Бремелинки от ВАРНА

• 48 371
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Аз съм твърдо ЗА дървените и то точно този модел, защото после се трансформират и могат да се ползват доста дълго. За цена на ново си е добре, но ако искаш винаги можеш да намериш в продавалник за 200-250лв, която е като чисто нова, както направихме ние. За тези които са от плат+метал прочетох, че през тях не може добре да циркулира въздух и става като инкубатор вътре за бебчетата, същото и важеше за обиколниците, които пък от друга страна придават толкова сладурски и завършен вид на кошарката...  newsm07

# 436
Здравейте и аз се записвам за срещата засега,надявам се да успея да дойда.                                                                                                                                                1. herairness
2. mims_70
3. lovely baby
4. katiaaa
5. pina
6. vesli
7.snowwhite1711
8.Despina91                                                                                                                                          9.katy_a                                                           

# 437
Незная как го направих това.

# 438
Здравейте и аз се записвам за срещата засега,надявам се да успея да дойда.                                                                                                                                                1. herairness
2. mims_70
3. lovely baby
4. katiaaa
5. pina
6. vesli
7.snowwhite1711
8.Despina91                                                                                                                                          9.katy_a                                                       10.tedihristova

# 439
Дано да успея да дойда Simple Smile

# 440
  • Варна
Звездичке, аз вече пообиколих почти навсякъде и да ти кажа горе долу толкова вървят дървените между 300 и 400 лв. На мен обаче все още ми се вижда много и си оставаме на тези метал+плат сгъваемите.
Нашата кошара  е дървена 140 лв от Слънце. С решетка само отпред, чекмедже отдолу и колелца. Не сме търсили най-евтината, даже имахме малко притеснения каква ще ни я донесат, но сега съм доволна. Не е масивна, избрахне светъл цвят, много приятна се получи. Изложената в магазина не е много хубав цвят и леко отблъсква, ноимаш избор за цвят при поръчката.

# 441
Момичета ,къде мога да заведа съпруга ми на  3д   да види бебчо,но да работи в събота?

# 442
  • Варна
Момичета ,къде мога да заведа съпруга ми на  3д   да види бебчо,но да работи в събота?
В Майчин дом, влез на сайта им и виж кои лекари работят в събота, със сигурност д-р Максим Яков е от тях, трябва да си запишеш час  Peace

# 443
  • Варна
По добре на 4д, образът е по-разбираем за неспециалисти Simple Smile  въпреки, че  апаратът май е един и същ / поне в МД/

# 444
Slancice,всичко ще е наред с теб и бебчето ти. Не се притеснявай и затормозявай с мрачни мисли. Бъди позитивна и всичко ще е ОК. Иначе за температура и на мен са ми изписвали Панадол или парацетамол, но по половин таблетка.

snowwhite1711, относно болничните аз досега винаги съм ги получавала около 15-16, само предния месец на 20.

Ние си харесахме количка и кошара от Raya Toys. Имат и сайт. Аз също не съм привърженик на сгъваемите кошари от плат. Изглеждат ми много нестабилни, а и съм чувала че с дървена детето по-бързо се учи да сяда като се хваща за решетката за опора.

# 445
Здравейте, мами!

Слънчице, недей си внушава лоши работи! Отиди да чуеш второ мнение. Мен Балев ме вика в 30 г.с., чудя се дали да отида, но и мен ме наплашиха заради стреса, който изживях и продължавам да изживявам. Ехографа не е миродавен за седмиците и теглото на бебето.
Скрит текст:
Имаше случай от юнските мами, която роди в 7ми месец, бебето било 860гр, а по ехограф 1200 гр. Дано всичко е наред при тях! Мисълта ми е, че може предните прегледи да не сте били с 2 седмици напред, за това да има разминаване. Ако искаш, да се дигнем някоя петък сутрин рано рано и да ходим да чакаме за час при Балев. Първичен преглед при него е 70лв, вторичен 50лв.

krisif,  Hug

За срещата, на мен Морско конче ми е близо, но зависи кой ден и в колко часа. Мога да изляза за час по обяд - между 12 и 13ч. или 12:30 - 13:30ч. Но пък в понеделник май няма да мога, понеже сутринта съм на ЖК и ще закъснея за работа, ако изляза и по обяд, няма да ми се зарадват  Confused Ще ви следя кой ден и час сте избрали, ако ми е удобно, ще се появя.

Кошарка, аз тази вечер си поръчах избраната вече - сгъваема. Един познат има магазини за детски стоки в Русе, та от него. Модела й е без люлка, но той каза, че ще ми я направи да се люлее. В Хиполенд ми казаха, че цвета, който искам е изчерпан, но той ми каза, че ще я намери. Това за циркулацията на въздух не ми е много понято, защо да е като инкубатор, при условие, че е мрежа?  newsm78  Съгласна съм, че дървената кошара е идеален вариант, но в случай като моя, дето нямам много място, живея сама на квартира, няма как да стане. Ако се наложи да я местя, разглобя ли я - край, тя ще се съсипе.  Sad
Споделих и каква количка съм харесала - Чиполино Перфекта 2012, той ми каза да погледна и Hauck Malibu. И двете били много продавани, нямал върнати. Перфектата е 11.9кг, а Малибуто - 8.5кг. Аз искам по-лека, но пък гледах клипове коя как се сглобява, то Малибуто без указание няма да успея да го натъмъня, а и е с малки гуми, което не ми хареса. Та май Перфектата ще е.

Надух ви главите! Извинявам се, за което! Спокойна вечер на всички!   bouquet

# 446

Eliz,Nellyna_mb благодаря ви, не се сетих за МАЙЧЕН ДОМ!Girlinblue_182  Hug аз съм се спряла на ХАУК МАЛИБУ за мен това най-олекотената  бебешка количка.А и съм много дребна и няма да ми е удобно с по тежка количка,а и багажника на колата ми е малък.Вчера ходих в LIDL купих си 2 бодита с дълъг ръкав за 6.49лв и шалварки 62 р-р с панделки бананови за 9.99лв.Днес мисля да ходя в КАРФУР имало разпродажба на летни дрешки!И аз съм за среща кажете дата и час!Пожелавам ви усмихнат и слънчев ден.

# 447
Момичета ако има майки ,на които  това не им е 1 раждане може ли да споделят как са им изтекли водите и какво е чувството ,че тука се чудя какво да правя мисля си че ми изтекоха водите пак за сега нямам никакви контракции и се чудя какво да правя.

# 448
Вижте на какво попаднах от ЮЛСКИТЕ мами :  --аз днес нали реших да бриша варненските магазини и попаднах на един с прекрасни детски дрешки от Англия, за съжаление нямат магазин в София, но ми дадоха визитка и казаха че доставят за един ден, на мен ми останаха очите в дрешките, толкова симпатични и меки на пипане  Love Хвана ме яд, че доста работи накупих от другите магазини преди да влезна в него, но разбира се не излязох с празни ръце, та ето го адреса, ако има мами като мен, които тепърва започват да пазаруват дрешки може да разгледате - http://www.chochkobochko.com/index.php?route=common/home  (и се извинявам ако някой преди мен е пускал сайта вече)  Smile Smile Smile

# 449
Момичета ако има майки ,на които  това не им е 1 раждане може ли да споделят как са им изтекли водите и какво е чувството ,че тука се чудя какво да правя мисля си че ми изтекоха водите пак за сега нямам никакви контракции и се чудя какво да правя.
Звъни на гинеколога си веднага, и ако са ти изтекли водите наистина ти пожелавам леко и безпроблемно раждане, бързо възстановяване и прекрасна здрава бебоолинка! Нека всичко мине така, както го очакваш!
Много късмет и стиснати палци!

Общи условия

Активация на акаунт