Бремелинки от ВАРНА

• 48 364
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Момичета ей сега се върнах от докторката каза че по малко изтичат и че имам разкритие 3 см. Каза ми че днеска или утре най-късно ще родя.Да видим какво ще стане защото още нямам контракции .Благодаря ви за подкрепата момичета.

# 466
valari86, то днес май няма да имаш време вече, до 24ч.  Thinking но виж 20 април е хубава дата  Grinning  Не, че 19 април е лоша, и тя е хубава  Simple Smile  Пожелавам ти всичко да мине бързо, гладко и успешно!

# 467
  • Варна
valari86 и от мен успех  Hug Едно леко раждане ти пожелавам и едно здраво бебче накрая   ylinfant

# 468
valary леко раждане и от мен и скоро да си гушкаш бебчето.

# 469
  • varna
Валъри, стискаме ти палци, всичко да мине ОК и да си имаш едно хубаво сладко теленце  Laughing
Пина, Карфур не е като Лидл, промоциите им са по-дълги, друг е въпросът дали ще има останало нещо на тия цени. Да знаеш днес питах Славчев, каза, че няма никакво намерение да излиза отпуска юли и ще изражда нашите бебоци - успокоих се  ooooh!

# 470
valari86 стискам палци, леко раждане и да не забравиш да споделиш как е минало ..успех мила   bouquet

# 471
Здравейте, мами!

Валъри,  Praynig всичко да е наред и с двете ви! Пожелавам ти от сърце, бързо и лесно раждане! А най-важното - здрава беба!  Hug

Ох, много се развълнувах, като прочетох поста на Вал. Стяга ми се корема нещо и като видях какво пише, малкият се събуди и се разбушува.  Grinning

Хера, благодаря ти!  bouquet Остава да изберете ден и час, и да се дотъркалям и аз, живот и здраве.

Krisif, Малибуто ме привлича с килограмите и цветовете си, но не ми допадат малките гуми. Иначе разлика 3,5кг с Перфектата си е голяма. Имам време да го мисля, надявам се Simple Smile Тя не е ли височка количка, ти каза, че си дребничка, удобна ли ще ти е?
За сайта, на мен не ми е познат. Моя приятелка работи в Абубу, там също зареждат английски дрешки, също са и outlet на Obaby. Имат много симпатични и качествени неща. Мен ми харесвам тея за момченца, понеже не са типичните в светло синьо, има различни. Имат и online магазин. Цените не са като в Карфур и Лидл, но съотношение цена:качество, мисля са ОК.

Аз да си призная, имам купена само една купичка за АМ на Авент, която може да се ползва и за каши и продове по нататък. Купих я на 50%, не за друго. Снощи поръчах кошарката, но да ми я запазят, евентуално през май ще ходя да пазарувам.
Милото ми момченце, майка му едно боди не му е купила още.

Лека вечер на всички!  Hug

# 472
Ей, Хера, това е добра новина! Аз също направих въпрос за раждане, но понеже не питах директно за отпуска, а дали ще има възможност, той го обърна, че в 36-та седмица ще може да се уточним и така.

girlinblue, ще купиш, споко  Simple Smile Като излезеш в отпуска ще имаш време да обикаляш и да си харесваш. Аз пък дето съм купила 5-6 бодита и едно гащеризонче, все са за 3-6 месеца и са големи  Thinking Сега малки ще купувам. Мисля 2-3 работи, не повече, нали много бързо ще ги израсте.  Thinking

# 473
  • varna
Пина, ами то като влязох пита кога е термина, викам казахте юли, защо, да не би да излизате в отпуска, че не искам друг доктор. И той вика а, не, споко, тука съм, просто през април и май много сте се набримчили на гъсто  Laughing Аз нали съм такова миловидно и все ми се вързват и тримата на глупавите въпроси, даже се забавляват с мен  Mr. Green

# 474
Значи ако за юни/юли сме по- нарядко няма да е зле. Споменавам юни, щото моя милост много вероятно няма да изкара до юли и ще си е съвсем нормално, аз съм едва за 4 юли. Но си мечтая да родя на 1 или 2 юли.

# 475
Ауууу ,аз чак сега виждам темата- то стана време да раждам.  Joy

# 476
Валари,успех с раждането.Ще стискам палци.
Аз от два дена почти не усещам беба и полудях от страх.Днес ходих и при Георгиев ,и при Уалид на 3д,за да ме гледат.Тази седмица сьм ходила вече 4 пьти.Много сьм хамава,ама като ме е страх.Имаме забавяне с една седмица,но казват ,че е добре,а не я усещам заради позата в която е сега.Влязох в седмия и изведньж ме заля вьлна от страхове.Мьжьт ми оня ден се прибра за няколко часа и ме заведе да купим кошара и количка,уж да не мисля за глупости.Та вече си имаме.Капарирани де,ще ги взема скоро.Много са хубави,кошарата ми е на Кирев и е 3в1,а количката на Инглизина,ако го написах правилно.И тя е 3в1.
Бройте ме за срещата.Искам да ви видя всичките. Hug

# 477
Слънчице, каква е позата, при която се усеща по-малко?

# 478
  • varna
Наталито, че какво ти пречи - никъде не пише преди или след раждането да си чешем езиците  Laughing
Слънчице, спокойно, мисли си хубави работи и всичко ще е наред  Peace

# 479
Diva,главата на беба е  точно зад пьпа ми,надолу слиза грьбчето,а дупето е навьтре кьм моя грьб,т.е.нейните рьце и крака са кьм моя грьб и затова не ги усещам отпред на корема си.Това много ме уплаши.Чувства се леко потрепване,а аз свикнах да ме рита яко.Просто й е широко още и много се вьрти.

Общи условия

Активация на акаунт