Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 32

• 64 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Здравейте,
Покрай бебето спрях да купувам ваучери, но като ви чета, май е за добро  Laughing

Сега обаче търся торта - мъжО в петък има РД, няма уж да празнува, затова искам поне торта да има. Преди няколко месеца четох добри отзиви за SkyLine, въпросът ми е дали все още ги смятате за прилични или както някои други след време, влошават качеството си newsm78

конкретно, гледам тази http://greendeals.bg/offers/SOFIa-Neveroiatna-klasicheska-torta- … itzi-SkyLine.html

Не са никак лоши тортите, много приятна комуникация за поръчката и точна доставка.Аз бях поръчала детска,еклерова и беше вкусна.

# 691
Здравейте,бих искала да попитам какво ви е мнението за сауна колан,не съм пробвала,но в оферти съм го срещала като метод за намаляване на целулита и цялостно отслабване,вие какво мислите?  Thinking

http://www.topshop.bg/sauna_tech-299050-p.html?csu=short-month-b … rti_04.06_1211779

# 692
  • София
... Разбирам, че искаш да защитиш имиджа на "Грабо" тук, но в случая са постъпили като посредствен сайт-еднодневка. ...

Ако ми посочиш друг сайт, свестен поне колкото този, непременно той ще получи от мен същото одобрение! Но не това ме потенцира в конкретния случай. Яд ме, когато някой ми дава посока, а аз трябва да заблея в неговото стадо - все трябва да има правдоподобност, за да запея в хора на недоволството на потребителката Смарти...

Разбрахме колко са черни Грабо и Пикси, може ли все пак в името на обективността, да разберем цялата история?

Този форум много пъти е бил "впряган" за целите на личното отмъщение, странно колко охотно сте склонни да подкрепяте нещо подобно! Утре вашата конкуренция (например!) може да ви врътне същия номер, не забравяйте!

Спирам, дано поне някой ме е разбрал!

# 693
Ivonska, постът ми беше провокиран от предубедеността ти, че Смарти е сгафила. Не знам кой подема дружното блеене, но аз не толерирам и безрезервното доверие в някой само за това, че бил най-добрият (да не забравяме, че именно "Грабо" продаде ваучерите за неосъществените почивки на Малдивите).  Нека Смарти все пак да внесе още повече яснота, ако желае.

# 694
  • София
Някой с мнение за тази хималайска сол - http://ofertomat.bg/offers/view/1592.html
Аз много я харесвам принципно, но цената ми е подозрително ниска  newsm78, дори е без ваучер.
Прочетох последните пет страници и не откривам да е коментирано, и търсачката нищо не ми изкара, дано не сте го обсъждали.

# 695
  • София
.. Нека Смарти все пак да внесе още повече яснота, ако желае.

С всичко друго в поста ти съм съгласна, а това е и моето конкретно желание!

# 696
Здравейте,
Покрай бебето спрях да купувам ваучери, но като ви чета, май е за добро  Laughing

Сега обаче търся торта - мъжО в петък има РД, няма уж да празнува, затова искам поне торта да има. Преди няколко месеца четох добри отзиви за SkyLine, въпросът ми е дали все още ги смятате за прилични или както някои други след време, влошават качеството си newsm78

конкретно, гледам тази http://greendeals.bg/offers/SOFIa-Neveroiatna-klasicheska-torta- … itzi-SkyLine.html

Не са никак лоши тортите, много приятна комуникация за поръчката и точна доставка.Аз бях поръчала детска,еклерова и беше вкусна.

Много благодаря! Беше ме страх покрай последните коментари да не остане незабелязано питането, че нямам време   bouquet

Някой с мнение за тази хималайска сол - http://ofertomat.bg/offers/view/1592.html
Аз много я харесвам принципно, но цената ми е подозрително ниска  newsm78, дори е без ваучер.
Прочетох последните пет страници и не откривам да е коментирано, и търсачката нищо не ми изкара, дано не сте го обсъждали.

Аз си купих преди време... За мен е ОК, но.... честно да ти кажа, не знам как да проверя дали е читава, ще чакам някой, ако знае да помогне  Grinning

# 697
  • София
ivonska звучиш ми като поставено лице на Грабо.
Както писах и по-напред аз също имах проблем с връщане на пари поради неползван ваучер. Отоговорът им беше същият - ние сме платили вече търсете си парите от доставчика. Ехо????Преди това има проблем с друг достацчик и от Групово не само ми съдействаха, но парите  ми бяха в сметка 2 дена по-късно!

Заставам зад  момичето. Не мисля, че крие нещо кой знае какво. Ама на мене ми е писнало да ни правят на маймуни и съм "за" да се борим за правата си. Стига с това АММ ( ако мине,  мине).
Интересно ми е ако  ти беше в нейната ситуация как ли щеше да реагираш?

# 698
  • София
ivonska звучиш ми като поставено лице на Грабо.
...

Откакто го има Грабо, все така си звуча, доста хора помнят.  Wink

...
Интересно ми е ако  ти беше в нейната ситуация как ли щеше да реагираш?

Ние така и не разбрахе всичко за ситуацията...  Tired

# 699
  • София
Здравейте,

От скайлайн с ваучери не съм купува нищо, но сме ходили на по кафе и торта .... ами за моя вкус тортите не ми харесват. И за да бъда по конкретна - в еклеровата еклерите бяха тук там, някаква друга тип шоколадова, суха и ронлива, имам спомен и за една крокан ли карамел ли беше ... пак суха и ронлива. Уточнявам това е от миналото лято, може да са се оправили, или просто изложените торти да им бяха попрестояли. След няколкото злополучни опита не сме ходили отново.

# 700
  • София
Смарти, този сайт не е ли твой:

http://grupovipokupki.alle.bg/

Защо има банер на Грабо, като призоваваш да не разчитаме на тях? Партньори ли сте? Нещо не сте се доразбрали ли?... Отляво пише "garabo.bg не носят отговорност дали ще благоволят да ви изпълнят услугата или да ви доставят стоката. Не купувайте нищо от този сайт.", а от дясно - офертички на същия сайт...

# 701
  • в града на вечния купон
Два пъти си взимам с ваучер торти от Скайлайн-ами перфектни са!
Доставят ти ги до вратата и пак ще си поръчам!

# 702
Може ли да не слагате линкове към сайта ми?
За мен този форум не е място за реклама. Направих го преди доста време, когато имаше само kolektiva, grabo и zadrujno и по една оферта на ден. Просто ме запали идеята за колективно пазаруване.
Той е безплатен за приятели и отдавна не се занимавам с него, а и от alle сами си слагат рекламите на grabo.
Страшно ме е яд на поставените лица във форума. Знам, че и техните деца трябва да се хранят, но да не разчитат, че ние сме малоумни и не разбираме когато се опитват да ни манипулират.
Ако от grabo постъпят коректно и възстановят сумата, веднага ще пиша. Чест им прави, че поне свалиха сегашната оферта за Pixy spa от продажба.
Всеки който работи може да сбърка, но е нужно да си понесе отговорността.
Признанието на друг сайт, че неговите клиенти са станали жертва на Пикси спа означава, че този център наистина мами всички. Не само нас като клиенти, а и самите сайтове за групово пазаруване, които често в опита си да ни предложат оферта на изгодна цена не си доизпипват нещата.
Всички губят, само Pixy spa печели пари кеш.
600 масажа за 30дни. И аз не блестя с особен ум, че се вързах.

# 703
  • София
Я, по-кротко, сама си рекламирала сайта си тук, сега какво се цупиш! И очевидно си го поддържаш, промените в настроението ти си личат черно на бяло!

Не че нещо се разбра от конкретиката, всички обаче си направихме изводи (освен за Пикси, за които четящите тук отдавна сме в известие)

# 704
Много интересна статия:
http://www.webcafe.bg/id_1747964263_Grupovo_pazaruvane_ili_grupova_ludost
В интерес на истината ми размина. Simple Smile
Не купувайте ваучери за Пикси спа
Извинявам се предварително на всички, но ще напомням за Pixy spa, които в момента имат над 20оферти. Сигурно и на тях не им е лесно да работят за без пари?

Общи условия

Активация на акаунт