Бремелинки от ВАРНА

• 48 359
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
dani_keranova, по принцип аз си избрах да е секцио. Отидох при Георгиев много рано в 27г.с. и му казах, че искам да раждам при него със секцио. Той каза, че към момента предразполагат да е секцио, защото са седалищно. Вторият път на 03.04. все още не бяха се обърнали (а докторката на ЖК, каза че няма да се обърнат, защото няма много място) и с Георгиев направо насрочихме дата за плановото секцио( звънна в операционната и ми записаха данните). Каза, ако случйно решат да излизат по-рано да му се обадя ( вика ме на 30.04 да ме види за последно). Не съм уговаряла цена нито с него, нито с някой от болницата. Но това, което знам е, че той държи да си платиш за избор на екип, което е 430лв. Това го заявяваш вече в болницата като те приемат. За упойката не знам да се плаща допълнително, но можеш да говориш с него. Също така ако искаш да си на ВИП етажа, трябва да му кажеш предварително, защото операционните са различни. Аз ще бъда с пълна упойка, но една приятелка искаше да бъде със спинална и той й каза, хайде с този анестезиолог да си с пълна упойка( явно не всеки може да я поставя добре и той си ги знае). Така че е по-добре да говориш предварително с него.
kovarnata, пожелавам ти леко раждане и едно здраво бебче Praynig

# 511
  • Варна
Здравейте, момичета. Радвам се, че Ви открих още в началото на бременността. Аз съм в 9г.с. и сега се чудя при кого да се запиша на ЖК.
Това ми е втора бременност. Първото ми раждане беше при д-р Тнев от АГ, препоръчвам го с две ръце и като хирург (бях секцио)  и като отношение.
Направих грешката да отида при Уалид за ФМ. Каза, цитирам: " Ау, какви огромни ташаци има, момче е със сигурност". Да, ама не. Имам дъщеря. Щом едни ташаци не може да различи, как да му имам доверие за по-сериозни неща? Слава богу, дъщеря ми е здрава.

Аз съм на работа в сряда и за съжаление няма да се присъединя към вас. Надявам се по нататък да успея, особено в извънработно време  Simple Smile

# 512
Здравейте, мами!
Коварната, леко раждане и живи и здрави с беба!  Praynig
Хери, не се притеснявай, че си ме "пропуснала", аз ще се постарая да се дотъркалям, предполагам няма да ме върнете  Wink

Аз тази сутрин ходих да си видя шушулката. Беше буден, даже като легнах да ме гледат на ехографа се опъна хубаво и ми изостри корема. Викам на лекарката: "Поздравява Ви!"  Heart Eyes
Та, мъничо е добре, показа си всичко детето, помляска, изплези се, показа си атрибута, тоя път го видях, там е Simple Smile Върви седмица напред 30 г.с. +-4 дни, 1,400кг.  Heart Eyes
Плацентата и водите били добре. Трябва да изляза в болничен по майчинство на 23.05, но аз имам и отпуска да вземам, та от петък съм отпускар, друг е въпроса какви ще ги върша, но ще се постарая да не се застоявам вкъщи много, много.
Попитах доки за препоръка на лекар, каза ми Николов, Танев и Георгиев. Като за Георгиев каза, че понякога взема повече родилки и малко по-бързо гледа да мине раждането. Иначе като отношение бил супер! За Танев и Николов, че ако имали повече родилки, то отказвали да приемат още, за да имат време за всяка. Аз за Николов не съм чувала нищо, каза, че дълго време е бил завеждащ на ВИП-а в АГ. Бил един от малкото, които израждали седалищно нормално. Не форсирал раждането.
Иначе и за тримата се изказа много положително.
Каза, че ако дъщеря й или снаха й трябва да раждат, като лекар тя би ги насочила към Николов или Танев.
Вие чували ли сте отзиви за Николов?  newsm78

# 513
Аз нищо не съм чувала за Николов. Ако искаш виж в подфорум Здравни заведения, има тема за АГ-Варна, както и тема Гинеколози Варна, може да попиташ там и все някоя да му е била пациентка.

# 514
dedi, добре дошла  bouquet Аз съм при Славчев и също го препоръчвам с две ръце Hug за останалите не съм се интересулавала.

girlinblue182, завиждам ти за отпуската. На мен вече ми е много тегаво на работа. И много сериозно се замислям дали да не изляза в болничен, че много нерви ми се събраха.

Вие кога излязохте в болничен?

# 515
  • varna
Звездичке, няма смисъл да стискаш, сега трябва вече да си почиваш и спокойно да си чакаш бебчето, а не да се нервираш с някакви там. Направо си зимай болничния и си свиркай  Peace

# 516
Утре, 12:30, Морско конче?! Напомням  Simple Smile

# 517
  • varna
Хе, Пина, не сме забравили, споко  Mr. Green Само че май само 4-5 мами мернах потвърдили, да не се гледаме накрая трите с гърл ин блу Laughing

# 518
  • Варна
Аз заявка направих преди два дни за срещата, ако смятате, че е нужно, пак потвърждавам! От среща с бремелинки и пица не се отмятам и туйто  Sunglasses

# 519
  • Варна
herairness, може ли да запишеш още една варненска бремелинка за утре - seapearl? Обади ми се по телефона, че има желание да дойде, още не се е записала в тази тема, че нещо я наболва тук и там и не се чувства добре пред компа. Надявам се да има все още свободни места  Praynig

# 520
Живи и здрави, ще се гледаме.  Hug
Дани, ти се познаваш със seapearl ли? Аз я помня, понеже в юлките погледнах кой е с моя термин и от къде е, та тя е на 07.07 и е от Варна. Както ние с теб  Wink
А отделно си мисля, че някога сме се засичали с Хера, GVN (но с друг nickname) и seapearl в сватбата.бг, или бъркам?  newsm78
Звездичке, аз не знам какво ще правя като изляза в отпуска, затова хем искам, хем не... Иначе се оказа не от петък, а от понеделник. Ако не се чувстваш добре на работа, ако те осигуряват на това, което вземаш, хващаш си непрекъснатия болничен в ръка и почивка!
Pina, снощи рових из форума, но всичко е 50:50. А ми се ще да попадна на спокоен лекар. Една мама беше написала за Николов, че кофти се държал с нея, а почти всички казаха, че бил с чудесно отношение. За Танев пък само положителни мнения има.
Някой знае ли, ако се колебая между двамата, то дали мога само да се срещна с тях или направо трябва да отида и да си платя за преглед?  newsm78 Знам, че е тъп въпроса, но наистина не знам...

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 21:31 от girlinblue182

# 521
Аз за Танев само хубави отзиви чувам ще  раждам при него ,но май е рано за среща!За болничните аз съм от първата седмица в която разбрах ,че съм бременна .Не ми е омръзнало все има какво да се прави ,а имах нужда от такава  почивка.Лека вечер до утре ще се  наприказваме .

# 522
  • varna
Дани, при мен място има, само в пицарията дано да имат Laughing Щото не съм ходила специално да резервирам, все пак колко народ ще има в сряда по обяд   newsm78
Гърл ин блу, в сватбата не съм писала, само май хвърлих едно очо покрай нашата  Mr. Green

# 523
Ммм, аз пишех, не съм влизала от няколко месеца, мисля да вляза да изтрия профила, макар, че ми напомня само хубави неща, ама...
Бъркам се явно, защото по линийката ти отдолу съдя, че сватбите ни са били по едно и също време долу-горе.

# 524
И аз потвърждавам, че ще дойда, но с малко закъснение. Дано само да има място в заведението...май наистина трябваше да запазим маса   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт