Бремелинки от ВАРНА

• 48 372
  • 752
  •   1
Отговори
# 420

slancice, препоръчвам ти, за твое спокойствие, чуй и второ мнение. Ако имаш възможност отиди при Балев. Като знам аз как със затаен дъх чаках да ми кажат дали всичко е наред.... Докато лежах на кушетката от притеснение сълзите ми щяха да текнат.

Стискам палци всичко да е наред при теб Praynig

# 421
Слънчице, аз си спомням за твоята тъжна история и мисля, че сега затова си повечко напрегната. Все пак Яков какво каза като извод? Той е и гинеколог, би трябвало да има конкретна позиция по въпроса. За него има ли основание за притеснение? Ако толкова много ще го мислиш, отиди и при още един специалист и искай мнение и от него. Все пак ехографа не измерва точно, знаеш, всичко е ориентировъчно. Може преди да не е избързвало толкова много, колкото са ти казали, а сега да не изостава толкова, колкото ти казват и нещата да са си наред.

# 422
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Ще ми бъде много приятно да се присъединя към вас  Simple Smile Аз също съм на ЖК при д-р Славчев, бях и на ФМ при него в Събота, и живот и здраве мисля да раждам при него . На мен ми измери шийката на матката, но аз имах пробождания там, които се оказаха от разтягането на матката и спукани капилярчета . Каза ми, че няма място за притеснение, над 3,5 см е . Също така ми обясни, че при някои жени може да бъде 3 см, при други 4 см, и че зависи от много фактори . Например ръста и теглото на жената, така че не се притеснявайте, важното е да не е под 3 см .
Успех на всички и дано изкараме леко и безпроблемно бременността си !
На мамчетата, които им предстои скорошно раждане, им пожелавам много късмет, търпение и здрави бебенца на финала  Hug

# 423
Слънце не се притеснявай и според мене е хубаво да потърсиш 2-ро мнение.Доц. Балев е добра алтернатива.Относно температурата аз когато бях болна в 7 месец ми казаха че не трябва да оставяне да се качи до 38 градуса било опасно и ми бяха изписали Панадол за температурата.Не трябва да мислиш най-лошото слънце защото лошите мисли не са полезни за бебето.Ще стискам палци всичко да е наред с бебето ти.

# 424
Слънчеце,много е важно да мислиш позитивно ,не се предавай!На мен ми казаха 6г.с кухо яйце -изчакай 2-3 дни и ще ти направим аборт-не спирах да рева!Но силно вярвах ,че си имам бебче.И така кухото яйце е вече е в 26 г с.Кървях до 5 мес и всеки път ходих на видиозон ,а там ми казваха -нищо не можем да направим ,ако трябва да пада ще пада!Вярвай в себе си,Слънчеце!!!Пожелавам ти скорошно оздравяване!

# 425
  • varna
Супер, посъбрахме се мамчета  Laughing Момичета, давайте някоя идея за местенце, че с това слънце навън хич не ми се затваря някъде вътре  Rolling Eyes
Слънчице, почти съм убедена, че е от притеснение това лошото и температурата. Наистина, както са ти казали другите мами, иди на второ мнение, за да си съвсем спокойна, в твоя случай ще е оправдано. И най-вече гледай позитивно на нещата и мисли хубави работи за бебо, ние също стискаме палци  bouquet

# 426
Много ви благодаря за подкрепата момичета.Незнам какво щях да правя без вас.Много ви обичам и ви желая най-хубавите и здрави бебоци. Hug Hug Hug

# 427
Hera, аз предлагам пицария Морско конче, на площада до шадраваните, пред Операта. Не е нужно да се яде, може и като кафене да я ползваме. Понеже е на слънце, с маси отвън, пък ако се наложи и вътре може. Няма шум от коли.

# 428
  • varna
Браво, Пина, за идеята   bouquet Там е достатъчно познато място, пък и достатъчно в центъра, че да е удобно на всички  Peace Сега остана и ден от седмицата да изкусурим, ама ще изчакам още малко, може още мами да искат  Mr. Green

# 429
И аз да се запиша за срещичката, ако разбира се всичко е наред, че вече съм в 9 месец и нищо не се знае Simple Smile. За другата седмица, аз само в понеделник около обяд не мога.
1. herairness
2. mims_70
3. lovely baby
4. katiaaa
5. pina
6. vesli

snowwhite1711, относно болничните и аз имам за същия период да получавам и доколкото ми е известно трябва да ги получим след 24.04, а до 15.04 работодателя трябва да ги представи в нап.

# 430
И аз да се запиша за срещичката, ако разбира се всичко е наред, че вече съм в 9 месец и нищо не се знае Simple Smile. За другата седмица, аз само в понеделник около обяд не мога.
1. herairness
2. mims_70
3. lovely baby
4. katiaaa
5. pina
6. vesli

snowwhite1711, относно болничните и аз имам за същия период да получавам и доколкото ми е известно трябва да ги получим след 24.04, а до 15.04 работодателя трябва да ги представи в нап.
Работодателката ми каза, че го е предала още предния месец,дано да ги изплатят този месец Simple SmileБлагодаря много за инфото     bouquet  Записвам се и аз за срещата, но зависи от деня и часа дали ще мога Simple Smile
1. herairness
2. mims_70
3. lovely baby
4. katiaaa
5. pina
6. vesli
7.snowwhite1711

# 431
krisif, за това, което си преживяла  newsm20 Нямам думи! Трябва да си изключително силен човек...

Аз днес избягах от работа и отидох в 'Слънце" да разгледам количките. Попаднах на изключително отзивчив консултант Hug В крайна сметка си харесах количка, която не мога да купя hahaha Мъжът ми каза "толкова струва една кола" bash

Очите ми останаха в едно бяло кошче с чекмеджета под люлката и под повивалника.  375 лв. беше. Как ви се струва цената. В смисъл дали във Варна може да се намери нещо по-изгодно. Дървена е кошарата. С люлеещ механизъм и две нива на рамката.

# 432
Съжалявам за препинателните знаци Embarassed сега прочетох...

# 433
  • Варна
1. herairness
2. mims_70
3. lovely baby
4. katiaaa
5. pina
6. vesli
7.snowwhite1711
8. Despina91

Абе записвам се и аз пък дано да мога да дойда  Wink

# 434
  • varna
Звездичке, аз вече пообиколих почти навсякъде и да ти кажа горе долу толкова вървят дървените между 300 и 400 лв. На мен обаче все още ми се вижда много и си оставаме на тези метал+плат сгъваемите.

Общи условия

Активация на акаунт