Бремелинки от ВАРНА

• 48 361
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Ох,и на мен ми се иска да дойда на тази среща,но ми забраниха да мърдам много,много.Остава малко до плановото секцио.
Относно д-р Уалид от позната знам,че той става единствено и само за аборти.За по сериозни неща не трябвало да му се има доверие. Shocked Това е което знам за този доктор,нямам лични впечатления.
Искам да попитам нещо.Аз ще раждам в ОБ и много се чудя за тази ВИП стая.Мъжа ми много иска да я вземем ако е свободна за да може да влиза в отделението.Ама аз се чудя какво ще правя сама като кукувица  Crazy Предния път като раждах се паднах със страхотно момиче в стаята и беше супер.В голяма чуденка съм вие на какво мнение сте по този въпрос.

# 496
  • Варна
Здравейте, бремелинки!

Girlinblue ми каза, че имало и варненска тема, ама кой да ти види  ooooh! Аз знаех само за юлската. И докато се присъединя към темата, то бремелинките вече са започнали да се превръщат в родилки! Честито бебче на Валъри, да са здрави и двете!

За срещата в сряда - може ли да броите и мен? Надявам се да не съм закъсняла със заявката.

Има ли някоя от вас, която да се е спряла на д-р Георгиев от АГ? И знаете ли кога се пада да има ден на отворените врати?

# 497
Понеже някой каза, че не можел понеделник, а Пина предложи сряда, също и заради Гърлинблу, дето може да излезе само по обед:

Сряда 12:30 Пицария Морско Конче на площада до Операта

Ето и списъка с мамчета от предните страници. Някоя ако не може в този час, а по-късно, да каже, всички ще ви изчакам Simple Smile
 1. herairness
2. mims_70
3. lovely baby
4. katiaaa
5. pina
6. vesli
7.snowwhite1711
8.Despina91
9.katy_a                                                                                                                                     
10.tedihristova
11.slancic
12.krisif
Благодаря, Хера!  Hug
Бройте ме и мен, моля се да няма проблем с шефката. Да се надяваме и на хубаво време! Simple Smile

# 498
И аз се добавих за срещата ще се радвам да се видим .Мислех ,че съм на ЖК но тя била за 23.04 така ,че се включвам в списъка.

# 499
dani_keranova, ден на отворени врати в АГ този месец има на 24април от 13:00ч., но тук някой спомена, че бързо се запълвали бройките и може да е късно за записване. Но ако искаш пробвай. Телефона за записване е 052/613 792. Аз също още не съм се наканила да отида. Simple Smile
А относно Д-р Георгиев -за него чух доста позитивни мнения от познатии се замислям...

# 500
dani_keranova, аз ще раждам при д-р Г.Георгиев от АГ в началото на май с планово секцио ( ако не тръгнат по-рано Simple Smile ), тъй като са близнаци и всичко се очаква. Много мои приятелки и познати са раждали при него и всички са доволни, но за съжаление всички са родили секцио, така че за нормално не мога нищо да ти кажа. На мен лично много ми допада като човек и отношение към мамите, защото подхожда индивидуално.

# 501
  • Варна
Здравейте, мамита!

Току-що звънях в АГ - за 24 април направо ме отрязаха, местата били отдавна запълнени. И все пак се вредих за следващата дата - 8 май, че и за тогава местата вече били кът.

vesli, аз също мисля да бъда при д-р Георгиев със секцио, забравих да го спомена. Още не съм се уговаряла с него, тепърва ще му звъня. Ще чакам като родиш, да споделиш впечатления от обстановката и отношението. Отсега ти пожелавам леко и безпроблемно раждане, сигурно вече нямаш търпение да си гушнеш бебоците  Heart Eyes Да те питам само - секциото ти ли го избра или е по преценка на лекар? И ако ти си го избрала - с кого уговаря цената за операцията - с лекаря или го заяви в самата болница? И съответно - упойката ти ли я плащаш (аз искам да съм със спинална)?

# 502
herairness, благодаря за съвета  bouquet Това изпробвано ли е?

dani_keranova, аз бих предпочела да съм с още някого стаята. Не си представям да остана съвсем самичка с бебка (живот и здраве), сигурно ще се побъркам от притеснения... Но за мен, все пак, е първа бременност. Друго си е да има на кого да кажеш "добро утро" sun

Снимки и аз не знам как се качват тук. Другите мами да помагат Simple Smile

Да ви споделя нещо, което ме притесни: Вчера, докато се разхождахме усетих болки ниско под корема. Не знам дали са контакции, защото досега не ми се е случвало. Болката обаче беше продължителна, може би 15 мин.  След като се качих в колата обаче, престана.

Хубава седмица на всички  bouquet На работещите да им минава по-бързо Hug

# 503
  • varna
1. herairness
2. mims_70
3. lovely baby
4. katiaaa
5. pina
6. vesli
7.snowwhite1711
8.Despina91
9.katy_a                                                                                                                                     
10.tedihristova
11.slancic
12.krisif
13.dani_keranova

Готово, Дани, добавих те - брех, че много станахме, дано има такава маса  Laughing
Скрит текст:
0888890659
- това ми е телефона, някоя нещо ако се притеснява в сряда, да звъни смело.
Скрит текст:
- а това съм аз, за всеки случай  Laughing

Звездичке, ако питаш за морската сол, не съм я тествала, само така ми казаха.

# 504
В сряда, в 12:30 - там съъъм!  Simple Smile  Ще се оглеждам за бременни.

Имам позната, която роди нормално при д-р Георгиев в АГ. Доволна е и тя. Много го хвалят по принцип.

# 505
  • Варна
herairness , това бирички ли са пред теб? Ама не публикувай такива снимки, че ми създаде мисли за биричка по никое време и как ми се допи! Simple Smile Както сме се насъбрали все бремелинки, заведението трябва да предвиди двойно повече места  Laughing

zvezdi4ka, може би някоя друга мама е говорила за ВИП. Аз за момента не планирам да съм сама в стая, защото също ми беше забавно в стая с други мами при предното раждане.

# 506
Да ви се похваля  Mr. Green с 3 см разкритие съм и чакам ММ да се прибере от работа дано до тогава да са по на често болките че да заминаваме към болницата  Joy поздрави и успех на вс мами  Hug

# 507
Бързо, леко и успешно раждане!

# 508
  • varna
Коварната, и аз да ти пожелая леко раждане и здраво бебче! И после да се похвалиш тук Simple Smile
Дани, това е в една кръчма в Трявна, където има жива бира и в менюто има специален сет дегустаторски, където ти наливат четири малки от всеки вид по една да решиш коя ти харесва най-много. Тъй че не са толкоз големи бири, споко  Laughing Забравила съм гърл ин блу  Embarassed
1. herairness
2. mims_70
3. lovely baby
4. katiaaa
5. pina
6. vesli
7.snowwhite1711
8.Despina91
9.katy_a                                                                                                                                     
10.tedihristova
11.slancic
12.krisif
13.dani_keranova
14. girlinblue182

# 509
dani_keranova,  hahaha бременна му работа

kovarnata, стискам палци всичко да е наред Praynig Представям си таткото сега колко е притеснен (като си познавам моя) Дано всичко мине бързо и леко! Мини на отчет после Hug

За срещата, наистина много мами сме се събрали Simple Smile Не знам дали ще имат толкова дълга маса Joy

Общи условия

Активация на акаунт