Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 034
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив

Има новина от Engin Akyurek Universal Fans Club:
"Днес, Е.А. и Mirjana Basic спряха в  Film Studios за да обсъдят нова оферта, представена от режисьора на филма Mirjana Basic. Когато попитах за подробности от разговора им, г-жа миряна любезно обясни, че няма нищо сигурно все още. Е.А. ще я преразгледа подробно, преди да даде окончателен отговор."

"Today, Engin Akyurek stopped by the Mirjana Basic Film Studios to discuss the details of the new offer presented by the movie director Mirjana Basic. When we asked the details of their conversation, Ms. Mirjana kindly explained that there wasn't anything certain yet but Engin Akyurek would review the details before giving a definite answer."

# 61
Мартичка,то принцчето наистина става,ама като си помисли човек,че трябва да е една от сюрията около него-преди много години ми се случи да бъда в един хотел в Париж и там изведнъж като се изсипа една тълпа с един такъв петел начело и ято кокошки след него-забавна картинка!

# 62

Ох,момичета,налага се да ставам  smile3511
оставям ви до после или утре.

# 63

Ох,момичета,налага се да ставам  smile3511
оставям ви до после или утре.

Не дърпай перушината! Петлето още е тук. Simple Smile))

# 64
Мартичка,то принцчето наистина става,ама като си помисли човек,че трябва да е една от сюрията около него-преди много години ми се случи да бъда в един хотел в Париж и там изведнъж като се изсипа една тълпа с един такъв петел начело и ято кокошки след него-забавна картинка!

Мчи те са си така... султани и хареми... Simple Smile

# 65
  • Разград

# 66
  • София
Скрит текст:
"Today, Engin Akyurek stopped by the Mirjana Basic Film Studios to discuss the details of the new offer presented by the movie director Mirjana Basic. When we asked the details of their conversation, Ms. Mirjana kindly explained that there wasn't anything certain yet but Engin Akyurek would review the details before giving a definite answer." [/b]

За съжаление май е само фенска мечта, ето го студиото... newsm78 newsm78 newsm78
пустите му пеперуди, какво са се разлетели през зимата
  #Crazy  #Crazy #Crazy

Последна редакция: ср, 02 яну 2013, 23:26 от Dilemi

# 67
Ей го, на... Божейййййй ... добре, че може! Simple Smile)

hahaha Познайте коя песен ми се завъртя в главата. Simple Smile))

" Искам да те нарисувам... не със молив, не със четка... " Simple Smile))) Направо съм ЧОК ШАШАРДЪ от себе си... Още малко и ще взема да припявам "Хочу от тебя сына" Simple Smile)))

# 68
  • Пловдив
Скрит текст:
"Today, Engin Akyurek stopped by the Mirjana Basic Film Studios to discuss the details of the new offer presented by the movie director Mirjana Basic. When we asked the details of their conversation, Ms. Mirjana kindly explained that there wasn't anything certain yet but Engin Akyurek would review the details before giving a definite answer." [/b]

За съжаление май е само фенска мечта, ето го студиото... newsm78 newsm78 newsm78
пустите му пеперуди, какво са се разлетели през зимата
  #Crazy  #Crazy #Crazy

Офффф. Луди....И в английския форум пляснато.

# 69
На анкетата "популар" сме натрупали днес 400 гласа... ако нямаше ограничение от час между гласуванията, вече щяхме да сме начело. Simple Smile))

И в шашавата да надникнем...

Engin Akyürek (Fatmagül'ün Suçu ne?)  48.21%  (22,860 Oylar) 
Murat Yıldırım - Suskunlar  40.86%  (19,375 Oylar) 

# 70
  • София
Направо съм ЧОК ШАШАРДЪ от себе си... Още малко и ще взема да припявам "Хочу от тебя сына" Simple Smile)))

Маричке,  преди това трябва да пееш Engin Akyurek-You're My First, My Last, My Everything  Joy Joy Joy

# 71
  • AMS
Марияна, това е супер новина! Много ме зарадва, щастлива казвам на всички "добро утро"! Grinning

И веднага ще помоля да не ми се смеете, но снощи, докато се мъчех да заспя, изведнъж ми се проясни защо загина Сердар. Много сме го обсъждали, но снощи някак ми се подреди в главата. Simple Smile
Разглеждаме историята в сериала като борба на два свята. Доктор Сердар от своя свят влиза в другия, идва в Гюзелюрт. Има благородна мисия, изпълнен е с добри нмерения да опази живота и здравето на хората там. Усеща притегателната сила на тази земя, на песните й, среща любовта, дава сърцето си и остава да живее там.
Но въпреки това, той е от другия свят. Когато загива, говори с майка си по телефона, това е пъпната му връв с неговия свят. В същото време, го чакат Нарин и приятелите, другият свят. Доктор Сердар прекрачи границата и настъпи мина.
Тялото му се разкъса и остана в земята на Гюзелюрт. След смъртта си той стана част от нея, хората го приеха за свой и го допуснаха в съзнанието си, започнаха да се променят.
Момичета, моля ви, ще чакам отзиви!  Hug

Привет, момичета!!! newsm18 newsm18
Позволявам си да цитирам невероятния пост на Валя, от предишната тема.
Валя, Благодаря ти!!! Поздравления!!!
Не забравяй, че този клип е и твой!!!

АДАЖИО

# 72
Маричке преди това трябва да пееш You're My First, My Last, My Everything  Joy Joy Joy

Ми ко да направя, бееее... диагноза! Simple Smile))Просто си помислих, че ако съм художник, ще нарисувам тези прекрасни очи... останалото дойде от самосебе си - асоциации... Обещавам да не правя теста на Роршах или както там му беше името! Инак веднага ще ми облекат от онези роклички, с дългите ръкавки, дето се връзват на гърба... а с тях няма да мога да ползвам РС. Simple Smile))

# 73
Ох, как ме нервеше тая луна в първите серии на АБО... Simple Smile)) Ама тук стои добре... Някой добре е докарал погледите на Керим и Булут.... направо те хваща пълнолуДието... Simple Smile))

# 74
Айде едно хубаво гифче от Ксения...

Общи условия

Активация на акаунт