90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 30 056
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Пишещият следва да се съобрази с общоприетата големина на шрифта, използвана от останалите потребители. Запознай се с понятието "нетикет", чийто основен постулат е, че писането с главни букви се счита за крещене и агресивно поведение спрямо четящите.
Безценна засега си за себе си.
Точно туй ми е целта , моме, да го забележат повече" четящи" и да си поправят пропуските, които правят в диетата и които пропуски, я правят по-трудна за изпълнение и увеличават броя на отказалите си !
Затуй и "крещя"  , както ти го нерече старанието ми да помогна на незнаещите , моме неродена !

# 121
Здравейте,искам да се влея във вашите редици  Embarassed  Имам да свалям 6-7 кг. и силно се надявам да успея-в момента съм 55,а целта ми е 48-49  Praynig  Въвлякох и ММ,за да ми е по-лесно вкъщи  Joy  Преди 3г. след като родих имах да свалям 13-14 кг. и с Дюкан за 3 месеца ги свалих,но сега са по-малко та реших да пробвам 90ДД  Peace
Та въпросът ми е:
Препоръчайте ми подходящ хляб  Embarassed  При Дюкан аз сама си го правех,за да е режимен,но вие щом позволявате купешки,дайте пример с марка и снимка,ако може    bouquet
Искрено се надявам да има ефект-прекрасно осъзнавам,че килограмите ми са малко и свалянето ще е доста трудно-дано успея   Praynig

Аз използвам Вита -без брашно...имам няколко вида и всички ми харесват.

# 122
Нямаме нужда от класна ръководителка, безценна ми Джиджибо  Mr. Green Съобразявай се с правилата на писане, че не ми се занимават администраторите с теб.

# 123
Здравейте,искам да се влея във вашите редици  Embarassed  Имам да свалям 6-7 кг. и силно се надявам да успея-в момента съм 55,а целта ми е 48-49  Praynig  Въвлякох и ММ,за да ми е по-лесно вкъщи  Joy  Преди 3г. след като родих имах да свалям 13-14 кг. и с Дюкан за 3 месеца ги свалих,но сега са по-малко та реших да пробвам 90ДД  Peace
Та въпросът ми е:
Препоръчайте ми подходящ хляб  Embarassed  При Дюкан аз сама си го правех,за да е режимен,но вие щом позволявате купешки,дайте пример с марка и снимка,ако може    bouquet
Искрено се надявам да има ефект-прекрасно осъзнавам,че килограмите ми са малко и свалянето ще е доста трудно-дано успея   Praynig

Аз използвам Вита -без брашно...имам няколко вида и всички ми харесват.

Колкото по-груб е хляба, толкова по-малко въглехидрати има в него  и толкова по-добър и полезен за нас  е той !

Освен другите му функции, той предпазва и от запек и прави излишни  разхлабителните чайове  Grinning !

Аз ползвам един хляб ,който в България се нарича , "Фитнес хляб" и го има в Била и Кауфланд в няколко разновидности отначало ,ще ви се струва ужасно безвкусен , , можете да си го мажете с нещо - ние ползваме пастет от семена , тахан , малко лиман , вода и подправки -зелени и други( кимион например) , чист или + нещо режемно за деня ,може да прибавите !може и зеленчукови пастети , като кьопоолу например , за да го направите по-вкусен !

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 17:16 от GigiBo

# 124
Аз утре за първи път ще меся хляб (не гарантирам резултат) Grinning От купените хлябове почти нищо не ми харесва (освен белия де), а и живея в малък град и няма кой знае какъв избор на пълнозърнести, а и като знам че всичко в тях е химия, страх ме хваща. Не знам дали няма да ми писне да си меся редовно, дори и да стане хубав, но ще видим Simple Smile

# 125
  • Пловдив
Пределно ми е ясна очистителната функция на хляба(както писах по-горе била съм на Дюкан,там без триците,няма ходене до тоалетната  Laughing   ) ,за това искам да ми препоръчате някой,който е с трици и е без брашно  Peace

# 126
Пределно ми е ясна очистителната функция на хляба(както писах по-горе била съм на Дюкан,там без триците,няма ходене до тоалетната  Laughing   ) ,за това искам да ми препоръчате някой,който е с трици и е без брашно  Peace

За тези ,които ще си месят сами - има много рецепти за пълнозърнести хлябове в интернет -аз дадох една само за пример с видео, моята приятелка в Италия, където ядът също , като нас само бял хляб, го прави редовно и казва ,че е лесен и превъзходен !

В Пловдив и София има едни био-магазинчета ,където мелят за вас брашно от био-ръж и лимец , спелта и др. .
Няма нужда , хляба ви да е без брашно( как изобщо става хляб без брашно  newsm78)- но брашното трябва да е пълнозърнесто - най-добре ръж, но може и от лимец, спелта и пълнозърнеста пшеница , но зъдължително с добавка на трици , цели зърна(начукани и накиснати предварително до омекване през нощта или още по добре- покълнали ) , семена , кардамон, анасон и други подправки за черен хляб - става много вкусен с тях!

Препоръчвам, вместо хляб" Вита "- хляб "Фитнес" - той е в опаковки и след катого отворите, дръжте го в найлонова торбичка в хладилника -траен е така !
Има го в Била и Кауфланд - на по-горните рафтове го търсете, там  е качен  Grinning щото не е особено любим ! Sad

Може, отвреме на време, да ползвате и други , като обикновен пълнозърнест ръжен със семена - В Лидъл наблизо до  майка ми, в София в Дружба 2  ,печаха много хубав ръжен -  3 лева - 750 грама със семена , 1 килограм без семена , но е вкусен, топъл и предизвиква апетит - той е добре за въглехидратният ден !

По добре "Фитнес", може да си го препичате по-желание !
Той е немски,от 500 грама, нарязян е на седем филии по 72 грама , точната доза за обяда ни !
Eто го, има го в няколко разновидности, но ръженият е за предпочитане :

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 17:23 от GigiBo

# 127
Здравейте мацки,
не остава време за писане тия дни само ви прочитам отгоре отгоре и до там.
Вчера след въглехидратния бях+0,600 кг.,а днес след плодовият съм-0,600кг.
Днес менюто е:
З:1банан
О:3 кюфтенца и салата от доматки+1 филиика хляб
В:зелена салата и сирене
Приятна вечер и честит имен ден на празнуващите  bouquet

# 128
Аз приключих с яденето за днес още в 5.Днес бах ВХ
Закусих в движение 1 банан
Обяд -спагети с домати
Вечеря-някакъв сладкиш дом.приготвен,но нямах чер.шоколад.Бях забравила да купя.Не е толкова фатално мисля.
Утре плодов и фитнес.
След последната ми тренировка,тренъора ме съсипа ,още не мога да си седна на Д...ТО hahaha

# 129
И аз да отчета първия си ден:
З: кафе,1 портокал
О: св.пържола със салата от кит.зеле
В: св.пържола
Водата малко куца - около 1,5л, но когато съм в къщи е така. От утре на работа, там 2л ги нямам за нищо  Laughing

# 130
Благодаря на GigiBo за поясненията около хляба,че ми беше голяма мъгла.Утре ще си потърся този хляб.
Иначе за днес-белтъци:
з-ябълка
о-късчета месо със всички зеленчуци,които имаше в магазина(стана много всусно)
в-половината от обяда
Чувствам се страхотно  Simple Smile

# 131
  • Пловдив
Като начинаеща имам следните въпроси:
Мога ли да ям миш-маш( печени чушки,яйца и сирене)и в кои дни?
Мога ли да си правя ризото с пармезан във въглехидратните дни?
До колкото разбирам месото е позволено само в белтъчни дни,така ли?  newsm78

# 132
  • София

Миш-маш - не може-
Ризото с пармезан - не.
Месото - в белтъчен

# 133
  • Варна
Отчитам -2.5 за първата четворка. От днес и мъжа ми се включва.

закуска: фреш
обяд: свинска пържола и зелева салата
вечеря: свинско с леко кисело зеле

Хляб не ям тъй или иначе, защото съчетавам 90ДД с разделно, а и хляба ме разяжда честно казано Wink и бульон не пия.

# 134

Миш-маш - не може-
Ризото с пармезан - не.
Месото - в белтъчен

защо НЕ ..ако е само чушки домати и сирене..без яйце и не е пържен а задушен?

Общи условия

Активация на акаунт