КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 25

• 40 031
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
Може и да е класик. Много изписват и шуслерови соли (голяма мода стана). Препоръката за алопатия е когато се изпусне положението, което може да се случи на всеки. Но хомеопатът да тъпче с фосфор 4 дни без промяна на състоянието....това вече не го разбирам.
Водете си детето на лекар!

Ако приемат гранули на интервали, не е класик.

# 706
здравеите.незнам къде да си задам въпроса,дали съм в правилната тема,но ще попитам.бременна съм а съм с хрема ве4е 10ти ден.днес си взех хомеопати4ен назален спреи еуфорбиум композитум.бихте ли ми казали дали мога да го употребявам,не съм се консълтирала с лекар.благодаря предварително и ме извинете ако не съм за темата

# 707
Мече, дори и да е модерно, все пак не иде ли реч за едновременно две ХЛ. Все пак шуслеровите соли са такива. Останах с впечатление, че от самото начало са препоръчани и панадола и капките за уши на дамата с въпроса.

kristinatosheva, четете темата. В нея има отговор. Както и в темата "Информативно за хомеопатията".

# 708
Да, пием солите от няколко седмици, заедно с ХЛ. С обостряне на състоянието, ни бе препоръчано да зачестим приема на солите през 1 час, а на ХЛ през 4 часа.

# 709
Amica, и аз мисля, че е време да заведеш детето на лекар.

# 710
Иде, не иде...това е положението.

Amica, и аз мисля, че е време да заведеш детето на лекар.
И днес има дежурни лекари из болниците. Peace

# 711
Привет! Simple Smile Миналата седмица ви писах с въпрос за хомеопат в Добрич и искам от сърце да благодаря на всички,които ми писаха и станаха причината да се срещна с една чудесна лекарка.   bouquet Още във вторник направихме прегледа (такъв,за какъвто само бях чела) и след  него на детенце изписаха Туя -1 гранула,еднократно. (Става въпрос за изчистване на последствията от ваксини - проблемна кожа,обриви,сърбеж).Пак ще ви занимавам, но искам да попитам - в реда на нещата ли е симптомите да се влошат след приема? Четох за някаква хомеопатична криза,но доколкото разбрах от прочетеното,тя протича с Т и човекът се чувства зле. Простете за невежеството ми, за първи път попадам в дебрите на класическата хомеопатия.Simple Smile След приема на гранулката се появиха нови участъци от проблемна кожа по ръцете на детенце и видимо всички проблемни зони го сърбят още повече от преди. Друго нищо му няма. Това добре ли е или не ?  Thinking
snowflake*, радвам се за вас  Simple Smile
Да, има хомеопатична криза, но при всеки протича по различен начин, а дори може и да няма такава. Нормално е да има влошаване на съществуващите оплаквания, но за кратко. Добре е да си записваш нещата, които наблюдаваш и после да ги споделиш с хомеопата си. Обаче ако те притесняват много е хубаво да се чуете с него и да не чакаш следващия преглед. Той най-добре ще прецени  Peace

# 712
# 713

Благодаря ви. С шоколад може ли да неутрализирам досегашното лечение (мента не знам дали ще иска)? 1 парченце достатъчно ли е?

# 714
Impatiens, до колкото съм чела (Мечето ще ме поправи, ако греша, моля) - има картина на лекарство, което е точно човек да записва какво му се случва и да отиде с такъв списък при хомеопата. Може да покаже нещо различно, от това което е ....

# 715
Impatiens, благодаря ти.  bouquet
Ами ще записвам всичко,което се случва. Дано да поутихнат нещата в следващите дни, ако не-ще звънна на докторката. Simple Smile

# 716
Да, пием солите от няколко седмици, заедно с ХЛ. С обостряне на състоянието, ни бе препоръчано да зачестим приема на солите през 1 час, а на ХЛ през 4 часа.
Това лечение ми е много познато като подход ......ако сте и от Варна - ЯСНО .
Водете детенцето на лекар - това е моето мнение.

# 717
Impatiens, до колкото съм чела (Мечето ще ме поправи, ако греша, моля) - има картина на лекарство, което е точно човек да записва какво му се случва и да отиде с такъв списък при хомеопата. Може да покаже нещо различно, от това което е ....

Ако имаш предвид, че едно определено лекарство записва всичко, което му се случва, не е само едно. Много хора записват, за да не изтърват нещо - по различни причини.

# 718
Не, имам предвид друго: ако на мен не ми е присъщо да записвам (симпотми, промени, болести) и показвам лекарството Х (и това е спонтанното ми състояние) и започна поради външна причина да записвам (без да е спонтанно породено това в мен) няма ли да покажа лекарството У.

(ужасно съм разсеяна в последно време, даже май не мога и да обяснявам ....)

# 719
Аз нещо не разбирам доказването на определено лекарство. Може ли някой да ми обясни!? Аз си го обяснявам по следния начин - едно лекарство има симптоми - студена пот, треперене, главоболие, умора /това е пример, не познавам лекарствата/. Значи ако човек приеме това лекарство и казваме, че го е доказал ако след приема получи същите тези симптоми - студена пот, треперене , главоболие, умора!? Правилно ли разсъждавам?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт