Бремелинки от ВАРНА

• 48 357
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Все ще намерим място! Не вярвам да е чак толкова препълнено заведението  Thinking  Всички желаещи да се чувстват добре дошли, хич да не се притесняват!  Simple Smile  Само да видим как ще се познаем - на мен ми личи, че съм бременна, но имаме момичета и в по- начална фаза.

girlinblue, това за докторите... както и с всичко останало - винаги има две противоположни мнения. Няма как. Пък и те са живи хора, може да се случат да не са в кондиция, да се отрази на работата им... не знам. Иначе аз мога да препоръчам от АГ Герджиков - май няма много мнения за него из нета  Thinking  Преди почти 8 години сестра ми ражда при него, но със секцио на ВИП етажа. Аз чаках в коридора. Толкова човешки дойде при мен и всичко ми разказа и обясни, а аз бях примряла от притеснение (сестра ми е със заболявания и беше много рисков пациент). С отлични впечатления съм от него, както и секциото мина бързо и леко, възтановяването беше много бързо. Даже покрай нейния случай се бях заблудила, че винаги е така и много се учудих като разбрах за скорошни родилки как с дни не можели да стават, носели им бебетата на ръце за кърмене - вече в къщи, след изписването, а при нея нищо подобно, от втория ден беше на крак из болницата. Но това може би е до пациент, не от доктора...

# 526
Момичета , днес няма да мога да дойда. Ще идват майстори на ми слагат ламината  Sad. Но вие уговорете следващата среща и се надявам вече на присъствие  Praynig. Приятно изкарване на всички и да качите снимки   bouquet

# 527
  • varna
Пина, нали за това съм турила снимка, де  Mr. Green Аз ще ида първа да огледам пък оттам нататък да заповядат мамите   bouquet

# 528
  • varna
Пу, първа се прибрах  Mr. Green Браво на нас, момичета, супер срещичка си спретнахме, който не дойде, много изтърва  Twisted Evil

# 529
Голямо затишие след срещата Wink Много неща сме изговорили явно...

Имам предложение: Така и така вече се видяхме, предлагам да си направим една група във Фейсбук.
Все пак имаме много юлски мами, скоро ще имат повод да се хвалят Hug Така де, да можем да си качваме снимки и т.н

# 530
  • Варна
Аз одобрявам предложението на zvezdi4ka. Наистина хубаво си изкарах с вас днес, разтоварих се много, че от два дни съм насъбрала някакви горчилки. Даже преди обяд мислех, че няма смисъл да идвам нацупена, обаче ме заредихте много  Hug

# 531
Много се радвам,че се запознах с вас момичета.Прекарах си супер.Другия месец пак ще се видим.Ама и какво хубаво време е днес.Като се затопли и ми се приповдига натроението.

# 532
  • varna
Аз пък не искам фейс група, защото става разделение. Там е повече говорилня от тук, ще стане така, че едни пишат там за едно, ние тука за друго, и няма да се разбираме. В юлската тема вече стана подобна неразбория. Пък и винаги можем да се съберем да се наприказваме като ни е кеф.

# 533
И аз много се радвам, че се срещнахме и се запознахме и както и там казах - изненадах се, приятно, колко много бяхме, да ни се ненадяваш, ама явно сме все сериозни!  Simple Smile Аз не броих, но над 12 бяхме, нали?

За фейсгрупа - и аз така като Хера, ама след разправията и разцеплението на юлската фейсгрупа... Стават такива работи.

# 534
Добро утро мили дами. И аз си изкарах чудесно, а след срещата си направих дооооста дълга разходка. Прибрах се чак към 18:00. Ходих да проверявам за количката, която съм си харесала в интернет, но за жалост се оказа, че е стар модел и затова никъде я няма вече...Sad Много тъпо, а толкова ми хареса цвета!

# 535
  • Варна
Добро утро!  55 Аз съм от левитиращите - припърхвам около темата, но не кацам. Хем имам желание да общувам с други едреещи и бременеещи, хем... нещо не мога да се впиша в обсъжданите теми.  Grinning Или намирам за маловажно да споделя нещо си, или вече си имам установено мнение по определен въпрос и спокойно мога да не го обсъждам. А уж съм словоохотлива.  ooooh!

С тази бременност например ме вълнуват предимно теми, свързани с взаимоотношенията между по-голямото и по-малкото дете. И жонглирането между тях. Разпределянето на времето и грижите - ще ми стига ли енергията за всичко, как ще комбинирам нещата... все от този род. Хипотетични чуденки. И понеже знам в коя болница ще раждам, знам какво горе-долу ме очаква, този път се тюхкам за това как ще оставя баткото за цееееели 5 дни. Не сме прекарвали дори и едно денонощие разделени.

Надявам се да успея да си преодолея темерутестото мълчание и следващия път да се присъединя към варненската среща. Ще ми бъде много приятно, полезно и разтоварващо да се запозная с други майки.  Hug

# 536
Добро утроооо.Желая ви прекрасен ден,изпьлнен с усмивки и бебешки ритничета. Hug

# 537
Тинтири_минтири, много бих се радвала да се запозня с теб, спечели ме с избора си на име - помниш ли ме от нея тема?  Simple Smile
То и аз нямам кой знае какво за обсъждане, по принцип, че и за споделяне особено, поне на този етап, ама на, пиша си, да не ми се схващат пръстите и да упражнявам клавиатурата...  Laughing

# 538
  • Варна
 sohappy Преди и аз пишех активно. Само че в друг форум. По-камерен, със значително по-малко потребители - там ми беше по-уютно и успявах много бързо да се ориентирам кой кой е, какво го вълнува... И общуването беше ефективно. От форума се прехвърлихме в група във Фейсбук и вече почти 4 години споделяме, изпращаме си подаръци за Коледа, мартенички, организираме срещи. Но сме 30-ина майки, не повече.
А тук - море.  Grinning
Подкрепям идеята за ФБ група, може би защото се чувствам добре в съществуваща такава. И някак си всичко е по-прегледно - задава се някакъв въпрос(за многократните пелени примерно) и всички пишат в колонка по темата. Лесно, бързо и ясно.  Grinning Но, да, суматохата в юлската група показва, че може и да не се получи чак пък толкова приятно.

# 539
Здравей Тинтири-минтири. Аз също в  началото само следях темите в Бг мамма и ми отне доста време докато реша да се включа. Но много се радвам, че все пак го направих. Simple Smile
Като спомена сега за многократните пелени, на теб какво ти е мнението за тях, ползвала ли си такива с голямото си дете? Някой друг знае ли нещо за тях? Аз сега проучвам  въпроса. Чудя се дали да взема и такива поне за вкъщи и вечер най-вече...Може би няма да спарват толкова като еднократните?!? Незнам....

Общи условия

Активация на акаунт