Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 177
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Той Енгин си е явно доста зиморничав.на страшно много снимки съм забелязала другите леко облечени,а той с палтенце и 2-3 пуловера.Това да му е кусура.

Че то тия дълги крайници да не се отопляват лесно... Simple Smile)) Найш ква сила на кръвообращението трябва? Simple Smile)) Аз откакто станах анатомистка по принуда много ги отбирам тия неща. Wink)))

# 511
Пакистанката пък е поставила коментар, че снимката е правена в Анкара:

Yeni Resmi- New Photo (Ankara)|

# 512
Като говорим за очи...

Здравейте момичета!!! wavey wavey wavey

Чета, гледам, чета и пак гледам и ви се кефя!! Нямате равни!!! txtloves
А тази снимка на Енгин ме изкарва от равновесие.

Как беше - хубав, по-хубав, най-хубав- ЕНГИН!!!

# 513
Като говорим за очи...

Диманче... само да не ни харесаш за пациенти!... Simple Smile)))))))))) Ние сме от кротките луди. Simple Smile))))))

# 514
  • София
А я посетила страницу этого мальчика http://www.facebook.com/muharrem.sonmez.73
и там читала комменты и фото помещено 25 октября - да,опять Энгин одет тепло а мальчик в майке. Ох, этот загадочный Энгин, с ума нас сводит!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
Разследването върви с пълна сила...  Laughing универсалните се задоволяват с "Вижте кой е тук!"  Peace  ... т.е. не е ясно скоро ли е правена снимката или не Thinking Трябва ни "връзка" с комшиите  #Crazy

# 515
А я посетила страницу этого мальчика http://www.facebook.com/muharrem.sonmez.73
и там читала комменты и фото помещено 25 октября - да,опять Энгин одет тепло а мальчик в майке. Ох, этот загадочный Энгин, с ума нас сводит!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
Разследването върви с пълна сила...  Laughing универсалните се задоволяват с "Вижте кой е тук!"  Peace  ... т.е. не е ясно скоро ли е правена снимката или не Thinking

Не сме от тях, како Сийке. Simple Smile))) Нас това не ни задоволява. Simple Smile)) И Элиза - също. Simple Smile))

# 516
Тоз малчуган на снимката не е ли твърде млад,че във facebook -а си е във връзка с някакво маце! Joy

# 517
Тоз малчуган на снимката не е ли твърде млад,че във facebook -а си е във връзка с някакво маце! Joy

Тя днешната младеж не е като вчерашната. Моите още от детската градина започват с гаджета... Simple Smile))

# 518
Тц,тц-акселерация!

# 519
Обаче пък гъркините на въпроса ми за ябълката ме изкефиха. Simple Smile)) Отговорили са кратко, просто и ясно, с една дума само: всичкиииииииииииии Simple Smile)))))))))))

# 520

А ние, с гайдите... сме застягали опинци и цървулки... де ще се мерим с тях? Simple Smile)))

# 521
Като говорим за очи...
Скрит текст:

[/spoiler]

Диманче... само да не ни харесаш за пациенти!... Simple Smile)))))))))) Ние сме от кротките луди. Simple Smile))))))

Марице, харесала съм ви, щом и аз съм в това число. Joy Joy Joy

# 522

Марице, харесала съм ви, щом и аз съм в това число. Joy Joy Joy
[/quote]

Ади... урЕдихме се с нови роклички, начи... с въздългички ръкавчета. Simple Smile))) Моята да е в червено, ако може. Simple Smile)))))))))

# 523
  • Пловдив
Снимката на Енгин с момчето е от 9 ноември 2012. Разгледах му фейса. От Анкара е. Любим отбор Фенербахче, а на Енгин е Бешикташ.

# 524
Снимката на Енгин с момчето е от 9 ноември 2012. Разгледах му фейса. От Анкара е. Любим отбор Фенербахче, а на Енгин е Бешикташ.

Ама детето не е баш от Анкара, а вилает Анкара. Това и аз го разбрах. От там нататък не е ясно каква е връзката...

Общи условия

Активация на акаунт