Новите ни козметични похождения 36

• 47 851
  • 692
  •   1
Отговори
# 450
  • Велико Търново
-03 Heart Eyes
+ същия руж на Манхатън като на iv4enceto_91 Wink

# 451
Манхатънският руж ми е любим, много нежен и ненатрапчив нюанс с фин блясък Heart Eyes

От днес Zoya Blaze, Aurora & Storm Heart Eyes

Благодарение на прекрасна съфорумка  bouquet

# 452
  • София
Ани, честито.. страхотни са! Hug
Ехх, ако знаех, че ще ходиш до Лепи, щях да ти кажа да вземеш и моите лакчета Simple Smile))

# 453
Днес си купих:

A от мъжа ми  Heart Eyes :

* Bareminerals Original SPF 15 Foundation - Fair

* MAC Spring 2013 Silver Birch Mineralize Eyeshadow

* MAC Spring 2013 Porcelain Pink Mineralize Skinfinish

* Chanel Poudre Universelle Libre Christmas 2012 Reverie

# 454
Няма по-добър балсам за мен от бурканчето на Nuxe. Толкова е плътен и овлажняващ, че вечер като го нанеса, сутрин още имам от него по устните  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Имам и екзалтирана публикация за него в блога  Mr. Green http://funnybunnyonallthingspretty.blogspot.com/2012/09/nuxe-rev … iel-lip-balm.html
Страхотен е подкрепям, но само за през нощта. Пиза е за през деня. Двата в комбинация правят готини устни.

Хайде и аз в кюпа с това балсамче  Crazy Веднага го сефтосах, че почти без червило ходя - наистина се усеща много приятно. Предполагам, като го нанеса след ексфолианта на Лъш, ще стане още по-добре  Grinning И визуално прави устните красиви  Flutter

# 455
  • София
Е, не Веси, и ти ли??? Големи сте значи подстрекателки. И аз ли да го купувам сега  Joy

Епона, откъде си взе комплекта на Биодерма? Аз преди дни си взех кремчето, и нямаше такъв комплект. Каква му е цената?
И отдавна се чудя да попитам, Ваня, ти ли? По очите в гримьорската така ми се струва.

# 456
Е, как  Mr. Green От сума време се чудя какво да си правя устните зимата, че само се напукват. По отзиви от форума си купих ексфолианта на Лъш, който е хубав, но не е достатъчен. След ексфолианта трябва да се намажа с нещо подхранващо...И ето пак форума раздуха нещата за този балсам...Няма отърване, какво да се прави  Mr. Green

Ти водолна ли си от кремчето за порите  Grinning

# 457
  • София
И аз си взех ексфолианта на Лъш, ама наистина си трябва хубав балсам след него. Имам няколко които се надявам да свършат скоро, ама май няма да чакам, че то ще мине зимата, а сега ми трябва нещо добре подхранващо.

А за кремчето, изглежда, че наистина прави нещо с порите. 15 минути след като се намажа виждам кожата видимо по-гладка и порите по-незабележими, но тези 3 по-големи, които имам на едната буза, си се виждат. Но те и незнам дали ще се повлияят особено. Три вечери го слагах вместо нощен крем, а днес го сложих и сутринта. Предполагам, най-рано след месец трябва да се търсят някакви резултати. Доволна съм, че добре попива, не се усеща изобщо че имам нещо намазано на лицето, че аз с кремовете за лице не се спогаждам много. И кожата е копринено гладка.

# 458
  • София
Не мога да повярвам, че я купувам пак тая четка! ooooh!, но реших че ми трябва отново. Sunglasses

И подарък от приятелка Heart Eyes:
и чакам днес това: Crazy Heart Eyes

# 459
А за кремчето, изглежда, че наистина прави нещо с порите. 15 минути след като се намажа виждам кожата видимо по-гладка и порите по-незабележими, но тези 3 по-големи, които имам на едната буза, си се виждат. Но те и незнам дали ще се повлияят особено. Три вечери го слагах вместо нощен крем, а днес го сложих и сутринта. Предполагам, най-рано след месец трябва да се търсят някакви резултати. Доволна съм, че добре попива, не се усеща изобщо че имам нещо намазано на лицето, че аз с кремовете за лице не се спогаждам много. И кожата е копринено гладка.

Аз го слагам основно сутрин в Т-зоната, за да ми тушира лъсването през деня. Много ми харесва ефекта  Grinning
А тези дни добавих малко основа за грим, само върху участъка с по-голями пори, и стана още по-добре  Flutter

# 460
  • София
Мерси, ще пробвам! Имам основата на Катрис, ама нещо я забравих.

# 461
копче, това калър тату е страхотно Flutter

А аз от преди малко имам това

# 462
Епона, MAC заредили ли са колекцията? Или си ги поръчвала?

# 463
Епона, откъде си взе комплекта на Биодерма? Аз преди дни си взех кремчето, и нямаше такъв комплект. Каква му е цената?

От ремедиум. Има го комплект с мини мицеларна вода (зелена) за около 26 лв. и с маската за около 23 лв. Първоначално бях взела първото, но после това с маската ми се стори хем по-полезно, хем по-изгодно.

Епона, MAC заредили ли са колекцията? Или си ги поръчвала?

Не знам дали са ги заредили тук. От Лондон са, мъжът ми ми ги е купил.

# 464
Мерси Hug успокоих се Grinning

Общи условия

Активация на акаунт