МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 12

• 71 438
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • До морето :)
Не знам на кой да вярваш тогава... Мислех, че при Драгнева си ходила много по-рано, а тогава да се сбърка в по-вероятно.
А и пола не е важен, все ще разбереш какво е Simple Smile

# 676
  • Бургас
наистина пола не е важен, защо толкова бързаш...рано или късно ще ти го кажат Simple Smile

# 677
Тези бургаски лекари един пол немогат категорично да познаят, а да не говорим за  друго  Embarassed

# 678
  • Бургас
neznaeshta, защо се изказваш без да знаеш?

# 679
  • Burgas, Bulgaria
.... абе , права е в голяма степен ....

# 680
neznaeshta, защо се изказваш без да знаеш?
Не се изказвам без да знам. Имам доста солиден "опит" с "професионалистите" на Бугас. С първата ми бременност, която завърши трагично най-вече за мен тия добри лекари не успяха да видят, че нещата не са наред /Ризова/. А с втората бременност дори трябваше да имам момче по техните думи /Дорийска и Драгнева/ а то се оказа обратното /позна д-р Калчева и  д-р Минчев/. Да не говорим, че съм имала и репродуктивни проблеми и съм ходила почти при всички лекари-гинеколози тук и знам кой колко знае, може и има действителното желание да помогне, а не само да опъне парите и да влезе следващия.  Embarassed

# 681
  • Бургас
аз имам други наблюдения над част от лекарите които си споменала, пак от личен опит...просто ми се стори доста крайно изказването видиш ли в тоя Бургас нямало свестен лекар, нямало специалисти...ами не е така....

# 682
Ами да наистина е така не е важен пола и се настроих вече на неутрални цветове, че иначе ту момче ту момиче, ту розово ту синьо няма смисъл, само се ядосвам. Като цяло прегледа при Драгнева по ми хареса, беше обстоен, подробен, при Калчева супер на бързо, но явно е професионалист и бързо ги вижда нещата....знам ли, важно всичко да е наред Simple Smile

# 683
И аз съм на мнение, че не трябва да се настроиваме за пола, каквото дойде живо и здраво да е!  Hug А иначе имам една приятелка, която много се прекара с обзавеждане на детска стая, не помня името на лекаря беше от Поморие, който я  беше гледал, и и казал момиче... Тичахме да търсим всичко  до последния детайл, всичко в розово избарахме - кошарка, стените даже с розови тапети на winks, кукли, залъгалки, количка Розова... и накрая мъжага още се смеем като си спомним Laughing Добре че тогава майка й работеше в магазин за детски колички и кошарки, че поне тях подмениха... останалото ми влезе в употреба на мен година и половина по-късно Simple Smile Тъй че не го мисли пола  bouquet

# 684
  • Бургас
Айла, недей бърза с пазаруването...имаш много време. А докато дойде време за пазар тогава вече ще знаеш пола със сигурност най-вероятно Simple Smile

# 685
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз купувах повечето неща или шарени или в оранжево, зелено, жълто - от една страна са много слънчеви цветове, а от друга стават и за момиче и за момче. После като се роди юнака купувахме вече по-смело сини неща.
Сега каквото и да е следващото бебче, имам доста неща, които ще ми влязат в употреба независимо от пола.  Peace

# 686
Момичета има ли някоя от вас, която да ходи при д-р Татарова, интересуват ме мненията за нея. Благодаря предварително  Simple Smile

# 687
Моя позната ходеше при нея, беше доволна. Аз само 1 път имах контакт с докторката, когато ходих спешно в Девата. Направи ми приятно впечатление, беше много внимателна, много спокойна, обърна ни голямо внимание.   bouquet

# 688
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Момичета, вчера ми звъняха от Девата, може и на вас да ви се е случвало, но на мен ми беше много интересно и приятно, че все пак някой се интересува от мнението на пациентите, т.е. нашето мнение.
Та звънна ми едно момиченце с приятен глас и ме пита дали съм доволна от прегледа при д-р Хубчев и как бих го оценила от 1 до 10 (10 е най-високото). Дадох му 10-ка и казвам на момичето, че от доктора съм много доволна и пак ще ходя при него. Много се зачудих дали да й кажа за преживяванията, които имах на рецепция и за които също писах тук, но все пак нали за това се обажда. Момичето много учтиво се извини за неудобството, изобщо много добро впечатление ми направи  Peace

# 689
  • Бургас
Момичета има ли някоя от вас, която да ходи при д-р Татарова, интересуват ме мненията за нея.

Докато лежах в болницата мина няколко пъти на визитация, добро впечатление ми направи. Имах проблем с една Т след секциото, най-учтиво изтърпя всичките ми въпроси и им отговори.

Общи условия

Активация на акаунт