Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 224
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
И мен ръката ме кара да се съмнявам. Ех, да имаше фото с малко по-висока резолюция...

# 421
Велянче,споко ще дойде и за възрастни,не бъди придирчива.Вече знам ,че си нетърпелива,маминка.
Днес още не съм си оправила леглата и си стоя при вас,където ми е най-добре.Лошото е, че този филм ме направи много,много мързелива.Винаги намирам повод да отложа днешната работа за друг ден. Друго исках да споделя по повод на Кенан(чая),който и преди съм казвала,че ми прилича на клоун.Не искам да обиждам клоуните,тъй като зад маската се крие голям талант.Винаги се питам тези момичета (визирам Берен,Туба) млади,красиви,преуспели,финансово независими по какъв критерий избират спътника си - просто да не изпуснат товарния влак ли или за да си направят законно деца. Не са ли чували,че децата трябва да се създават с много любов за да са не само хубави ,но и одухотворени.Ето уж любовната искра между Туба и мъжа и Онур пламнала по време на Огненото сърце,а сега чета че той можел да  обича без да очаква нищо насреща.Имал проблеми с алкохола и се лекувал в Англия.Дрън,дрън.Това не го разбирам. За мен любовта е свято нещо и който не я е срещнал е бил лишен от най-ценното в живота - да обичаш и да бъдеш обичан.Когато се храниш- можеш да преядеш,когато пиеш - можеш да препиеш. Любовта няма граници, тя може само да те прави щастлив,по-щастлив и много щастлив  и ти летиш. Стане ли подвластно това чувство на разума,значи вече губи от силата си.Наистина това може да доведе и до грешки,но човек се учи от грешките си и придобива опит.

# 422
Велянче,споко ще дойде и за възрастни,не бъди придирчива.Вече знам ,че си нетърпелива,маминка.
Днес още не съм си оправила леглата и си стоя при вас,където ми е най-добре.Лошото е, че този филм ме направи много,много мързелива.Винаги намирам повод да отложа днешната работа за друг ден. Друго исках да споделя по повод на Кенан(чая),който и преди съм казвала,че ми прилича на клоун.Не искам да обиждам клоуните,тъй като зад маската се крие голям талант.Винаги се питам тези момичета (визирам Берен,Туба) млади,красиви,преуспели,финансово независими по какъв критерий избират спътника си - просто да не изпуснат товарния влак ли или за да си направят законно деца. Не са ли чували,че децата трябва да се създават с много любов за да са не само хубави ,но и одухотворени.Ето уж любовната искра между Туба и мъжа и Онур пламнала по време на Огненото сърце,а сега чета че той можел да  обича без да очаква нищо насреща.Имал проблеми с алкохола и се лекувал в Англия.Дрън,дрън.Това не го разбирам. За мен любовта е свято нещо и който не я е срещнал е бил лишен от най-ценното в живота - да обичаш и да бъдеш обичан.Когато се храниш- можеш да преядеш,когато пиеш - можеш да препиеш. Любовта няма граници, тя може само да те прави щастлив,по-щастлив и много щастлив  и ти летиш. Стане ли подвластно това чувство на разума,значи вече губи от силата си.Наистина това може да доведе и до грешки,но човек се учи от грешките си и придобива опит.

Ох, че те обичам, бре... Миле,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 423
Милка,аз съм и нетърпелива,но и доста бясна-понеже тук ставаше дума,че това е бизнес свързан с пари и след това всичко друго,тези продуценти не виждат ли кой актьор е предпочитан и желан и по колко време реклами имаше по време на КВФ.Филмът е продаден надлъж и шир и паричките се стичат в джобовете на Керем Чатай.Наистина не ми се иска да гледам Енгин като поддържащ актьор на две три хлапета(знам,че детските филми изискват дори по-добри актьори отколкото тези за възрастни,но..)Иска ми се сега,когато е в силата си да прави значими неща,да оформя вкус в хората,да поражда емоции.Много ли искам??
Иначе за личния живот нито на Туба,нито на Берен  се вълнувам въобще,защото не ме касае.Само ми беше много смешно,че журналистите в стремежа си да уязвят Туба и мъжа й бяха стигнали до "прозрението" ,че едната близначка прилича на мъжа й,а другата на Джансел Елчин.Смях! Joy Joy

# 424
Момичета филма ще е страхотен.

Поне от това което видях,  аз ще гледам - нищо,че е детска тематиката.

Музиката също е разтърсваща.

Гледано, но да си го припомним.

http://www.mansetgazetesi.com/video/559-fragmanlar-hititya-madal … n-yeni-filmi.html

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 15:53 от Марта_49

# 425

http://www.mansetgazetesi.com/video/559-fragmanlar-hititya-madal … n-yeni-filmi.html

">#![/video]

И аз бих искала да го гледам... нали съм си едно непорасло на акъл дете - умирам си за фентъзита. Simple Smile)

# 426
Здравейте на всички! wavey wavey wavey
Снощи съм изпуснала пижамено парти  Laughing ,обсъдили сте и
старта на ''Отмъщението'' и явно не ви е харесал.Аз въобще
не съм мислила да го гледам този филм,не искам да гледам филм,само
защото участва Берен.Тя ми харесва в КВФ,но в другите и филми
не ме е впечатлила.Аз ще си чакам филм с Енгин. newsm53

# 427
Момичета, според мен ръката не е на Енгин, твърде е заоблена.

И въобще можем ли да сме сигурни, че той наистина се снима в този филм? Досега доста медийни изявления се оказаха димки.

Мълчанието може да е злато, но от официална информация имаме нужда и всички биха спечелили от ясни, точни, проверени и потвърдени новини - не само фенове и зрители, но и самите творци.

Колкото до следващите проекти на Енгин, и аз като Велияна мисля, че финансовият интерес е по-силен от всичко. Имам предвид, че дори да има завист, интриги, конфликти, липса на лоби и т. н., продуцентите ще работят с Енгин, той води след себе си зрители, рейтинг и пари.

Марияна, ако получиш отговор от Елош, разчитам да го постнеш при нас, нали? И аз се вълнувам, февруари е близо. Направо не смея да се надявам. Simple Smile

# 428
  • София

И аз бих искала да го гледам... нали съм си едно непорасло на акъл дете - умирам си за фентъзита. Simple Smile)

Има, няма домати,  Rolling Eyes  май няма да ми хареса!  ooooh! Не харесвам фентъзи филми, дразни ме бутафорията, и в сюжета и в реализацията на този род филми. Crossing Arms  Ще се прежаля заради Енгин, Hug  ама ще се насилвам!  Cry Поне сега така мисля. Thinking

# 429

Марта  Hug и аз си мисля,че ще е страхотен и може да получи международно
признание.То и Хари Потър е за деца,пък има световен успех.
А това момче,което участва и във Времето лети ,много ме кефи.

# 430
То за гледане е повече от ясно,че ще се гледа,стига да го качат в нета!

# 431
  • Пловдив

https://www.facebook.com/Hititya.1

Това е фейсът на "Тайната на медальона". Като се влезе в него и се кликне на информация има редче Участват:Emir Berke Zincidi,Serra Yılmaz, Gürkan Uygun, Avni Yalçın, Uğurkan Erez, Okan Yalabık, Mete Horozoğlu ve Engin Akyürek.

Вътре в снимки е и Енгин....Да се забавляваме и занимаваме. Истината през февруари. Може и трите филма да са готови...Знае ли се. Може само първият да е готов. Ще се снимат другите два и извън Турция.

# 432

Познахте ли кои са очите под маската?

# 433

Точно тази  серия гледах сутринта.

# 434
  • Пловдив

Колко му е слаба ръката, пък и е малко окосменичка...За сравнение....

Общи условия

Активация на акаунт