Стари навици

• 3 713
  • 30
  •   1
Отговори
Честита 2013 година! Питането ми е свързано със старите навици на мъжете / най-вече преди сватба, преди да се обвържат/, как се справихте мили дами с тях? Все пак половинките ви са водили ергенски живот преди това, как се справихте с подреждането,чистенето?

# 1
  • Бургас
Честита да е на всички 2013 -та година!
Какво да кажа, човек се учи цял живот.А възпитанието е променлива максима дотолкова - доколкото жената се реши на сериозно да поеме инициативата и как ще реши да промени благоверния да се откаже от ергенлъка, е немалък проблем, ако самия той няма желание да го стори.
Това е себеусещане на мъжа -  промяна от самец към създаване на семейство е сериозна крачка за мъжката половина от човечеството или за по-голямата част от тях.Рязката промяна би довела до стрес.Затова е нужно да се действа тънко, тънко, сякаш ходиш по тънък лед.
Не притискай, а насочвай нежно към прилежност, внимание, уют и т.н.

# 2
Не го разбирам това с промяната на единия или на другия  Tired Според мен много жени правят генерална грешка като започнат да превъзпитават мъжете си. Ми като не ги харесват със сегашните им навици, защо се женят за тях изобщо?

# 3
За повече от 20 години съвместно.. изобщо не можа да ме промени  Mr. Green.. но въпреки всичко, още не е изгубила надежда че може да ме пречупи.  Mr. Green
Тъй че изобщо не се опитвайте.. колкото по се стараете и настоявате, толкоз по няма да се стане.  Hug

# 4
За повече от 20 години съвместно.. изобщо не можа да ме промени Mr. Green.. но въпреки всичко, още не е изгубила надежда че може да ме пречупи.  Mr. Green
Тъй че изобщо не се опитвайте.. колкото по се стараете и настоявате, толкоз по няма да се стане.  Hug

Това преобладава в действителността.   Mr. Green Laughing
И аз съм достигнала до същия извод. Grinning  Свиквайте, момичета. Whistling  
Това не значи, че не бива да опитвате, просто не залагайте големи надежди... Joy

# 5
Не става дума да се превъзпитава някой, а дали мъжете се научават на нови навици, или да ли ги придобиват при съжителството с жена, все пак жените са по-дейни.

# 6
Честита 2013 година! Питането ми е свързано със старите навици на мъжете / най-вече преди сватба, преди да се обвържат/, как се справихте мили дами с тях? Все пак половинките ви са водили ергенски живот преди това, как се справихте с подреждането,чистенето?
Честита и на теб!
Не се наложи да се справям.Той беше студент, живееше на квартира с още трима свои състуденти, чистеше си, готвеше си, переше се....беше си научен.

Не става дума да се превъзпитава някой, а дали мъжете се научават на нови навици, или да ли ги придобиват при съжителството с жена, все пак жените са по-дейни.
Научават се, ако старите им навици започнат да им пречат и дразнят.Придобиват нови.
Ако очакваш заради теб, защото ти искаш или не харесваш някои техни навици, да се променят, няма да стане.Поне не трайно.
Така че, ако нещо не ти харесва драстично в него, дразни те определено, се замисли дали можеш да търпиш това дразнение цял живот.

# 7
За повече от 20 години съвместно.. изобщо не можа да ме промени  Mr. Green..
Ех, Соте..и ти си вярваш  Laughing
Изкуството в случая е, че ти не си разбрал .Променил си се точно както тя иска.
Ей това е майсторлък!  Wink

# 8

Ех, Соте..и ти си вярваш  Laughing
Изкуството в случая е, че ти не си разбрал .Променил си се точно както тя иска.
Ей това е майсторлък!  Wink

Турна ме в темен и дълбок размисъл  newsm78... ей, това жените сте изключително хитри и манипулативни...  Mr. Green... значи казваш, водят си ни за носа, пък си мислим.. - Нека се напъва, аз пък нема да се дам.  Laughing
Накрая се оказва че съм си намерил майстора без дори да се усетя.  Laughing
Права си Мъсти.. това си е изкуство.  Hug

# 9
  • Galaxy 13197853088
Фундаментална грешка ...

# 10
Фундаментална грешка ...
Кое?
Да се опиташ да промениш мъжа, или да го светнеш, че си го променила по свой тертип?    Mr. Green

# 11
  • Galaxy 13197853088
и двете.

# 12
Не мисля, че поставянето на някакви правила за поддържане на къщата, хигиена или нещо подобно са промяна.Естествено, не трябва да е самосиндикално, а заедно да вземете решение.
Не мисля, че това да не влиза в спалнята с обувки е промяна на неговата личност и мъж, който би отказал да се съобразява ще ме разтревожи... 
Единствено такива неща ме вълнуват да не прави, неговите лични качества, предпочитания, възгледи и убеждения не желая да променя, дори да ме дразнят. 
Той сам трябва да си реши дали да промени нещо такова.  Виж чорапите, обувките, мократа хавлия и мръсните чинии не мисля, че ще му бръкнат в личността.

# 13
Не мисля, че поставянето на някакви правила за поддържане на къщата, хигиена или нещо подобно са промяна......
...Виж чорапите, обувките, мократа хавлия и мръсните чинии не мисля, че ще му бръкнат в личността.

Като `промяна` могат да се тълкуват, при положение, че досега не ги е вършил тия неща и са му тъй да се каже непознати Grinning, смята ги за женска работа напр.  Имаше и тема за това. Wink
Не е невъзможно да се `научи`, въпросът е да си намери майстор-ката. Mr. Green

# 14
  • Бургас
... как се справихте мили дами с тях? Все пак половинките ви са водили ергенски живот преди това, как се справихте с подреждането,чистенето?

Нямаше нищо, с което да се справям. Не си избирах мъж с идеята да го променям Mr. Green
А и е логично един мъж да е в състояние да си подреди, изпере, изчисти и т.н., а не от ръцете на майка си да висне на тези на съпругата си.
Аз му ставам жена, не слугиня  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт