КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 25

• 40 060
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
и аз да си ви чета,много сте ми полезни)))) Peace

# 31
Здарвейте,отново имам нижда от помоща ви.Можете ли да ми кажете какво означават тези рецултати и може ли хомеопатята да се справи.
Гърлен секрет   Изолира се St.aureus      Не се изолира патогенна флора
Носен секрет   Изолира се Staphylococcus coa/-/MRS/+/      Не се изолира патогенна флора
.МОЛЯ,ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ЗАБЕЛЕЖКАТА!!Изолатът от носа - Stаphylococcus coa/-/ е МЕТИЦИЛИН резистентен/MRS+/. Групата стафилококи /MRS+/ e резистентна на ПЕНИЦИЛИНИ, ЦЕФАЛОСПОРИНИ,КАРБАПЕНЕМИ. благодаря ви предварително

Повторете задължително изследванията в друга лаборатория. Това е болничен щам стафилококи. Има голяма вероятност пробата да е замърсена.

# 32
Можете ли да ми кажете какво означават тези рецултати .....
НЕ

..... и може ли хомеопатята да се справи.
ДА

Чувствам се странно Simple Smile при първите ми посещения в темата и аз получавах такива отговори Simple Smile

Abelia - отвори информативно за хомеопатията и почети малко. Има доста препратки съм интересни статии.

# 33
Запис и аз да ви следя.   bouquet
И тъй като все още съм в процес на избор на хомеопат, някой ако има отзиви за Тони Кочева - практикува в Пловдив, ще съм благодарна да ги сподели. Може и на лични. В нета не откривам почти нищо за нея, но пък това не е достоверен критерий май ...

# 34
Zapis i az davi sledia .izjklu4itelno polezna informazia.

# 35
  • Пловдив
Да уточня за двата дни - имах предвид конкретно моето дете, а не по принцип и то за състояние, както само за малко добре го е определила - остро възпалително състояние.

Случвало ми се е детето да е точно в такова състояние и ХЛ да не си е свършило работата, след това второ, трето ХЛ и т.н, а хомеопата да ме убеждава, че това е защото е излекувал астмата от дробовете и проблема се е преместил в носоглътката и всичко това е криза. Добре, че не се стигна до операция, а минахме с два антибиотика и капки къде ли не.
може ли да те питам какво е имало като проява,свързано с носоглътката,което хомеопата е казал,че се е преместило от дробовете нагоре?

# 36
  • София
Докато се запиша и вече сте изписали 3 страници Simple Smile

Да уточня за двата дни - имах предвид конкретно моето дете, а не по принцип и то за състояние, както само за малко добре го е определила - остро възпалително състояние.

Случвало ми се е детето да е точно в такова състояние и ХЛ да не си е свършило работата, след това второ, трето ХЛ и т.н, а хомеопата да ме убеждава, че това е защото е излекувал астмата от дробовете и проблема се е преместил в носоглътката и всичко това е криза. Добре, че не се стигна до операция, а минахме с два антибиотика и капки къде ли не.
може ли да те питам какво е имало като проява,свързано с носоглътката,което хомеопата е казал,че се е преместило от дробовете нагоре?
На теория би трябвало когато е имало астма, детето в последствие започне да боледува от свливици и гърло, това да е добре. Но според мен за да се говори за излекуване трябва да се погледнат и други неща, например значително да се е намалила честотата на боледуванията, като цяло детето да се чувства по-добре, а това за едно дете с астма лесно може да се види. Вече зависи от конкретния лсучай...

# 37
Тандонова, аз не съм казала, че свързваш нещата Laughing Изобщо не разбирам какъв ти е въпроса. Чакаш да изчезне заекване ли? Или искаш да знаеш кога ще стане това?

# 38
Благодаря за полезната тема  Hug

# 39
Здравейте! Имам следния въпрос : може ли да се приема деанксит, при положение, че последния прием на хомеопатично лекарство е бил преди месец?

# 40
Антидепресант....И ако вече е бил спиран....
Бих заложила на шоколад, младо гадже и по възможност малко слънце....

# 41
  • Пловдив
Тандонова, аз не съм казала, че свързваш нещата Laughing Изобщо не разбирам какъв ти е въпроса. Чакаш да изчезне заекване ли? Или искаш да знаеш кога ще стане това?

Grinning

Чаках...изчезна,но остана страх.Та питам правилна ли е посоката на "оздравяване" или ...ако няма връзка със страха.

# 42
Здравейте.
Бихте ли ми препоръчали добър хомеопат в Сф...става въпрос за дъщеря ми която е на почти 3год и е с алергия, която се проявява края на май.Благодаря. Hug

# 43

Grinning

Чаках...изчезна,но остана страх.Та питам правилна ли е посоката на "оздравяване" или ...ако няма връзка със страха.

Питай хомеопата ти. Какъв страх; кога се е появил; дай ни всичките вероятни десетина страници първоначално интервю; последващите описи на проследяванията, динамиката и ще ти отговоря, обещавам! Laughing

# 44
Аз и преди писах, че след хомеопатичното лечение дъщеря ми не е правила астматичен пристъп, но за месец и половина сигурно й се събират 10 дена да е била здрава. Това, че от астмата минахме на повтарящи се един след друг синузити и ларингити нямаше особена полза, защото с хл изпихме повече АБ, отколкото за цялата предишна година с астмата.

Днес бяхме на интервю, хареса ми хомеопата, дано инстинктите ми се окажат правилни.
Преди коментирахте Шуслеровите соли. Вече втори хомеопат, който посещавам е с диплома за Шуслеров терапевт на стената. За сега никой не ми е предлагал употребата на соли успоредно с лечението, но кое беше правилното при тях- да се приемат извън хл, за да не се смесват или имаше друга уловка?

Общи условия

Активация на акаунт