Новите ни козметични похождения 36

• 47 968
  • 692
  •   1
Отговори
# 105
  • USA, Steak State
Много са за снимане и писане. Иначе тебе те знаем, сигурно си минала 500 бройки.  ooooh! Mr. Green

Аз не знам за къде си се разбързала.Со кротсе со благо.  Mr. Green

Цитат
Само за сведение - има 2 съфорумки с по 1200-1400 лака. 

Наближила съм ги сигурно, та затова не броя и не се интересувам.

# 106
  • Стара Загора
Ели, ти пък. Изобщо не предполагах, че може да имаш толкова. А и нямах предвид теб. Хвърли ме в размисъл. Crazy

# 107
  • USA, Steak State
Ели, ти пък. Изобщо не предполагах, че може да имаш толкова. А и нямах предвид теб. Хвърли ме в размисъл. Crazy

Трайкам си, затова не ме знаеш.  Mr. Green И бтв, срам ме е. Съвсем сериозно, почвам угризения на съвестта да имам.

# 108
Цитат
Малеееее #Crazy..а обърнато в пари колко ли е?? newsm78 Joy

# 109
  • София
Това с лаковете е страшно. И аз бях минала трицифрена бройка навремето и затова спрях да посещавам темата  Laughing
Сега поддържам 30-ина бройки, като от тях 15 мисля да разкарам, за да освободят място за нови 5-6 и мирясвам. и без друго всички са ми почти еднакви (с3-4 изключения) - все червени  Laughing

И съвсем тематично от днес  Mr. Green :

- снимката е на моите нокти

# 110
  • Стара Загора

Трайкам си, затова не ме знаеш.  Mr. Green И бтв, срам ме е. Съвсем сериозно, почвам угризения на съвестта да имам.

Нямам угризения, но съм се поспряла с покупките. Последно поръчах 5 Зои преди месец и това е. Разменям през това време и освобождавам място за нови. Затова варирам 420-425 не повече. Mr. Green

# 111
Цитат
Малеееее #Crazy..а обърнато в пари колко ли е?? newsm78 Joy

Цялата си къща мога да боядисам с тяхните лакове. Акъл нямат, тези момичета.  Laughing
Ама защо са ви 1000 лака, не разбирам. Цветовете се повтарят. Купи си 50-хайде 100 и стига толкова.

Моите са 70-72 (от които въртя 15на най-много, другите събират прах).Няма смисъл от повече, даже и тези са ми много.
Имам си 2-3 любими марки и другаде не поглеждам.

# 112
  • в 1001-та нощ
новичкото обичайно радва повече от това, което вече имаш, дори да изглеждат подобни - през окото на ценителя има "огромна разлика"  Mr. Green

аз за момента гледам да не купувам лакове и козметика за коса, т.е. купувам мнооого по-малко; почти нямам и тръпка, но купувам декоративна и бяла козметика, дрехи, обувки, аксесоари ....

зоните на интерес се въртят  Mr. Green

стопирах си парфюмия порив и съм доволна - има време  Joy hahaha

# 113
днес не можах да си намеря от онова вълшебство за Нокти на Рубела от нашият Кауфланд, дано през седмицата заредят Simple Smile
Ахаа,значи в Кауфланд да го търся WinkВчера прерових Лили дрогери и Елитис(във Варна),но дори не бяха чували за такъв продукт на Рубела...И ме гледаха ей така  Shocked

# 114
  • София-Младост
днес не можах да си намеря от онова вълшебство за Нокти на Рубела от нашият Кауфланд, дано през седмицата заредят Simple Smile
Ахаа,значи в Кауфланд да го търся WinkВчера прерових Лили дрогери и Елитис(във Варна),но дори не бяха чували за такъв продукт на Рубела...И ме гледаха ей така  Shocked
Какво е това вълшебство? По-скоро за какво?

# 115
  • София
Аз мразя да трупам. Naughty
Всяко нещо, което имам х2 вече започвам да разменям или да подарявам.
Обичам качественият минимализъм Grinning.

Или, както някой много хубаво го беше формулирал: Аз съм скромна. Задоволявам се само с най-доброто. Mr. Green

Грим от водната линия на окото махам с клечки за уши. Напоени предварително в двуфазният лосион на Балеа, или какъвто лосион там имам. Wink По този начин единствено успявам да остраня и остатъци от спирала, загнездена в основата на миглите.
Иначе, гела за лице е препоръчаният от Жаки, от детската серия на Алверде -много нежен и щадящ и едновременно безпощаден към грима- Малката елфа. Hug

# 116
Ала-Бала,ето за това става дума Hug
http://www.rubella.bg/series/index/97

# 117
  • В свой си свят :))))

Kaufland и DM, при нас са на едно, ама нямаше...ще ида тези дни пак Simple Smile

# 118
ох,почувствах се добре като прочетох за колекциите ви от лакове. Моите са около 50,но за сметка на това бижутата са ми сигурно над 200.  Laughing

# 119
  • В свой си свят :))))
Лаковете започнах да ги чистя, от както ходя да ми слагат Гелиш и Шилак един по един ги изхвърлям или подарявам, няма смисъл да застояват... останала съм с десетина, заради педикюра иначе .... Joy

Общи условия

Активация на акаунт