Бремелинки от ВАРНА

• 48 366
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Моля те пиши после да знаем какво ти е казал и имаш ли нужда от няква помощ

# 451
valari 86 на мен ми се случи рано сутринта ставах от леглото и по краката ми потече бистра течност,но не много!Влязох в банята взех си душ и не исках да повярвам,че ми се случва!Почнах да се гримирам да удължа тръгването към болницата ,но сестра ми и мъжът ми ме препираха!Не се притеснявай вземи си багажа и отиди на преглед в болницата може да е настъпил най-прекрасният момент срещата с твоето бебче!Пожелавам ти много късмет и мисли позитивно!

# 452
Ей сега звъннах на доктора и  ще ходя в 13 часа на преглед да видим какво ще каже.Благодаря за подкрепата.

# 453
valari86 стиснати палци всичко да минава добре и бързо.

# 454
  • varna
Валъри, стискаме палци всичко да е наред, пък дори и водите да са, безпроблемно раждане  Hug
Криси, знам го тоя магазин, тъкмо онзи ден влизах, ама на мен ми се видя скъпо, нямаше дрешка под 15-20 лв, което за нещо, дето ще го надрасте беба ужасно бързо не си струва. Може да са от Англия, ама това за мен не ги оправдава. Все още смятам да си пазарувам от гръцките на Джъмбо.
Гърлинблу, мерси за инфото, ще се съобразим с теб, разбира се, аз и без това си мислех, да е обедно към 1, 2 някъде  Peace

# 455
valari86, не се притеснявай и най-вече бъди спокойна. Много добре си направила, че си звъннала на гинеколога си. Успех, ние сме с теб! Praynig

# 456
girlinblue182, на мен Малибу-то много ми хареса (по снимка). При всички положения ще взема количка 3 в 1. За мен кошът за новородено е задължителен. Ще погледна и твоя модел следващия път, когато отида в магазина  Simple Smile

valari86 Hug, стискам палци всичко да е наред Praynig

herairness, от сайт ли ще пазаруваш? Ако имат линк-пусни Simple Smile

Публикувам ви пост на мама от друга тема във форума. Надявам се да е полезен.  bouquet
  Сладурите ул. "Кръстю Мирски" 5
 - Слънце бул."Вл.Варненчик"№36
 - Рая Адрес: бул. "Цар Освободител" 255
 - Хиполенд Гранд Мол Варна
 - Биберон  ул. Александър Малинов №5
Има и още един, но като улица не мога да го посоча. Мисля, че се казваше Царството на чудесата. Намира се точно до магазин Сима (за оборудване за бани).

# 457
Здравейте момичета! Има ли някой който ходи в Майчин дом? Аз днес се регистрирах за следене на бременност, даже ми взеха кръв и урина, въпреки че им казах, че хапнах малко сутринта.. Следващия преглед е на 17 май... Трябва ли предварително да ходя да си вземам изследванията?
  bouquet

# 458
Аз ходя в Майчин дом.Не е нужно да ходиш да взимаш нещо.Тя акушерката всичко си взима.При Снежи или при Рени си.Кой ще ти следи бремеността.

# 459
# 460
Аз ходя в Майчин дом.Не е нужно да ходиш да взимаш нещо.Тя акушерката всичко си взима.При Снежи или при Рени си.Кой ще ти следи бремеността.

Здравей, при Халачева съм, днес тя ме заведе при една червенокоса дама, мисля че е Рени. На картончето пък пише Сн. Петкова, съвсем се обърках,,,

# 461
valari86 , успех! Всичко да мине бързо и леко! Иначе с изтекли води можело да се изкара до 40 часа.

# 462

Здравей, при Халачева съм, днес тя ме заведе при една червенокоса дама, мисля че е Рени. На картончето пък пише Сн. Петкова, съвсем се обърках,,,
Рени е червенокосата дама.Снежи е в отпуска и затова са те завели при Рени.Ще се запознаеш и със Снежи.И двете са готини.Аз си ходя при Снежи като акушер.На мен много ми допада отношението и прегледите в Майчин дом.Плащаш си но всичко е много добре планирано.

# 463
Сега се връщам от КАРФУР има бебешки дрешки по 2-3  лв.Купих си къси панталонки за 1.94лв на TEX BABY,Disney тениска с Мечо Пух-2.51лв,рокля за 6м -3.08лв и боди с д.р на Комес -4.00лв.Много съм доволна ,ами ако е момче...ще подарявам!

# 464
Ауу, чак ми иде да си отхапя петата  Mr. Green  Нямам път към Карфур днес, дали утре ще продължава промоцията..........

Общи условия

Активация на акаунт