Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 330
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Ама че шашав ден ми е днес...  #Crazy а трябва да се стягам след малко за среща с миналогодишните си възпитаници... чувствам, че главата ми е някъде другаде... комай все в облаците си стои... Simple Smile)) кой знае какви ще ги натворя до довечера... Simple Smile)

# 196
# 197
И една покана

# 198

ЛистИ, листИ... като стигнеш края - отзад напред.. покле пак отначало... Simple Smile)) Ако ти омалеят пръстетата, плюнча мойте и помагам... заедно да листим. Simple Smile))

# 199

ЛистИ, листИ... като стигнеш края - отзад напред.. покле пак отначало... Simple Smile)) Ако ти омалеят пръстетата, плюнча мойте и помагам... заедно да листим. Simple Smile))

Маричке,как да стигне края.....ми то няма край... Laughing Joy Joy

# 200
Момичета,някоя от вас знае ли как може да се туитва в акаунта на друг-аз съм на Ви с това-сега се сетих,че бихме могли да питаме Едже Йоренч за проекта Джевдет бей или пък нещо около Енгин-може пък и да отговори нещо.

# 201

Маричке,как да стигне края.....ми то няма край... Laughing Joy Joy

Ми нъл затва ща и помагам... ако я оставя сама да листи, ше и се протрият пръстетата... а така - на смени... до нашия край. Simple Smile))

# 202
Сърце голямо - побира всичко - обич и  обида, възхищение и пренебрежение, виж ... Булута с предимство

Скрит текст:

# 203
# 204

Елинор, виж как бързо спретнаха червения килим за Енгин... а си го пожелахме едва ... вчера ли беше? ... Започва да се сбъдва пожеланото... Wink))

# 205
  • Пловдив

Имам нуждааааа. Едно главоболие...ме е стегнало....

# 206
На кадрите с по-добра резолюция от версията, която свалих най-после нощес... Вижда се, че белегът на Енгин си е бая голям... Това момче направо си е сцепило половината лице... добре, че Бог го е опазил при този "инцидент от детството".

# 207
Маричка,този белег и по брадичката ли продължава или на мен така ми се струва?

# 208
Маричка,този белег и по брадичката ли продължава или на мен така ми се струва?
От основата на носа, през устните и по брадичката... Никак не е бил безобиден инцидентът... Добре, че Бог го е опазил... Да го пази и занапред... Praynig

# 209
Има късмет,че е мъж и го скрива с растителност! Joy

Общи условия

Активация на акаунт