Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 174

• 29 177
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Снимката на Енгин с момчето е от 9 ноември 2012. Разгледах му фейса. От Анкара е. Любим отбор Фенербахче, а на Енгин е Бешикташ.

Марианка,  smile3501 Радостта ни е преждевременна,  smile3515 снимката  е от преди 2 месеца  smile3511
Къде си, Енгин???? newsm45

# 526
Снимката на Енгин с момчето е от 9 ноември 2012. Разгледах му фейса. От Анкара е. Любим отбор Фенербахче, а на Енгин е Бешикташ.

Марианка,  smile3501 Радостта ни е преждевременна,  smile3515 снимката  е от преди 2 месеца  smile3511
Къде си, Енгин???? newsm45

Напротив! Това е първата снимка, чиито следи към първоизточника успяваме да хванем. Simple Smile)) И то - благодарение на Элиза. Дилеми, чашата  е наполовина пълна, джанъм! Simple Smile))

# 527

Диманче... само да не ни харесаш за пациенти!... Simple Smile)))))))))) Ние сме от кротките луди. Simple Smile))))))

Марице, харесала съм ви, щом и аз съм в това число. Joy Joy Joy

Ади... урЕдихме се с нови роклички, начи... с въздългички ръкавчета. Simple Smile))) Моята да е в червено, ако може. Simple Smile)))))))))
[/quote]

smihesorry smile3505

# 528

Е, ади, де... като за свой човек... поне лилаФка... Simple Smile)) че червеното превъзбуждало... лилафкото предизвиквало към размисъл... Simple Smile)))

# 529
# 530

Е, ади, де... като за свой човек... поне лилаФка... Simple Smile)) че червеното превъзбуждало... лилафкото предизвиквало към размисъл... Simple Smile)))

Модата им е повече в зелено! hahaha hahaha hahaha

Маричке, кажи някои международни новости.

# 531

Много мустакатковци - пуста мода.... Crazy

# 532
# 533
# 534

Модата им е повече в зелено! hahaha hahaha hahaha

Маричке, кажи някои международни новости.

Ами Элиза много се бави с отговорите. Simple Smile)) Но тя казва, че момчето е отговаряло на запитвания в ю-ес ФБК на Енгин... май днес са се провеждали тези "разговори"

# 535
# 536
  • Пловдив

Engin Akyürek-Kadir-Kerim İngilizce

Eнгин говори на английски в БЧ и КВФ.

# 537
Само това ми е написала относно снимката... чакам да се появи пак във форума...

Елиза: да, американцы. вообще дали ссылку на другого человека ,он похоже занимается сериалами.
Аз: А может быт этот и сделал "открытие" - фото в альбома мальчика. Simple Smile))
Елиза: кто знает, но комментарии были на странице мальчика и он отвечал!

До тук стигнахме. Simple Smile))

Чакам да отговори кога се е провеждал разговорът - през октомври или днес и изобщо... чакам. Simple Smile))

# 538
  • София
Две непознати за мен снимки от кастинга на КВФ Laughing

Появи се и румънски фен клуб на Енгин   Laughing

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 22:05 от Dilemi

# 539
Аз пък съм се "потопила"  ... някъде си и си гледам, гледам ... нещо трудно обаче схващам за къде се тоалирате ?

Общи условия

Активация на акаунт