Априлки 2013 - тема 15

• 34 398
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Привет на тези,които не спят  WinkВчера се преуморих от работа и се надявах да поспя,но уви...от 1ч.съм будна.Сега хапнах и след малко лягам пак.

Ася ти да не си счетоводител Wink
маникюристка съм,и сега имам работа,но скоро ще си дам почивка Simple Smile
Аз поспах-станахме с малката в 9.15-супер.

# 421
Има и по-евтини разбира се, ако говорим само за шезлонг без никакви функции. Но тогава както казах и столчето за кола върши същата работа.

# 422
И аз като Мирама съм ползвала люлеещо столче за кола, а не шезлонг. Даде ми го зълва ми, както и повечето неща за малката - доста евтинко минах с първо детенце, сега няма да е така. Сещам се, че имах и шезлонг, но нейният беше от нейните деца още - един пластмасов и груб, изобщо не съм го ползвала. А столчето за кола си вършеше перфектна работа - меко, удобно, компактно; особено в по-късните месеци много го ползвах, предимно за предобедната дрямка на малката.

# 423
И щерката си е заспивала в столчето за кола. ) Беше ми и супер удобно за захранването. ) Повече го ползвах извън колата, защото на разходка си излизахме предимно двете. Е, когато мъжа ми не беше на работа сме излизали заедно с колата разбира се.

Сега умувам как ще разполагам 2те столчета. Мислех да ги сложа и двете отзад, но не съм убедена, че ще се събирам да сядам по средата. А да оставям бебето без надзор не ми се иска. Та обмислях варианта него да го сложа на предната седалка като изключим еърбега. Но пък мъжа ми се случва да вози хора на работа и това означава постоянно да се сваля и слага стола, което си е разправия.
Ами няма да вози никой, или ще се вози отзад....)

# 424
Момичета, в петък бях на преглед и се оказа, че нямам диабед Party Гледахме колички в Малечко, ама там много скъпички ми се видяха, може ли да ми препоръчате други магазини за колички, защото там ми се видяха много скъпички Cry Спряли сме се на Cangaroo Hanna 3 in 1, какво е вашето мнение Hug Hug Hug

# 425
  • София
Добро утро,

Ние станахме към 9:30 ч. хапнахме и сега ще поизчистим, каквото има за чистене останало. По късно ще ходим до Сердика център любимият да гледа за яке да си купи, че нали сега започнаха намаленията и от там негов колега от магазин LC Waikiki си е купил мъжко зимно яке за 60 лв.  newsm78 newsm78 струва ми се че не е кой знае колко хубаво и дебело, но се съгласих да минем да видим за какво става въпрос.
И при нас гледам, че е бая студеничко ( - 7 градуса ) и май си е и бая заледено. Надявам се до към обяд малко да поразмекне, че незнам как ще излезна от входа ( страх ме е да не падна, че нали онзи ден на няколко пъти се подхлъзвах и бая си поизкарах акъла ). #Crazy #Crazy

# 426
  • София
Момичета, в петък бях на преглед и се оказа, че нямам диабед Party Гледахме колички в Малечко, ама там много скъпички ми се видяха, може ли да ми препоръчате други магазини за колички, защото там ми се видяха много скъпички Cry Спряли сме се на Cangaroo Hanna 3 in 1, какво е вашето мнение Hug Hug Hug

Вис Виталис, на околовръстното има един голям магазин само за колички, но в момента ми излезна от акъла как се казваше - магазина е само за колички и столчета за кола, Лабиринт, Хиполенд ( мисля, че и те имат колички ), Магазин Слънчице ( Люлин с/у Кооперативният до Бензиностанция Еко )....и мисля, че има и много други, но в момента не се сещам.

Последна редакция: нд, 13 яну 2013, 11:36 от ˙·٠• АлЕкС •٠·˙

# 427
Здравейте и от мен момичета и добре дошли на всички нови мами Wink
Тези дни много ме няма,ама таткото е почивка и се размотваме насам натам.
vitaivan в началото и ние бяхме харесали тази,но като я разгледах на живо отпадна,заради багажника долу(то все едно си няма),а и самата дръжка,е неодобна(не е кръгла,а плоска).А повярвай ми като се тръгне на вън багажник си трябва.Било за играчки на бебо като поотрасне,а  за багаж.Иначе като цветове и модел много ми хареса,само тея две неща ме спряха.
За шезлонга и аз съм за.Ще си вземем,бебоците които са израсли пред мен,доста седяха в тях.За майките също е удобство Simple Smile

# 428
  • Sofia, Bulgaria
Ние след дълго чудене по количката взехме Hauck Malibu 3 в 1 и съм много доволна от решението Simple Smile Дано и като я пусна в употреба да е така. А шезлонг още не сме взели но са по 50- 60 лв и то хубави, мекички...Ние като цяло всичко купуваме от Hipolend. Така,че да има голямо разнообразие от колички и кошарки и креватчета. Кошарка също си взехме от там.

# 429
здравейте, момичета  Grinning
споделете към какви шишета сте се насочили. аз нямам никаква представа  Rolling Eyes
 дали да са стъклени или пластмасови, с какъв биберон - каучуков, силиконов ......  newsm78
надявам се да мога да кърмя, но все пак ми казаха да си набавя поне 2 от най-малките, ако е нужно да се дохранва

# 430
S_m_U_r_f, първия път ползвах Авент, сега пак съм си взела комплект техни шишета.
За бибероните, силиконови, каучовите страшно бързо се скапват, а и дъщеря ми не ги харесваше.

# 431
  • Sofia, Bulgaria
И аз се чудех. Взела съм на Авент... От тези с дупчиците дето са уж анти-колик. Някой ползвал ли е такива да каже някакво мнение?

# 432
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5648&cat=39
 за тези ли говорите

то на всички май пише, че са антиколик а пък после ...
но гледам че формата на биберона е различна, и не зная коя е най-подходяща
уж анатомични  newsm78

# 433
Това с антиколик шишета и биберони си е просто пазарен трик. )

# 434
абе то и аз това си мисля
а стъклените ли са по-лесни за употреба?, но знам че са тежки
или няма смисъл и от тази екстра  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт