Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 162
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Ама много идейни има от рускините!

Идеалния колаж-презентация на Енгин.

Първо - Истанбул на заден план, после постепенното му израстване в ролите, а над надписа Руски фен клуб са се постарали и да направят пак "птичи надпис" - личице с усмивка. Simple Smile)

Прекрасен колаж! Peace Peace

# 691
  • Пловдив

И момчето доволно - Марица - разпръсквай по фейсовете....

# 692
  • Пловдив

Ето линк с всички снимки преди началото:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.377197672366648.91351. … 803730&type=1

# 693
  • Пловдив

Само на мен ли така ми се струва - главата - тази върху раменете на Кенан е като ХХL върху тялото му. Обувките му високи с платформа - боже карикатура....Берен по-широка от него в раменете. Оффф, едвам го дишам.

# 694
Скрит текст:

Само на мен ли така ми се струва - главата - тази върху раменете на Кенан е като ХХL върху тялото му. Обувките му високи с платформа - боже карикатура....Берен по-широка от него в раменете. Оффф, едвам го дишам.

И ние едва го дишаме... ако не е Берен до него.... Simple Smile) Слагай го в спойлер тоя, моля те... Simple Smile))

# 695

Привет момичета !

Къде ви оставих снощи, къде ви намирам днес ... но пък темата на разговор си е ... една и съща. Боже, няма "разомагьосване" след толкова отново хубави колажи / Марица - ставаш все по-добра !  Елинор, Мариянка / и клиповете които пуска Валя ; новините от Мариянка и всеки споделил какво, къде е открил като нова информация ; Гони след прекрасните "Птици" се усмихнах с "Усмивката"  - дано не пропуснах някого - благодаря на всички за прекрасното настроение !

Само не съм съгласна за обувките Кенанови - подобни видях да се мъдрят и на краката на Онур С. - съпругът на Т.  - явно тези патъци са последен писък на модата при комшиите - ако не друго - то поне му дават няколко изравнителни сантиметри, че дамата му е с висок ток и ще се чувства неудобно ... Уф, пак му отделих време и мисъл.

# 696
Аз пък нищо не свърших от задължителната, но две приятни колажчета от пожелателната за избягване работа... Отивам да си почерпя волята сега... Simple Smile)

# 697
Марианка,ама ме разсмя с тази глава XXL! Joy Joy

# 698
# 699
  • Пловдив
Марианка,ама ме разсмя с тази глава XXL! Joy Joy

Уточнявам, щото може и друго да си помисли човек.

# 700
# 701

Ох, не искам да коментирам  - то се вижда !

Обувките са последен вик и писък на модата.

Но на Онур С. му ходят на тоалета повече / на мен лично  и като мъж по ми харесва /

# 702
# 703
Забелязала съм по снимките на Кенан,че палтенцата му винаги едни такива теснички,късички,ушити от два три вида плат-нали казвате,че е супер богат пък не може достатъчно плат зе едно сетре да си купи!!! Joy Joy Joy
Главата XXL, панталонките S

# 704
Забелязала съм по снимките на Кенан,че палтенцата му винаги едни такива теснички,късички,ушити от два три вида плат-нали казвате,че е супер богат пък не може достатъчно плат зе едно сетре да си купи!!! Joy Joy Joy

Мода, мода ... му рекли хората

Общи условия

Активация на акаунт