Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 200
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Ох, тази пакистанка... иде ми да я разцелувам! Simple Smile))

# 466
  • Пловдив

Малко се размазва....ама да го поразгледаме.

# 467
Вале,на времето с Хриси правихме нещо като анализ на лошите качества на Керим-аз ги докарах до две-три,тя мисля беше намерила малко повече,но аз и нейните редуцирах до две три.Така че,почти идеален си е човекът-те не напразно го недолюбват комшиите.

# 468
Велияна, помня как се мъчехме да намерим някакъв недостатък, ама голям зор беше.
Въобще не споря с теб, и за мен е идеален. Всъщност, най-важното му качество е погледът, с който гледа Фатмагюл.  Grinning

Керим много им вдигна летвата на мъжете. Бяха доволни да са търсени само защото "не пият и не бият", ама жените станаха претенциозни, искат любов, грижа, подкрепа, уважение. Всъщност, чувала съм, че турците са галантни и внимателни към жените си, кой знае.

На новата снимка Енгин е усмихнат и според мен, изглежда добре. Казва ли някой къде е направена?

# 469
Марта, добавям ти списъка:

има висше образование, бизнес администрация

мие чинии, пазарува

пее хубаво

ухае хубаво

целува мнооооhttps://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.pngооооооооого хубаво!

нищо негативно не искам да търся, взимам го без да се замисля!
[/quote

Валя  Hug Марта  Hug ангелче е той... Laughing Laughing

# 470
А, така - ще има и снимки, може и още нещо да изскочи. Ето снощи пак имаше призив за някакво "туитване - Енгин - липсваш ни"  между 23 и 24 часа - така и не разбрах как точно протича ...

Ама февруари ще има осезателно раздвижване с премиерата на филма - надявам се ...

Валя, за съжаление - ангажиран / Керим де /. Сещам се за една мисъл  на героиня в любовен роман.
Та ... тя виждайки мъжът от мечтите си, почти чува камбанки в главата си и изведнъж ... идва придружителката му.

" Дотук с мъжът на мечтите и камбанките, каква наивница съм да си мисля, че такъв мъж ще се разхожда свободен ...Събуди се ! ..."

# 471
Мартичка,не знам защо току що се сетих за израза ,че хубавите ябълки свинете ги ядат-та се сещам за оная Гюлфер ли беше,Нилюфер ли беше,с прякор монотонната.(от мен измислен)

# 472

Малко се размазва....ама да го поразгледаме.

Супер си е !  newsm10 newsm44 newsm44 newsm44

# 473
Мартичка, и аз съм ангажирана, говоря си така, по принцип.  Joy Наистина много ми харесва Керим, чудя се съществуват ли такива мъже в реалния живот. Нека мъжките майки се изкажат по въпроса, как аджеба го възпита Мерием такъв идален.  newsm78

Елинор,  Hug разбрах те, благодаря!

# 474
# 475
Мартичка,не знам защо току що се сетих за израза ,че хубавите ябълки свинете ги ядат-та се сещам за оная Гюлфер ли беше,Нилюфер ли беше,с прякор монотонната.(от мен измислен)

Joy Joy Joy

# 476
  • Пловдив

Обърнете внимание на малката снимка. Вероятно е момент от благотворителност. На ревера има снимка, а на ръката гривничка. Тези неща се носят когато си съпричастен към мероприятие от сорта на заболяване, ваксини или нещо друго. В случая е свързано с деца.... Така, че Енгин сигурно е бил поканен.., но нали ни е скромно момчето....
Скрит текст:
Понеже е за момчета - може да е свързано с тяхното обрязване - да става в болници...някаква кампания от тоя сорт е.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 18:24 от mariana51

# 477
Продължавам с "Усмивките от старите страници"  - месец юли.
Всеки нов клип - задължително с презентация.
Пак  - Керим ... естествено ...

Трудът бил красял човека – явно затова момчето ни е толкова хубаво.

То какво ли не му се наложи да работи – но пък всичко правеше с нужното желание и най-важното с умение.

Професия – ковач и не само...

Първо беше нещо като личен шофьор на едни противни особи, които незнайно защо той считаше за свои приятели.

След това животът започна да му поднася изненади от всякакво естество и той беше длъжен да се справя.

Дърводелски и общи  строителни умения прояви като ремонтира къщичката т.е бараката  в Гьоксу сам.

Обработваше градината против плевелите, поправяше всякакви електроуреди, даже и Емре го моли да му „види” мотора на лодката.

Семейната кола на Кетенджи – колко пъти я поправя / е прави го с удоволствие, защото последния път имаше и „помощник” /.

След това ремонтира пак сам  собствената си къща – имаше и двама помощници  - чираци бояджии.

Вярно на единият отдели много време да го учи на занаят – даже и ръката му държа защото бояджийството си е отговорна работа / не е като да завиваш сърми например /.

За уменията му като инструктор по шофиране не става реч и дума – блестящ направо.

Опитваха се да му отреждат и роля на детегледач на Елиф, справи се прилично  и с това – държеше я доста добре, даже в един момент си я подхвърляше лекичко.
С Мурат пък риташе топка.

Това, че помагаше в „Кухнята на розата” – то се разбираше от само себе си.

Сигурно забравям някое професионално умение – но и тези са му достатъчни за да омайва с красота и чар.

А, почти да забравя - пее прекрасно - особено когато работи.

http://www.dailymotion.com/video/xshku8_kerim_shortfilms

Веднага ти отговарям Валя - няма !!!
Затова и турските мъже не харесват Керим - сигурно защото жените и дъщерите им се прехласват по него. Въобще сериалът си беше "революционен" за съседите ни - затова и не говорят много за него.

# 478
Вале,в реалния живот по-трудно се получават нещата-поне при мен не се получава.Винаги и за всичко си имат свое мнение  и решение,бъркат,връщат се, пак напред,пак грешки и така...Поне се научиха да уважават чувствата и труда на другите.

# 479

И в ръката на Енгин има нещо... ама пусти фотки... тоя народ не се научи да снима! И колежката ми все такива ги прави - размазани! Sad(

Промених цитата ти, Марианка, ама ... има ли прилика в лицата на тези две деца, или аз само се заблуждавам?  newsm78

Тцъ. Няма. Simple Smile) Една до друга вече става ясно. Simple Smile))

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 18:30 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт