Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 199
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив

milkaradeva, txtloves
Скрит текст:
Текста: Обзалагам се,че ще се видим скоро. ТЪРПЕНИЕ!

YES!

# 451

Обзалагам се ,че ще ме видите скоро.ТЪРПЕНИЕ!

# 452
Маричке,какво направи сега  Shocked целия го съблече  Embarassed Embarassed
Не така,нали ръцете сравняваме Joy Joy Joy

Ми виж ми девиза - колкото повече, толкова повече! Simple Smile)) Винаги има място за още и никога не е достатъчно! Simple Smile))

Пък и оня шлем направо ми затисна главата... свобода за тялото (и лицето) на Енгин искам аз. Simple Smile))

# 453

Обзалагам се ,че ще ме видите скоро.ТЪРПЕНИЕ!

И аз така. Simple Smile)) Като нищо на стари години заради Енгинчо и на търпение ще се науча... Бооооже... от зор какво ли не прави човек. Simple Smile))

# 454
Боже, боже - ни торти ви "разсейват"  ни нищо !

Направо ме уморихте !

# 455
Маричке,какво направи сега  Shocked целия го съблече  Embarassed Embarassed
Не така,нали ръцете сравняваме Joy Joy Joy

Ми виж ми девиза - колкото повече, толкова повече! Simple Smile)) Винаги има място за още и никога не е достатъчно! Simple Smile))

Пък и оня шлем направо ми затисна главата... свобода за тялото (и лицето) на Енгин искам аз. Simple Smile))

newsm10 smile3525

# 456
Боже, боже - ни торти ви "разсейват"  ни нищо !

Направо ме уморихте !

Виж кво... мене ми е благо да си гледам Енгинчо. Нимой мъ фаниш с други сладости... че аз редовно забравям да ям заради него... Simple Smile))

# 457
От зор да свали снимка някои,като моя милост ги изкарват по сто пъти,незнайно защо.

# 458
От зор да свали снимка някои,като моя милост ги изкарват по сто пъти,незнайно защо.

Какво искаш, Миле? Пращам ти на фейсбук, ако имаш рег. натутакси!

# 459
Малко "усмивки" от старите страници ...

С тортите не ви заинтригувах, ясно ... ами да опитам с "Керим - Уста"

Всестранно развита личност Керим - първо симпатичен, второ висок / имам слабост към високи мъже /, трето работен - мъж мечта ! А, забравих най--важното  винаги се извинява и съгласява / дори и той да е правия / !!!

Та какво може да прави - само част от дългия списък с умения.

Професия ковач, но едновременно и заварява всякакви "джаджи"
Шофьор, но и механик - сам поправя колата, също така инструктор по шофиране.
Дърводелската работа - направо си му е втора професия - теслата направо не слиза от ръцете му, щом трябва да се поправят прозорци.
Разбира и от електротехника - поправя всякакви ел. уреди.  
При нужда цепи дърва и поправя водопровода.
Забравих бояджийството - особено ако боядисва с жена си / или поне да се правят, че боядисват - за  да си намерят основание да се държат за ръце /.
Изявява се като пожарникар - спасява  попаднали в огнената стихия съседи, прави сърми - вярно ставащи само за домашна консумация, но ги прави.
Не споменавам чувството му за справедливост -  бие който и когато е необходимо / ама се справя почти професионално /
Финеса с който чете пресата и говори по телефона  няма да засягам.
Боже, с тези качества и умения  що притежава - си го изкарах направо ангелче.

Я, да се сетя за нещо негативно.
Да......има.....

Има "страх" от сешоари, особено ако се ползват в банята - косата му след баня я суши  жена му.

# 460
Мартичка - това вече е друго нещо... задържа вниманието. Simple Smile))))

# 461
Опааааааааа

Поздрави от Пакистан... Simple Smile)

От бързане да ви я покажа, сто пъти промених прикачването, щото не го направих като хората. Simple Smile)

# 462
Eх,Мартичка-като чета твоя "списък" направо се тръшкам от мъка какво съм пропуснала в този живот!Ми то моите"мъже" все по нещо от това могат,ама най-много по две от тези умения! Joy Joy Joy

# 463
  • Пловдив
Опааааааааа

Поздрави от Пакистан... Simple Smile)

От бързане да ви я покажа, сто пъти промених прикачването, щото не го направих като хората. Simple Smile)

Браво....Нова е. Време беше. Малко от по-раничко, но нова. Ми много ни е хубаааав.

# 464
Марта, добавям ти списъка:

има висше образование, бизнес администрация

мие чинии, пазарува

пее хубаво

ухае хубаво

целува мнооооооооооооого хубаво!

нищо негативно не искам да търся, взимам го без да се замисля!

Общи условия

Активация на акаунт