Бремелинки от ВАРНА

• 48 377
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, мамчета Simple Smile
искам да попитам има ли някоя от вас, която в момента е студентка в ИУ.
Усмихнат ден Ви желая! Simple Smile)))))))))))))))))))))))))

# 391
Ами да се включа и аз за среща - работя в гръцката махала и по принцип също ми е удобно през седмицата, през работно време - например за обяд или следобедно кафенце ...
s udovolstvie Simple Smile)trqbva samo da se razberem

# 392

Аз уча в ИУ. Магистратура... Simple Smile

# 393
  • Варна

Аз уча в ИУ. Магистратура... Simple Smile

И аз съм в ИУ, 3 курс

# 394
katiaaa, съжалявам, че не помогнах Cry

Момичета, помогнете на Катиааа с подробно описание как да си сложи лентичка Praynig

pina, аз на отворените врати в АГ не съм била. Описах се за мамите, с които чаках пред кабинета на Славчев в събота Grinning

desihg, може да ти се стори смешно, но дори не знам как се прави измерването. Дори и да е правено, резултат не ми е съобщаван.

Всички пишете за среща Hug накрая ще взема да избягам от работа :0 И без това само бебета са ми в главата.

Да ви се похваля, днес ми дадоха чувалче бебешки дрешки за момиче и нямам търпение да се прибера да ги разгледам. Само момата да не се окаже мъж другия месец hahaha, че съм харесала и количката вече. Въобще в момента съм на такава вълна (пазаруване), въпреки че все още нищо не съм купила.

# 395
И аз уча във ИУ Магистратура даже утре имам изпит и се надявам да ми го дадат че въобще не мога да се съсредоточа да уча направо не знам ,мисля си само за предстоящото раждане и вече нямам търпение да си видя принцесата последните седмици са най-напрегнати.

# 396
И аз уча във ИУ Магистратура даже утре имам изпит и се надявам да ми го дадат че въобще не мога да се съсредоточа да уча направо не знам ,мисля си само за предстоящото раждане и вече нямам търпение да си видя принцесата последните седмици са най-напрегнати.

По какво е изпита? Тежък ли е? Желая ти успех!!!

Аз имам държавен месец преди термина и искрено се надявам да съм в състояние да се явя...  Praynig Ще бъде мн забавно!!!  Grinning Grinning Grinning

# 397
  • Варна
Радвам се,че се разписахме по активно за среща, която аз така чаках, защото знам че ще ми е интересно да си побъбря с други бремелинки, но май аз ще я пропусна освен ако не е в най-скоро време. Днес говорих с д-р Георгиев от ОБ и насрочихме секцио за 25ти (точно датата която исках)  Party Дали ще има мами от форума с които да се засечем  Thinking

# 398
Zvezdi4ka* и на мен не са ми правили. А това е много важно замерване. Лекарят, при който ходя в София ме посъветва да си го направя, но от неговите думи останах с впечатлението, че не всички лекари имат необходимите умения да го направят. Това е и причината да пиша тук с надежда да намеря подходящия лекар за това тук във Варна.

# 399
  • varna
И на мен не са ми мерили шийката, макар че последния път се кикерчих на стола, ама не са ми съобщавали нещо конкретно. Мами, ако искате да направим списък да се видим другата седмица, щото тази хич няма да мога, гледам, че се посъбрахме желаещи. Примерно:
1. herairness

# 400
Не е ли хубаво да уточним място, ден и час и така да се записваме? Аз се пиша, ама зависи все пак. Стига да ми е удобно - идвам.

# 401
  • varna
Аз затова написах чак за другата седмица, за да се види колко мами ще се съберем, има още 3-4 дни от тази да се види. А за заведение и час, ще ми се някакво следобедно кафе да е и да не сме навряни в мол примерно - приемат се предложения Simple Smile

# 402
И на мен не са ми мерили шийката, макар че последния път се кикерчих на стола, ама не са ми съобщавали нещо конкретно. Мами, ако искате да направим списък да се видим другата седмица, щото тази хич няма да мога, гледам, че се посъбрахме желаещи. Примерно:
1. herairness

2. mims_70

# 403
  • varna
Мимс, пише се отдолу под мен, че да продължим списъка, иначе след две три странички ще се изгуби бройката  Wink
1. herairness
2. mims_70

# 404
На мене също не са ми мерили шийката на матката,но с моята докторка имам час на 22.04.2012 да види общото състояние на шийката матката дали се изгладила вече има ли разкритие вече замерване на таза отново.Може би тази оценка се прави на по-късен етап защото някъде бях чела че 10 дена преди термина се прави такъв преглед,но не сам сигурна на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт