МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 12

• 71 539
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
баси прегледите 50лв. ......като на доцент у София ....

С тая подробност, че не стига това ами и работа не вършат ... и все се налага човек да ходи я в Сф, я другаде ... това по принцип, не визирам лекарите в ДМ, говоря изобщо за дефицита на добри и човечни лекари в нашия град Tired

# 346
  • До морето :)
Айде малко приказки под шипковия храст и за д-р Люцканов  smile3530, казал е на негова пациентка, че ЖК води в Маджуров от 03.04, а иначе ще работи в МБАЛ..
Ау, значи май ще си избирам лекар за раждането. От тримата баш той ли трябваше да иде в МБАЛ. Пуууу  Crossing Arms

# 347
  • Burgas, Bulgaria
браво ,че вдигна гащата ,тъкмо мислех да ти кажа ,че ще настинеш  Mr. Green ,и само искам да питам -врачка ли съм аз ,ааааааа????

# 348
Я гащата отдавна съм я вдигнала, ама нямах компютър и не можех да си сменя аватара.  hahaha

# 349
Айде малко приказки под шипковия храст и за д-р Люцканов  smile3530, казал е на негова пациентка, че ЖК води в Маджуров от 03.04, а иначе ще работи в МБАЛ..
Ау, значи май ще си избирам лекар за раждането. От тримата баш той ли трябваше да иде в МБАЛ. Пуууу  Crossing Arms
защо така какво против имате д-р люцканов?

# 350
  • Бургас
И аз не разбрах това за Люцканов.
Лече, ти ще раждаш в Девата и искаш него, така ли?

# 351
Ще раждам в МБАЛ и единствения доктор който не исках да се пада на раждането ми беше д-р Шик. Сега с д-р Люцканов са двама. Просто за него съм чувала от много недоволни родилки.  Grinning

# 352
Ще раждам в МБАЛ и единствения доктор който не исках да се пада на раждането ми беше д-р Шик. Сега с д-р Люцканов са двама. Просто за него съм чувала от много недоволни родилки.  Grinning
незнам всеки си има мнение,аз лично се следя при д-р Люцканов и съм много доволна от него,а и имам и приятелки който той им е израждал децата и казват че бил мн.внимателен и обяснителен Hug

# 353
незнам всеки си има мнение,аз лично се следя при д-р Люцканов и съм много доволна от него,а и имам и приятелки който той им е израждал децата и казват че бил мн.внимателен и обяснителен Hug
То като за всеки доктор, ще се чуе и хубаво, и лошо. Но тези които сега са в МБАЛ - май с всичките съм имала близък контакт с предната бременност и ги знам вече.  Joy

# 354
Абе като говорим за бургаШките лекари, верно ли че са изгонили Ризова от Черноморска? newsm78

# 355
Пак в Окръжна, но казаха, че единия лекар от ДМ може да отиде в МБАЛ и се интересувах кой ще е.
ПП: Аз ли съм луда или имаше коментар преди мен?  Joy

# 356
Пак в Окръжна, но казаха, че единия лекар от ДМ може да отиде в МБАЛ и се интересувах кой ще е.
Ами то освен люцканов,незнам друг дали ще се прехвърля в окр. до колкото знам Бояджиев заминава извън България да работи (до колкото знам в Германия ).и за Гамишев се гоовоти че и той се е ориентирал да работи извън БГ  но до колко е вярно незнам

# 357
Joy Joy Joy
не не си луда аз без да искам направих нещо с коментара си и ми се скри  Embarassed

# 358
  • Burgas, Bulgaria
aaaaaaaaaaaaaaa  Боядживе не го пускам ,заради него трето ще имам ...някой ден де ....

# 359
И аз се надявах той да е новия доктор в МБАЛ, ама - тц.

Общи условия

Активация на акаунт