Всички желаещи да се чувстват добре дошли, хич да не се притесняват!
Само да видим как ще се познаем - на мен ми личи, че съм бременна, но имаме момичета и в по- начална фаза. girlinblue, това за докторите... както и с всичко останало - винаги има две противоположни мнения. Няма как. Пък и те са живи хора, може да се случат да не са в кондиция, да се отрази на работата им... не знам. Иначе аз мога да препоръчам от АГ Герджиков - май няма много мнения за него из нета
Преди почти 8 години сестра ми ражда при него, но със секцио на ВИП етажа. Аз чаках в коридора. Толкова човешки дойде при мен и всичко ми разказа и обясни, а аз бях примряла от притеснение (сестра ми е със заболявания и беше много рисков пациент). С отлични впечатления съм от него, както и секциото мина бързо и леко, възтановяването беше много бързо. Даже покрай нейния случай се бях заблудила, че винаги е така и много се учудих като разбрах за скорошни родилки как с дни не можели да стават, носели им бебетата на ръце за кърмене - вече в къщи, след изписването, а при нея нищо подобно, от втория ден беше на крак из болницата. Но това може би е до пациент, не от доктора...
. Но вие уговорете следващата среща и се надявам вече на присъствие
. Приятно изкарване на всички и да качите снимки
Много неща сме изговорили явно...
Така де, да можем да си качваме снимки и т.н
Аз съм от левитиращите - припърхвам около темата, но не кацам. Хем имам желание да общувам с други едреещи и бременеещи, хем... нещо не мога да се впиша в обсъжданите теми.
Или намирам за маловажно да споделя нещо си, или вече си имам установено мнение по определен въпрос и спокойно мога да не го обсъждам. А уж съм словоохотлива. 
Преди и аз пишех активно. Само че в друг форум. По-камерен, със значително по-малко потребители - там ми беше по-уютно и успявах много бързо да се ориентирам кой кой е, какво го вълнува... И общуването беше ефективно. От форума се прехвърлихме в група във Фейсбук и вече почти 4 години споделяме, изпращаме си подаръци за Коледа, мартенички, организираме срещи. Но сме 30-ина майки, не повече.