Всяко едно от тях е оборудвано с най-съвременна апаратура, работят видни специалисти в областите. Милионите, които са инвестирани в болницата, не са само в лъскавата обстановка. Неонатологията не отстъпва като оборудване на Майчин дом в София или на Токуда например.
не мисля, че има база за сравнение...2 пъти ми се наложи да отида до тази болница по време на бременността ми, тъй като лятото бях в Бургас и останах ужасно разочарована..Цялата бременност съм си следяла в Токуда и там родих...е мога да кажа,че разликата е огромна...Апаратура за милиони, но като няма компетентни лекари не знам за какво им е. Ако нещо недай си боже стане с бебето, като им е толкова добро неонатологичното отделение, защо ги транспортират до МД или Токуда тогава?
slaveia87, редно е било в случая, щом си била ужасно разочарована, да се оплачиш на когото трябва. Честно казано обаче и аз не схващам как може да се изказваш отрицателно и остро за отделението по неонатология, което не си посещавала и нямаш никакви впечатления от специалистите там. Лично аз съм много доволна и от родилно и от неонатологията, където беше моята бебка
И както каза Горгона досега от Девата не е превеждано новородено в друга болница! И моля коментарът ми да не се приема за заядлив, просто споделям мнение