Бремелинки от ВАРНА

• 48 362
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Има ли някой др с високо кръвно и какви лекарства пие. Много се притеснявам за бебо,че въпреки престоя в болницата март месец и 3 вида лекарства пак го поддържам високо 150/100:(

# 481
И аз днес ходих при УАЛИД направи ми диск на беба на 3д снимки на личицето и е много  сладка-35 см и 1.00 кг.Днес влизам в 7 мес не се е обърнала надолу с главата все още ,беше ни обърнала гръб. Simple SmileПак гледах за колички http://bebolino.mymall.bg/productimage.php?product_id=1022 тази е много ниска ,но тежи 13  какво мислите ,Хаук нали?

# 482
Krisif, количката е симпатина, но наистина тежка, а и това, че не е с цяка дръжка на мен много не ми допада.
Момичета, може да ви се стори глупав въпрос, но какво е Уалид?  newsm78
Какво ли става с Валъри? Дано да са добре с беба!  Praynig

# 483
 girlinblue182 Не ти е глупав въпроса. И аз се чудих  какво е Уалид?

# 484
Уалид е аг -лекар,който има клиника http://www.doctorwalid.hit.bg/ и работи в ОК болница цените му са добри ,но не го препоръчвам!Не мога да спя цял ден се разхождах в морската и пак не съм уморена!

# 485
  • varna
Сноуайт, аз пия Допегит 2х1 и засега контролира положението.
Криси, не ми харесва на мен тоя вид дръжка, струва ми се неудобно, а и вариант големи и малки колела също не ми допада, струва ми се нестабилно някак. Но това все пак е лично мнение.

# 486
Те в Окръжна са цял отбор - д-р Уалид, д-р Якуб, д-р Абди - все едно си в Пакистан. Извинете ме за расизма, не съм такъв човек, но лекари с такива фамилии в Германия знам, че обслужват на по- ниски тарифи, т.е. с по- слабо доверие се ползват.

Момичета, ние няма ли да изберем дата и час за срещата? Какво ще кажете за сряда, примерно? А час? Който е по- затруднен да предлага удобните му часове. Аз лично от ранна утрин до 18ч. съм на разположение, така че ще се съобразя.

# 487
natalito_st, добре дошла Hug

Слънце, качи някоя снимка да се похвалиш Wink Радвам се, че си потърсила и друг лекар. Дано си по-спокойна.

Количката е много симпатична, но и на мен не ми допада, че е с две дръжки. Но това, все пак, е въпрос на лично удобство. Ако за теб е ок, тогава действай Simple Smile Иначе може да се поразровиш във форума има цели теми.

От няколко дни съм хремава и явно ми се пукат кръвоносните съдове в нослето. За първи път ми се случва и е адски неприятно. Нямам представа какво мога да прилагам.

# 488
Избрахте ли дата и час за срещата?в четвъртък ще пътувам за Бургас ,но в началото на сед.съм свободна,ако и на вас ви е удобно ще се радвам да се видим!Спирам се на Хаук Малибу ,но си харесвам цвят петрол ,става ли за момиче?Валари трябва вече да е с бебчо в ръце ,дано са добре и се върнат скоро у дома!Пожелавам ви слънчев ден!

# 489
  • varna
Понеже някой каза, че не можел понеделник, а Пина предложи сряда, също и заради Гърлинблу, дето може да излезе само по обед:

Сряда 12:30 Пицария Морско Конче на площада до Операта

Ето и списъка с мамчета от предните страници. Някоя ако не може в този час, а по-късно, да каже, всички ще ви изчакам Simple Smile
 1. herairness
2. mims_70
3. lovely baby
4. katiaaa
5. pina
6. vesli
7.snowwhite1711
8.Despina91
9.katy_a                                                                                                                                     
10.tedihristova
11.slancice

# 490
Аз май ще закъснея малко, защото съм на ЖК в сряда...но предполагам че няма да се забавя повече от 30-40 мин.

zvezdi4ka* и при мен спуканите капилярчета в носа са често явление, но при мен май се получават след като си взема много горещ душ или сутрин като стана.

# 491
  • varna
Звездичке, аз откак съм бременна, постоянно се събуждам от запушен нос и вадя разни кървави сополи, хич не е готино. Всички капки за нос са забранени за бременни, но моя приятелка фармацевт каза, че е така, защото просто никога не са тествани върху бременни, не че са вредни по принцип и мога отвреме навреме умерено да си фъскам по малко. На мен ми се случва главно вечер и нощем и иначе не мога да спя. Другият вариант е да си правиш инхалации с морска сол, ама на мен ми се вижда тегаво.
Катя, споко де, там сме  Mr. Green

# 492
 1. herairness
2. mims_70
3. lovely baby
4. katiaaa
5. pina
6. vesli
7.snowwhite1711
8.Despina91
9.katy_a                                                                                                                                      
10.tedihristova
11.slancice
12. zvezdi4ka*

Добавям се и аз Simple Smile Дано да успея да избягам от работа Mr. Green  

А за спуканите капиляри в нослето, ако някой има лек, моля, за помощ!  Направо се побърквам #Crazy  Иде ми да си намажа нослето с крем, но като не знам как ще подейства, не смея..

# 493
Как да ви кача тук снимки?Досега не сьм го правила и нещо не се справям.

# 494
Понеже някой каза, че не можел понеделник, а Пина предложи сряда, също и заради Гърлинблу, дето може да излезе само по обед:

Сряда 12:30 Пицария Морско Конче на площада до Операта

Ето и списъка с мамчета от предните страници. Някоя ако не може в този час, а по-късно, да каже, всички ще ви изчакам Simple Smile
 1. herairness
2. mims_70
3. lovely baby
4. katiaaa
5. pina
6. vesli
7.snowwhite1711
8.Despina91
9.katy_a                                                                                                                                     
10.tedihristova
11.slancice

Благодаря, Хера!  Hug
Бройте ме и мен, моля се да няма проблем с шефката. Да се надяваме и на хубаво време! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт