Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани по време на разговори за грижи за бебета?
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните проблеми и преживявания, споделени в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани по време на разговори за грижи за бебета?
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните проблеми и преживявания, споделени в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани по време на дискусии за раждането?
-
Какви са средните размери на новородените бебета и какви са различните методи за облекчаване на болката по време на раждане?
. живи и здрави сме, гледаме се абсолютно сами тримата с таткото от самото начало и след болницата не е ял/пил нищо друго освен кърма

Целите й устнички са в бели налепи. Лекарката ми каза да ползвам Фунгостатин (гранули, които се разтварят в шише като от сироп за кашлица, става доста рядко), но листовката много ме обърква относно начина на прилагане. Ще се помъча, но другия път ще ползвам нещо тип гел или кремче за по-лесно.
При мен се получава проблем най-вече, когато спя настрани, защото гърдите ми са сравнително големи и доста ги притискам в тази поза. Предния път, когато вдигнах и температура пак беше на лявата страна - бебка ми е от тази страна и спях само така за да я виждам. Сега предимно на гръб спя и нямам проблеми.