Априлки 2013 - тема 15

• 34 357
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
ми подписа на 04.02 а тържеството на 8 или 9 но още не сме правили резервация,то и дадата за подпис казаха че може да сменим пък ще видим...абе голяма каша с две думи февруари  Joy

# 541
Ееее, ми то не останало Simple Smile
Супер, много яко, нашата сватба беше за мен незабравимо преживяване!

# 542
хм аз си мислех че съм приключила с покупките,но все нещо пак си трябва.за несесер изобщо бях изключила,чудя се и за шезлонг newsm78.относно колко ни е излязло досега неискам и да ги смятам,като всичко е по 2.за една седмица съм плюс 1кг,което вече става от началото на бременноста е плюс 12кг.като се има впредвид че само на корем качвам,крачетата са ми слабички,ръчичките също,дупето ми  си е мъничко както преди. newsm44,което е хубаво защото после лесно ще ги стопя.Моя мъж ми вика че съм като паяче Joy

# 543
placa, гледам, че си от Люлин - пиша ти едно лично  Peace

Vitaivan, виж в магазина Ново бебе на Гео Милев, там съм виждала икс-лендера.
Скрит текст:
тел. 0884555 665

kamito, добре напредваш, браво на теб Simple Smile

# 544
jos честно казано малко съм си на тръни,като ги чета близнашките мами са родили по рано,хммм та като си направя една сметка нищо чудно да пъкнат моите и в края на февруари,а много ми се иска да влезна поне март средата. Praynig

# 545
jos ,ново бебе на Гео Милев го преместиха на Витошка ,но не знам на кой номер точно

# 546
Камииии ,направо ти завиждам аз съм +16 вече....и така като се пооглеждам в огледалото не са само на коремчето имам си навсякъде...хубавото е че не само в дупето де някак равномерно наливам.Моя ме успокоява,че ще помага после да свалям - имал нещо впредвид мръсникът му с мръсник  fight

# 547
jos ,ново бебе на Гео Милев го преместиха на Витошка ,но не знам на кой номер точно

аа, ами ето колко отдавна съм гледала там.
поне знам, че имат такива колички.

kamito, по-рано, по-рано, ама колко по-рано да е, нормално Wink
я, няма да се тормозиш за това толкова много.
шезлонги може да си вземеш, за близнаци е много удобно, че първо едното, после другото...
удобно ще ти е. ако столчетата за кола ще ти вършат работа, може и без шезлонги-люлки.
представи си ежедневието с близначетата и виж кое ще ти върши повече работа, къде ще ги слагаш и тн, премини един ден от-до мислено, като се сменят пампи, като ядат, помисли вариантите.

# 548
Магазин "Ново бебе" се намира на Витошка 150 (това е по към южния парк). Аз ходих там в неделя, точно заради X-Lander Simple Smile имат ги и ги продават с 3 години гаранция, в момента имат промоция до изчерпване на количествата - модел XA със зелен кош за новородено + какъвто цвят си изберев от летния вариант, мисля че цената беве 700 лв.

# 549
Много са сладки тези ратанови кошчета обаче много се колебая дали ще ми свърши изобщо някаква работа. Синът ми още от малък е много активен - непрекъснато се въртеше в леглото още от новороден- в началото от едната страна на другата само, но в края на третия месец започна да се обръща по корем и вече не можеш да го спреш да се върти изобщо. В 4-5 месец обикаляше цялото легло както си лежи по гръб избутвайки се с краката. Определено имаше нужда от много пространство около него и като спи и като буден. Ако и сестра му е същата като него това ратаново кошче май няма да влезе в употреба. А и ме е страх дали не може да се преобърне заедно с шавливото бебе (не съм ги виждала на живо, само на снимка)

# 550
Камииии ,направо ти завиждам аз съм +16 вече....и така като се пооглеждам в огледалото не са само на коремчето имам си навсякъде...хубавото е че не само в дупето де някак равномерно наливам.Моя ме успокоява,че ще помага после да свалям - имал нещо впредвид мръсникът му с мръсник  fight
Joy Joy Joyтой и моя така ми вика,че сега го държа на разтояние #2gunfire

# 551
Защо ги държите на разстояние,знам че секса не пречи на детето и плюс 16 килограма ли си в коя седмица че аз се притеснявам за 26 съм +9 ,ма мноооогоо ми личат  smile3511

# 552
И аз съм +16 и си ми личат, само краката ми изглеждат същите горе-долу.

Поздравявам ви с тази статия, която преди малко коментираха по ФМ+:

http://dnes.dir.bg/news/bebeta-imena-anna-cholevadimitrova-12819535?nt=4

"Сред най-странните имена са: Жара, Озарена, Дева, Канарче (женско), както и Искерасия, Леола, Маиза, Панола, Пелин, Туана, Любовета, Трифозара, Орис, Стихия, Фея, Хармони, Самър, Чидемма, Удиян (женско), Версай, Кротизар (мъжко) и др. "

Crazy

# 553
Аз за октомври и декември  качих 7 кила (офф през тея празници какво ядене му ударих  ooooh!)отделно 4кг от първите месеци = 11кг +   #Crazy Най-вече на корема,краката и дупето..приятеля ми се обръща към мен с думите "косатке,доплувай до мен моля те "   Joy а иначе за свалянето на килцата и моя е решил да ми помага  Laughing

# 554
Защо ги държите на разстояние,знам че секса не пречи на детето и плюс 16 килограма ли си в коя седмица че аз се притеснявам за 26 съм +9 ,ма мноооогоо ми личат  smile3511
Съвсем на разстояние не го държа,отпускам по малко от време на време,но с две бебета в корема,които постоянно шават и правят бубунки то секс ли е..... hahaha hahaha hahaha
Иначе днес правя 26 пълни седмици...16 килограма са си много откъдето и да го погледнеш.....ти с твоите +9 можеш само да ми дишаш прахта  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт