Професионални серии за коса - тема 46

• 64 485
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
Извинявам се за недовиждането Blush Коригирах.

# 301
  • Бургас / София
Дълбокопочистващият шампоан добре ли е да се ползва редовно, ако не с какъв шампоан трябва да се замени ? Косата ми е дълга с омазняване към скалпа със сухи крайща...

# 302
....

Имам въпрос - каква подхранваща маска или терапия ще ми препоръчате за суха коса? Искам да подаря на една приятелка, има повод, а косата и е доста суха от изрусяването.

Да си повдигна въпроса.

...
Да ви питам за детски серии от професионалната козметика? Малката е с дълга коса и е една такава суха, трудно се реши, оплита се. Слагам й от моите маски понякога за кратко, но все си мисля, че ще е по-добре нещо детско. Особено балсам за коса или нещо без отмиване. Детските спрейове масовите за разресване не дават никакъв ефект.

на Лореал имаше детска серия Nature Kids без парабени..

# 303
# 304
Търсих с търсачката, но не ми излезе, а имам много ясен спомен как някой обясняваше за разликата между милк шейк маските йогурт и млечната... Ако може някой да се включи  Praynig Обмислям тук една голяма поръчка  Mr. Green  Другото което е... косата ми стой безжизнена, а полагам доста грижи за нея Sad Подстригах я, редувам протеин и хидратация, бе въобще глезена коса е, но пак нещо хич на вид не го докарвам, а преса не ползвам, сешоар от време на време ... Ще се побъркам вече  #2gunfire #Cussing out
Моята по едно време беше така и се преобрази след като ползвах ДК на Лакме с загряване.
Цялата серия ли си ползвала или само маската? С каква коса си?
Маската и шампоана. Дълга,гъста,суха,боядисвана на 3 месеца с безам. боя,със среднодебел,жилав косъм.

# 305
  • Пловдив
milavanila, мерси, че сподели за маската. Иля, чакаме и теб с отзиви и Недето... също.

Аз преди доста време си бях купила серума Елексир ултим, но ми дойде малко тежък и го размених.

# 306
Не мога да отворя линковете, както и самия сайт. Може ли да ми напишеш имената на нещата, които ми препоръчваш  Praynig
Гледам някои неща дето ми хващат окото в ягодката http://bg.strawberrynet.com/haircare/l-oreal/professionnel-exper … ic/128589/#DETAIL
http://bg.strawberrynet.com/haircare/l-oreal/professionnel-exper … nse/87345/#DETAIL
Дайте си мнението.

# 307
Момичета, имам едно предложение Simple Smile
В много други форуми за коса е така (но понеже са само за коса си го слагат в подписа).
Не е ли по-добре, при всеки пост да си пишем примерно в началото: боядисвана/естествена; права/къдрава/чуплива; суха/мазна; дълга/къса; дебел/тънък косъм;  ...
Така всеки ще знае за каква коса става дума и ще може са си следи мненията на хора, чиито тип коса е като неговия.

Как мислите? Дали ще е полезно?
Може да го пишем като текст в подписите си  Laughing

# 308
MarinaKoteva,нещата от ягодката са по-изгодни в Златна Рибка защото няма митници,няма ддс.та,няма да се занимаваш с глупости...Маската файбърсютик 200лм в Рибката е 23.40+3лв.доставка,а в ягодата 47 Shocked
Предложих ти:
Маска за силно изтощена коса Lakme Deep Care 250 мл и Шампоан за суха и изтощена коса Lakme Deep Care 300 мл
Скрит текст:

# 309
  • София
Freya Simple Smile

Може, да. Стига да не му пречи на някой, който списва и на други места.

# 310
Не мога да отворя линковете, както и самия сайт. Може ли да ми напишеш имената на нещата, които ми препоръчваш  Praynig
Гледам някои неща дето ми хващат окото в ягодката http://bg.strawberrynet.com/haircare/l-oreal/professionnel-exper … ic/128589/#DETAIL
http://bg.strawberrynet.com/haircare/l-oreal/professionnel-exper … nse/87345/#DETAIL
Дайте си мнението.
В златна рибка лореал Fiberceutic, която си показала от ягодката е с около 20 лв по-евтина! Някои момичета споделиха, че напоследък имат проблем с отварянето на zlatnaribka.com, пробвай пак, най-вероятно е временно. Продуктите, които bubka препоръчва са на Лакме- маска и шампоан Deep Care   bouquet

Опс, не съм видяла, че вече има отговор..

Последна редакция: вт, 08 яну 2013, 14:46 от cherry22

# 311
Ехе,пуснаха продуктите на Лакме за слънце на прИмоция Grinning
Каква е разликата и кой е по-добър- UV защитен спрей Lakme Sun Care или Слънцезащитен серум Lakme Sun Care ?

Преди години съм ползвала тези продукти, но бяха в жълта опаковка, не знам сега дали са същите. Серума е вълшебен, косата ми е изрусена изтощена и за 1 - 2 месеца стана гладка и жива и маи 2 пъти по гъста изглеждаше. Спрейа не съм доволна, той може би е за лятото, нещо като термо защита.

# 312
  • In transit

крема за къдрици не разбрах кой е, пак излиза линка на шампоана.  Embarassed

# 313

крема за къдрици не разбрах кой е, пак излиза линка на шампоана.  Embarassed
Направо съм  Shocked Никога досега не се е случвало да слагам 3 еднакви линка,при условие че копирах адресите на различни страници Laughing
http://zlatnaribka.com/balsamaktivator-za-kydrici-lakme-rings-15 … html#.UOwTb6xfTXQ

# 314
  • Пловдив
Благодаря за отзивите  Hug Ще пробвам и ДК на Лакме, аз бях пробвала от слънцезащитната им серия и много ми допадна, само че без серума - изключително доволна бях  Heart Eyes Особено маската, а и миризмата им ...  Heart Eyes И ще взема някакъв за честа употреба, само че ми трябва и лека маска със същата цел ...

Общи условия

Активация на акаунт