ЮЛИ 2007!

• 46 834
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • sf
Момичета, отлага се за утре , надявам се да няма проблем.
Предполагам,че вече всички сте получили обаждане  Mr. Green

# 511
  • София
Не само на теб се обадих Joy
Утре те искам гримирана
Ками какно да нося.ама в този мол има козметичти магазини Heart Eyes
Били напролет ще дойда да ме гримнеш

# 512
  • София
уу, супер, тъкмо още съм в офиса и сигурно нямаше да мога за днес, за утре съм се уредила да дойда, ама няма да се гримирам Wink

Мястото и часа така ли ще останат?

# 513
ааа повече пари този месец не давам за мазила LaughingЩе се мацам с това ,което имам PeaceНяма да има време да ходим по козметичните магазини, ще разкажеш какво да правя с лицето си .А днес зачетох и темата за косата-какви шампоани,какви процедури , маски , протеини, колагени....станах разногледа Crazy
Значи утре 19.30 в Хепи , Мола на Стамболийски ,нали така Hug
Не че утре няма да пиша през пост де Laughing

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 20:01 от kami27

# 514
  • USA
Ками, много си се запалила Simple Smile. Измажи каквото имаш и си набележи какво искаш. Каквото не ти харесва го подари на някой. Simple Smile Доколкото разбирам си си намерила почистващо средство - водата и добър овлажнител. Повече не ти трябва. ББ крема ще си го мажеш през лятото и готово.
А за косата точно изобщо не трябва да се харчиш много. Шампоан и балсам е достатъчно и то не особено скъпи. Другите продукти са просто разхищение, защото на косата много не и трябва. Твоята си е хубава, няма какво толкова да я мазотиш. Да мажеш колаген на мъртва тъкан е голяма глупост (ЛМ).

# 515
  • София
Уинксче, а коя кожа казваш че е мъртва?

# 516
  • sf
косата е мъртва  Wink

за първи път ядох босилеково песто, много ми хареса, ама и цената му- уау  Rolling Eyes
Д яко се нерви на говора на Вико и го поправя буквално на всяка дума , и то грубо на моменти, хич не мисля,че е правилно, въпреки ,че и мен много ме дразни това.

отивам да гледам клипчета за грим, че Ива няма да ме пусне на срещата , ако не съм се постарала   Joy

# 517
  • Sofia
Аз си купих на Боидерма тези неща:
http://www.bioderma.com/bg/nc/produktite/kakvo-novo/product/action/1421.html
http://www.bioderma.com/bg/nc/produktite/kakvo-novo/product/action/1420.html
сега ще ги пробвам. А за мазане не взех нищо - мисля на Сашо Uriage-a да ползвам - лосиона за хидратиране бебешкия.

# 518
  • Асеновград
Иве , ти пита кой ползва сенки , не кой се гримира добре  Laughing , не знам дали го умея толкова добре.Иначе те чакам на гости напролет.
Донси , искаш ли рецепта за домашно песто ? Аз правя постоянно , Тедо умира за него , яде го намазано на филия.
Ками , направих пъстървата по твоя начин , само че с каквито билки имам замразени във фризера , много добре стана.

# 519
  • sf
Били, пиши- тъкмо си говорихме с Д,че ще се пробвам вкъщи да направя

# 520
  • София
ааа повече пари този месец не давам за мазила LaughingЩе се мацам с това ,което имам PeaceНяма да има време да ходим по козметичните магазини, ще разкажеш какво да правя с лицето си .А днес зачетох и темата за косата-какви шампоани,какви процедури , маски , протеини, колагени....станах разногледа Crazy
Значи утре 19.30 в Хепи , Мола на Стамболийски ,нали така Hug
Не че утре няма да пиша през пост де Laughing

Май най-добрата маска там беше онази с птичите витамини...

# 521
Искре, дай отзиви после, и аз ги гледах тези продукти.Иве за тази мицеларна ли каза да не я взимам ,защото е за мазна кожа и не почиства много добре ThinkingНе си спомням....
Уинкс, мерси за комплимента,ама косата ми хич не я бива .В деня ,я който е измита е горе долу добре, наследващия е ужасна.Аз сега ползвам един шампоан на Kuene веднъж в седмицата ,а иначе се мия с WAsh & Go.
Били , радвам се ,че ви е харесала.Другия път опитай със ципура, става още по сочна и хубава.Важното е да сложиш мащерка PeaceДругите може и сухи да са.
А аз утре ще дойда само с крем и малко спирала, за да ми разгледа хбаво кожата Ивето Laughing
Тази вода, която я бяха оплюли категорично в темата ,на мен ми допадна .....Явно си е до кожа и всичко е индивидуално Grinning
Гледам Приятели, този сериал ми пълни сърцето и може да го гледам вечно.

# 522
  • София
Мале какво оживление настъпи.  Grinning Аз не мога да се изкажа актуално по въпроса. За крема Каро си спомням, че си правехме уейвски прически навремето с него.  Mr. Green Иначе и се гримирах и слагах очна линия мн. успешно. После направих разни алергии и дерматоложката ми каза повече не.
И от мен един тъп въпрос. Тези ББ кремове не запушват ли порите и дали не правят алергии? Ще взема мостри да опитам.
Вики, и аз се чудя И ще проговори ли като хората до І клас.  newsm78
Били, много ме разсмиваш. Имаш много хубаво чувство за хумор. Hug Хавай си, нали сега бебето трупа най-много. Ако може да напишеш рецептата за песто. Много обичаме и ние.

# 523
Гери ,защо не се присъединиш към срещата утре Hug
И аз искам тази рецепта, Били Hug

# 524
  • София
Ками, благодаря за поканата  Hug Примате ли без грим?  Mr. Green Не съм сигурна, че ще успея, но ти имам телефона и ще ти звънна. А и да си призная не съм за срещи в момента, нещо не ми тече гладко мисълта.  Blush Ще си запазя правото за друг път.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт