Новите ни козметични похождения 36

• 47 946
  • 692
  •   1
Отговори
# 165
Страхотна е палитрата Smoked! Откъде я поръчвате?
В Сефора е 85 лв.

# 166
  • Пловдив
Как изглежда този скраб с магнезии.

# 167
  • Пловдив
Ако трябва да се избира между смоукет и нейкет ,коя бихте избрали?  Hug

# 168
Ако трябва да се избира между смоукет и нейкет ,коя бихте избрали?  Hug

Ами трудно може да се сравняват, защото са съвсем различни - Naked е за неутрален, ежедневен грим и като че ли по-лесна за ползване, докато Smoked е по-дръзка и "вечерна". Аз лично имам Naked 1, но истината е, че я ползвам много малко, защото не обичам да нося неутрални цветове, дори през деня. Така че зависи коя ще то влезе повече в употреба, иначе и двете са страхотни  Heart Eyes

# 169
Според мен и Smoked може за се ползва за ежедневен грим, цветовете ги има, зависи как се ползват.

На мен нейкит не ми допадат, не са мой стил изобщо, смоукд ми е перфектна (почти).

# 170
  • Бургас

Имам го от мила съфорумка и съм много щастлива

# 171
Чудех се защо нямам известие за нови отговори, а то нова тема имало. Бях сигурна, че не сте спрели  с пазаруването  Mr. Green

# 172
  • Бургас
Чудех се защо нямам известие за нови отговори, а то нова тема имало. Бях сигурна, че не сте спрели  с пазаруването  Mr. Green
Partyтака е,поне аз не съм спирала

# 173
Страхотна е палитрата Smoked! Откъде я поръчвате?

Аз я поръчах от тук - http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/smokedpalette/ , но я има в нашата Сефора, с 20лв по-скъпа обаче.

Ще я вземеш ли на следващата среща  Grinning Още, като я видях на снимка миналата година, ми влезна в акъла и не мога да се отърва от чуденето дали да я взимам или не  Whistling Нищо, че имам подобни цветове на Инглот и други  Crazy

# 174
Момичета, не зная до колко тук е мястото да попитам, но мислите ли, че интимната козметика, която се предлага на нашият пазар може да се използва и от деца и ако да, според вас коя е подходяща?
Не мога съвсем адекватно да и отговоря, но аз съм със супер чувствителна кожа и интимните гелове много ми дразнят- изривам се, зачервявам се, щипи ми, пари ми  ooooh! Единствените продукти, които не ми дразнят са един прозрачен интимен гел на Ейвън и крем- душ геловете на Фа. Може да опитате с второто, ако не откриете по подходящ продукт.
 Дядо Коледа беше много добър тази година  Mr. Green По- късно ще споделя какво ми донесе  Blush

# 175
Момичета, не зная до колко тук е мястото да попитам, но мислите ли, че интимната козметика, която се предлага на нашият пазар може да се използва и от деца и ако да, според вас коя е подходяща?
Не мога съвсем адекватно да и отговоря, но аз съм със супер чувствителна кожа и интимните гелове много ми дразнят- изривам се, зачервявам се, щипи ми, пари ми  ooooh! Единствените продукти, които не ми дразнят са един прозрачен интимен гел на Ейвън и крем- душ геловете на Фа. Може да опитате с второто, ако не откриете по подходящ продукт.
 Дядо Коледа беше много добър тази година  Mr. Green По- късно ще споделя какво ми донесе  Blush
И аз бях така докато не попаднах на този интим гел:
http://apteka.framar.bg/30012053/%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BC … 200-%D0%BC%D0%BB-
А за интимната хигиена на детето ползвам Бочко шампоан със смрадлика или на Нивея сензитив шампоана.

# 176
  • В свой си свят :))))
Много благодаря за вниманието момичета.... Hug надявам се да успея с ваша помощ да туширам на максимум неприятните изживявания на момичетата...  bouquet

И честит празник на всички именници, да сте живи и здрави, желая ви много, много любов...ии само успешни покупки   bouquet

# 177
Hellinger Аптеки Авеню -Пловдив
Търсих го и ми излезна случайно.

Там проверих първо, не бяха и чували май... Но ако са няколко аптеки, ще проверя в другите (аз знам само на Хотел България). Благодарско Simple Smile

lilini, ето го гелчето Simple Smile

Скрит текст:

# 178
  • София
Червило Макс фактор
Скрит текст:

Червило Инглот
Скрит текст:
- номер 208 ( няма картонка в нета Simple Smile)
Ммм, хубави червилца!
Ще се радвам да чуя една сравнителна характеристика за двете червила Wink.
Аз към МФ съм пристрастена, та интересно ми е за Инглота да чуя, как се държи спрямо МФ върху устните? Thinking

# 179

Ммм, хубави червилца!
Ще се радвам да чуя една сравнителна характеристика за двете червила Wink.
Аз към МФ съм пристрастена, та интересно ми е за Инглота да чуя, как се държи спрямо МФ върху устните? Thinking

МФ го взех по твоя препоръка Simple Smile - обаче леко май обърках цвета, та ще си взема и друго  Grinning Взех корал, а после се загледах в mauve нещо си и май ми хареса повече.

Инглот на първо четене е с малко по-сухо от това на МФ, но цвета е убийствен. При повече разносване ще пиша още  Peace

Общи условия

Активация на акаунт