Новите ни козметични похождения 36

• 47 978
  • 692
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • на последния етаж
Много любим продукт.  Heart Eyes

# 122
  • Бургас / София
Извинявам се, но цялата тема се превърна в свободни приказки кой колко лака има и т.н  #Crazy . Модераторите нека си свършат работата  newsm78

# 123
  • Sofia
Бяха два вида. Аз взех дегримьора, дано не съм сбъркала:)

# 124
Момичета, търся онзи прочут скраб за лице с магнезий, ама съм в Пловдив. Къде ли не проверих, може ли някой да ме насочи, ако знае?

А тук  е снимката на балсамчето за устни Зима (новата опаковка):

http://maquilab.blogspot.com/2013/01/balea-vital-creme-ol-body-lotion-zima.html

# 125
  • София
Hellinger Аптеки Авеню -Пловдив
Търсих го и ми излезна случайно.

# 126
# 127
Честито и аз я имам от Коледа и много ми харесва,къдриците ми стоят 3 дни и то без лак за коса,което е учудващо за моята права коса  Simple Smile

# 128
  • София
sorriso, благодаря  Hug аз я чакам сега да пристигне, тъкмо я поръчах. Гледах клипчета в youtube и не видях по-симпатична маша, а и всички я хвалят  Heart Eyes

# 129
sorriso, благодаря  Hug аз я чакам сега да пристигне, тъкмо я поръчах. Гледах клипчета в youtube и не видях по-симпатична маша, а и всички я хвалят  Heart Eyes
За нищо  Hug Ще останеш доволна  от избора си  Simple Smile

# 130
  • София

П.п. От както Лиза Елдриж похвали водата , не съм спряла да я ползвам. Аз обаче първо мия лицето с гел и после минавам с мицеларната вода ( предимно очите , защото рядко слагам ФДТ) . Тоник и млека    не обичам.  Simple Smile

# 131
  • В свой си свят :))))

П.п. От както Лиза Елдриж похвали водата , не съм спряла да я ползвам. Аз обаче първо мия лицето с гел и после минавам с мицеларната вода ( предимно очите , защото рядко слагам ФДТ) . Тоник и млека    не обичам.  Simple Smile

Super, намерила си я с помпичка, така е много по-удобно Simple Smile

# 132
# 133
Само да спомена, че маслото за нокти на Рубела стои при лакочистителите в ДМ.

# 134
- отдавна търсех такъв графитен цвят  Heart Eyes

Момичета, може ли да се намери все още някъде пудрата от серията  Rolling Eyes
Скрит текст:

Търсих я в Лили-та на Графа и Раковска, но там май въобще не са зареждали тази колекция. Днес минах през Лили в The Mall, но и там я нямаше  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт