Море Шкорпиловци 2013/2014

• 83 856
  • 464
  •   1
Отговори
# 375
Ние си хапвахме редовно в ресторант "Седлото". Намира се точно срещу централния плаж. Цените са нормални и готвят вкусно общо взето, за разлика от "Мечото ухо"... Peace

# 376
  • Варна
Здравейте!Може ли малко инфо за Бунгалата на Парк хотел Москва.Това ми е първа почивка на северното Черноморие,на бунгала и в Шкороиловци

Невъзможно е да се обясни на човек който не е ходил на бунгало какво да очаква и как да се настрои.Пълен провал ще е една почивка  ако действителността се размине драстично с очакванията.На всичкото отгоре бунгалата са много , ама много различни.Има 30 - 40 год. има и съвсем скапани , но повечето от тях са реиновирани до различна степен и с различно качество .Има доста по нови , има и съвсем нови и луксозни.Колкото и да гледаш , слушаш и четеш за тези точно бунгала действителността може да се  размине с очакванията.

# 377
Ние си хапвахме редовно в ресторант "Седлото". Намира се точно срещу централния плаж. Цените са нормални и готвят вкусно общо взето, за разлика от "Мечото ухо"... Peace

Аз съм точно на обратното мнение.
И преди съм споделяла, когато бяхме там (миналото лято - края на юни) след проба на няколко заведения в Мечо ухо ни допадна най-много.
Вкусно, разнообразно, цените повече от нормални и най-вече се съобразяваха с всичките ни капризи.

пп: Сега не знам как е.

# 378
  • София
Здравейте,
Искам да похваля хотел Джордаш - за първи път посетихме Шкорпиловци от 28.06 до 06.07.2014г. Бяхме в апартамент, който беше просторен,имаше кухненски бокс, където може да се приготви нещо малко - салата, сандвичи такива работи. Чистеше се всеки ден и ни смениха чаршафите на третия ден. На последния етаж има ресторант - гледката е страхотна. Персонала е много любезен - на обяд имат готвено, което беше на много прилични цени и освен това ни питаха какво искаме да ни сготвят. Плажа е много близко - около 100-150 метра. Наистина си починахме много добре и със сигурност догодина пак ще сме там.

# 379
  • гр. Варна
Здравейте, аз съм от Долни чифлик, Шкорпиловци е в нашата община. За хапване е добре в Седлото, много е приятно на Куба Либре на плажа...Ако на някой му омръзне може да се посети Хепи ленд, след Старо оряхово в посока Варна, нов увеселителен парк. Ако след Старо оряхово тръгнете по посока Бургас, след около 10 мин има едно село Горица, на главния път има ресторант-механа, а собственика си е направил голяма зоологическа градина.Интересно е да се посети и това място. Иначе за спане-Джордаш, някоя къща в селото или хотелчето Черноморец на центъра. Ако се сетите нещо, питайте.

# 380
Тази година основно вечер сядахме на "Морски кът" - най-близо е до бунгала Панорама. Ядяхме основно цаца,картофки и някакво гювече. бяха вкусни. опитахме и попчетата, но от тях не останахме доволни.
миналата година и ние ядохме в заведението на плажа с пиците - беше отврат откъм обслужване, вкус, цени.

Здравейте,
разбрах,че сте почивали в Панорама.Имате ли наблюдения за бунгалата на парк хотел Москва(около Панорама)

# 381
Здравейте!Може ли малко инфо за Бунгалата на Парк хотел Москва.Това ми е първа почивка на северното Черноморие,на бунгала и в Шкороиловци
Здравейте!
Семейството ми сме настроени за почивка,спокойствие,природа,релакс.Не сме капризни,но все пак очаквам в бунгалото легалата да стават за спане,бойлера и другите ел.уреди да работят.да има вода,което не е лукс все пак.Допитвам се до групата,тъй като инфото за Парк  хотел Москва е оскъдно.
Благодаря!

Невъзможно е да се обясни на човек който не е ходил на бунгало какво да очаква и как да се настрои.Пълен провал ще е една почивка  ако действителността се размине драстично с очакванията.На всичкото отгоре бунгалата са много , ама много различни.Има 30 - 40 год. има и съвсем скапани , но повечето от тях са реиновирани до различна степен и с различно качество .Има доста по нови , има и съвсем нови и луксозни.Колкото и да гледаш , слушаш и четеш за тези точно бунгала действителността може да се  размине с очакванията.

# 382
Тази година основно вечер сядахме на "Морски кът" - най-близо е до бунгала Панорама. Ядяхме основно цаца,картофки и някакво гювече. бяха вкусни. опитахме и попчетата, но от тях не останахме доволни.
миналата година и ние ядохме в заведението на плажа с пиците - беше отврат откъм обслужване, вкус, цени.

Здравейте,
разбрах,че сте почивали в Панорама.Имате ли наблюдения за бунгалата на парк хотел Москва(около Панорама)

След ден два ще ви дам инфо  Peace

# 383
...някоя къща в селото ....

Не разнищихме квартирите,дали има тип апартамент ( без хазяи,естествено)  ,някой с отзиви?

# 384
  • в огледалото на живота

Здравейте,

След ден два ще ви дам инфо  Peace
Ще чакам с нетърпение  Hug

# 385
Здравейте!
Тази година за първи път ще ходим на Шкорпиловци, в почивна база Огоста. Молбата ми е ако някой скоро е бил там да публикува мнения и по-подробна информация.
Предварително благодаря!!!

# 386
Привет от Шкорпиловци и една попровалена почивка. Резервация направена преди месеци, се оказа невалидна. Така от комплекс се оказах настанена по неволя в бунгало поради липса на други места. Намерих в Русалка. За 60 лв на вечер съм повече от доволна- чисто, ново и близо до плажа. Заведения на народни цени и при това вкусно. Не че ще се върна тук, де, но които иска да се върне 30 г. назад, това е мястото. Поне съм спокойна, че на децата им харесва, а те са важни, че са за дълго, аз съм само шофьорът.

# 387
  • в огледалото на живота
Каси,когато ти мине парата,сподели..

Предполагам,че сега не ти е до това,но пък надявам се новото място е вашето  Peace

# 388
Каси, кой се е изложил така. Лонг бийч ли?

# 389
  • Варна
Не разнищихме квартирите,дали има тип апартамент ( без хазяи,естествено)  ,някой с отзиви?

Ako se върнем на това , че очакванията и действителноста често се разминават не е лошо да си напомним , че става дума за село , селски къщи , бунгала повечето поне на 30 год , тук таме няколко по на десетина години.Става въпрос и за настаняване от порядъка на 20 - 40 лв. за семейство.Има и 2-3 по луксозни места , но  там и цените се удвояват и утрояват.В единствения нов и луксозен хотел става въпрос за около 150 лв./вечер.

Общи условия

Активация на акаунт