Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 057
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Предупреждавам: въпросът е реторичен, а дамите със слаби нерви могат да си приготвят валерианчето... Simple Smile))

Много ми харесва! Маричке, направо ми спираш дъха  Joy Joy Joy

# 677
Предупреждавам: въпросът е реторичен, а дамите със слаби нерви могат да си приготвят валерианчето... Simple Smile))

http://prikachi.com/images/770/5701770q.jpg
Много ми харесва! Маричке, направо ми спираш дъха  Joy Joy Joy

Начи смело да го намятам по фейсовете? Simple Smile) Има го, разбира се и във вариант с инглиш.

# 678
Мятай! Всичко, което си сложила ме жегва под лъжичката, така че не се чуди по принцип изобщо!!! Hug

# 679
Ама много идейни има от рускините!

Идеалния колаж-презентация на Енгин.

Първо - Истанбул на заден план, после постепенното му израстване в ролите, а над надписа Руски фен клуб са се постарали и да направят пак "птичи надпис" - личице с усмивка. Simple Smile)

# 680
Маричке,супер е ,слагай го да взривиш пеперудите  #2gunfire #2gunfire

Момичета,до после  wavey

# 681
Маричке,супер е ,слагай го да взривиш пеперудите  #2gunfire #2gunfire

Момичета,до после  wavey

Точно тях мислех да прескоча... Simple Smile)) Добре, де - отивам и на тях да им подам нещо по-хард... Simple Smile))

# 682
Хахаха сръбкинята ми подава друга идея за колажче... Simple Smile)) "Най-големият ми недостатък е, че няма втори като мен!"--- това много би тичкало на Булута, нали? Simple Smile)))))))))))

# 683
  • Пловдив

Божествен. Химията в КВФ прави целувките толкова очаквани, невинни и истински. Другите двойки ряпа да ядат...

# 684

Права си, Марианка - БОЖЕСТВЕН. Simple Smile) Chosen Cloud ... Wink )

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 15:49 от marytza

# 685
Идеята на сръбкинята много ми допада, ама го напиши на инглиш, Маричке, та целият свят да го разбере.

А тия от Engin Mad Fans могат да ни приберат всичките, само дето не знаят български.  Simple Smile

отново Soie, но с поглед към Фатмагюл

# 686
  • Разград
EFSANE MUSTAFA BULUT-1

# 687
Идеята на сръбкинята много ми допада, ама го напиши на инглиш, Маричке, та целият свят да го разбере.

А тия от Engin Mad Fans могат да ни приберат всичките, само дето не знаят български.  Simple Smile

отново Soie, но с поглед към Фатмагюл
http://www.youtube.com/watch?v=oTMv8EjCyOI

То на лудите не им трябва друго, освен няколко символа, за да се разбират... може и без думи. Simple Smile)
Те ти го инглиша, придружен с надслов: Chosen Cloud ... (Мустафа Булут, демек) Simple Smile))

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 15:57 от marytza

# 688
# 689

Вие днес, мен ли цял ден ще обсъждате????

Общи условия

Активация на акаунт