички сме у кюпа! Simple Smile))

# 613
Маричке,може и да попеем,само че предупреждавай предварително
да се снабдим с песнопойки..... Joy Joy Joy

Песнопойките - лесно... а ВОЛТАРЕН или нещо подобно имаш ли си? Simple Smile)) Щото той ще ти е по-необходим след пеенето. Simple Smile))

# 614
На Керимчо вече съвсем му писва от нас... Още малко и ще почне "Керим в действие"... я как гледа...

Общи условия

Активация на акаунт