Априлки 2013 - тема 15

• 34 402
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Количката е най-добре да извади от кашоните,така заема по-малко място.Аз кашоните направо в магазина ги оставих. Тези люлки не ги знам дали се сгъват.....

# 406
Тази нашата старата се сгъваше, но само ширината се прибираше, не знам как да обясня.

# 407
Аз тази бях тръгнала да купувам,но тогава си взех бейбифон. Но тази е до 11 килограма, пише,че се сгъва.
http://www.baby-dump.nl/index.php?page=product&id=22563& … 383&merk=9247
Тази,която ти показваш е до 9.

# 408
Аз тази бях тръгнала да купувам,но тогава си взех бейбифон. Но тази е до 11 килограма, пише,че се сгъва.
http://www.baby-dump.nl/index.php?page=product&id=22563& … 383&merk=9247
Тази,която ти показваш е до 9.
Тази, която показвам, много прилича на нашата стара люлка, но така по сайта не мога да преценя разликите, освен в цвета. Имаше 6 скорости, беше с 3 батерии. Избрахме нея, защото беше до 13кг. Една приятелка не можеше да намери за повече кг, и накрая ме изнуди да и я продам, масово се предлагат до 9кг.
Мисля, че тази беше старата ни, има същите играчки на плота:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8919&cat=153

# 409
Да,приличат си.  И тази е с 6 скорости и 3 батерии.

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 22:36 от denise78

# 410
Мамчета, записвам се да следя темата.
Терминът ми е на 19.04.13, очакваме момченце.

# 411
Привет на тези,които не спят  WinkВчера се преуморих от работа и се надявах да поспя,но уви...от 1ч.съм будна.Сега хапнах и след малко лягам пак.

# 412
Привет на тези,които не спят  WinkВчера се преуморих от работа и се надявах да поспя,но уви...от 1ч.съм будна.Сега хапнах и след малко лягам пак.

Ася ти да не си счетоводител Wink

# 413
Коремчета добра утро и от мен! От час и нещо се въртя в леглото, ама то не се издържа и вече станах. Най-странно ми е че изобщо не ми се спи, но при мен това е от скоро и мисля, че наближава времето в което това безсъние ще ме изтормози  hahaha

# 414
И аз съм будна от около час. Това продължава вече поне две седмици, събудя ли се към 6ч.за WC край няма заспиване. Grinning

# 415
Аз хубаво поспах този път. Нали всяка нощ се събуждам към 3-4.00 часа и мъжът ми си беше поръчал тутманик. Той се меси в машината и втасва, всичко отива към 2 и половина часа докато се изпече, и сега само се шегува, че много вкусен тутманик съм направила от 2 дни Laughing

# 416
Добро утро и от мен. )

Аз вчера след обед поспах към един час и снощи до 1.30ч няма заспиване. И това бебе като се разбуйства, голямо ритане, голямо чудо.

При нас голям студ, към -6-7С е, но пък иначе има слънце. ))) мнооого приятно...)

# 417
Добро утро, и аз станах към 6 ч. направих закуска и сега се чудя какво да правя. На мен времето ми минава доста бавно защото никъде не ходя /заради контракциите/ .
Аз шезлонг не съм ползвала нито люлка ама като ви чета ще взема да си купя поне 1 от двете  Wink

# 418
Аз не бих избързвала със шезлонга. )
Пробвайте първо столчето за кола как е, дали може да се люлее поставено на земята. ) Така ще си спестите едни минимум 140лв. )

# 419
  • София
Чак пък 140 лв., има и далеч по-евтини шезлонги, с и без намаления, трябва само да разгледате Wink

Тази нощ и аз не спах, ама то май вече ми е навик. В добрите нощи ми се събират максимум по 6 ч. да спя. А и нощес дъщеря ми така се разкашля, та цяла нощ ставахме покрай нея...  Tired днес може и повечко кафе да изпия.

Общи условия

Активация на акаунт