Тенерифе - идеи?

• 71 096
  • 404
  •   1
Отговори
# 90
Диана, прекрасен разказ с невероятни снимки  Simple Smile

# 91
  • София
Alexslav, millenitta, благодаря за милите думи.
Предлагам ви и третата част от пътеписа за Тенерифе. Там описах екскурзията до вулкана Тейде и едни от най-хубавите хотели на острова.  http://diana-cacaotours.blogspot.com/

# 92
Предлагам ви и третата част от пътеписа за Тенерифе. Там описах екскурзията до вулкана Тейде и едни от най-хубавите хотели на острова.  http://diana-cacaotours.blogspot.com/

Красота, благородно ти завиждам, мястото е наистина прекрасно.

# 93
  • София

Красота, благородно ти завиждам, мястото е наистина прекрасно.

bouquet с пожелания лично да го видите.

# 94
Хайде и аз в темата. Върнах се от Тенерифе, бях от 30 март до 5 април вкл. Хареса ми. Пекох се. Един доста ветровит ден обиколих с обществения транспорт Гарачико, Икод де лос Винос чтам е дървото ел Драго Миленарио), Ла Оротава и Ла Лагуна. Последните два града са със страхотва архитектура и атмосфера (за тези, коието обичат такива посещения). Ла Оротава е разположена над прибрежния град Пуерто де ла Круз в склоновете на планината и е пълна с църкви и прекрасни сгради колониялен стил. Ла Лагуна е старата столица и е близо до столицата Санта Круз и северното летище на остров Тенерифе - Тенерифе Норте. Градът е част от световното куртурто наследство на Юнеско. Също великолепни църкви и имения - имах чувството, че от някоя къща ще излезе Зоро:).
Не видях Тейде - лифтът и през седмицата на моето посещение не работеше. Явно има сериозен технически проблем. Четох по-напред от друга съфорумка, че и през седмицата, когато тя е била, лифтът не е функционирал. Оправдават се с ветрове и снегове, но явно има нещо друго. Това остави лош привкус, защото имаше хора от групата всеки ден се обаждаха и въпреки прекрасното слънчево време горе, на долната станция на лифта (2200 м), нито един ден не проработи това чудо на техниката. Това е неприятно, защото общественият транспорт е веднъж на ден - оставя те автобусът в 11 часа и те прибира следобяда в 16 часа. Чудехме се какво да правим толкова време горе, защото ние де факто не се качихме нагоре и позяпахме каквото имаше долу, а то е ча не повече от час-час и половина и предз другото време се завряхмве в кафето да използваме безплатния интернет, че да се чуем с близките си.

# 95
Доста хора ходят в Икод и говорят за дървото, но там има и още нещо.
http://www.mariposario.com/English/index.html
Тук се наблюдават пеперуди, от ларви, постоянно има такива, които се раждат и до възрастните. Ако имате късмет, ще кацат и по ръцете ви, това зависело от феромоните на всеки човек. На мен ми хареса много, струва си да се посети.

# 96
Искам да попитам пътувалите от Мадрид до Тенерифе с Rayanair от кое летище се тръгва- Barajas ли е мястото или не?Предварително благодаря!

# 97
Искам да попитам пътувалите от Мадрид до Тенерифе с Rayanair от кое летище се тръгва- Barajas ли е мястото или не?Предварително благодаря!
Да, засега друго няма. Между 1 и 2 терминал са гишетата на ryanair.

# 98
  • София
Ето и четвъртата - последна част за Тенерифе. Там основно са снимки от Лоро парк. Един наистина забавен парк с няколко шоу програми. Аз посетих тези на косатките, тюлените и делфините. newsm10 Не очаквах, че така ще се забавлявам.  http://diana-cacaotours.blogspot.com/

# 99
Преди нямаше представление с тюлени...това е ново

# 100
  • София
Aми не знам колко е ново представлението с тюлени - 2008 срещу 2009, когато бяхме за Нова година си го имаше.

# 101
Предлагам екскурзия за 4 човека на цена 800.00лв. за 7 дни престой, без пътните и храна , може да се ползва до ноември тази година  Wink

# 102
  • Plovdiv
Здравейте, записвам се да следя темата, защото ми е много интересна. Ние решихме да прекараме нашия меден месец на Тенерифе. Ще заминем на 22.06 и ще отседнем в холе Sol Tenerife. За сега сме решили да посетим Лоро парк, а на място ще решим каква ще ни е другата програма. Надявам се да си прекараме незабравимо и романтично  Heart Eyes

# 103
  • София
Здравейте, записвам се да следя темата, защото ми е много интересна. Ние решихме да прекараме нашия меден месец на Тенерифе. Ще заминем на 22.06 и ще отседнем в холе Sol Tenerife. За сега сме решили да посетим Лоро парк, а на място ще решим каква ще ни е другата програма. Надявам се да си прекараме незабравимо и романтично  Heart Eyes

Със сигурност ще си изкарате добре. Има комбинирани билети за Лоро парк и Сиам парк, който е с водни атракции. Сиам парк е в южната част, между Коста Адехе и Лос Американас.
От хотелът в който ще бъдете, не очаквай много. Приличен хотел, в началото на Лос Американас, с доста семпло обзавеждане. Но това беше хотелът в който ни посрещнаха най-сърдечно и ни направиха серенада. Мениджмента ми направи много добро впечатление. Кажете, че сте младоженци и си мисля, че ще ви посрещнат подобаващо. И да знаете, че има доста магазини наоколо, та да сте подготвени. Незнам дали ще хванете летните намаления (те май са по-късно), но със сигурност ще си харесате доста неща. Очаквам като се върнете да ни разказвате. Peace

# 104
Едно от най-важните неща е, да си резервирате кола под наем.

Общи условия

Активация на акаунт