90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 30 028
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Хайде и аз да пиша тук Simple Smile
Успех на всички, които въртят режима. Не е трудно. Научаваш правилата и ги следваш. Това е. А и все пак е само 90 дни от живота ни Simple Smile
При мен нищо ново... малко качих ама не ги боря сега. Ще им дойде реда и на тези 2кг....
Лека вечер и много минуси утре   bouquet
П.С. като можеш сам да си отговориш, няма смисъл да питаш. Зад едно и също име понякога, в различните региони, стоят коренно различни манджи  Peace

# 136
  • Варна
Не,т.к. ти си питала за миш-маш с яйце И сирене; може само с яйце или само със сирене.

А ризотото е за скорбялния ден, не за ВХ. Аз готвя ориз с домати; със панак; с гъби; с грах, царевица, моркови; постни сарми; пълнени чушки...

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 19:19 от lili_vanili

# 137
  • София
Като начинаеща имам следните въпроси:
Мога ли да ям миш-маш( печени чушки,яйца и сирене)и в кои дни?
Мога ли да си правя ризото с пармезан във въглехидратните дни?
До колкото разбирам месото е позволено само в белтъчни дни,така ли?  newsm78

Миш-маш - не може-
Ризото с пармезан - не.
Месото - в белтъчен

защо НЕ ..ако е само чушки домати и сирене..без яйце и не е пържен а задушен?

Не четеш ли?
Написано е - миш-маш с яйца и сирене. Следователно отговорът е - не, не може.

# 138
Момичета на 1ва страница ясно пише 4 групи белтъчини, които НЕ СЕ смесват помежду си:
1. Сирене, мляко и кашкавал
2. Месо
3. Яйца
4. Риба
Това е, толкова ли е сложно. Отвън правилата всеки сам решава какво и как да смесва.
Моя ден плилючи:
з- 2 кивита
о- един таратор и много малко парче сирене. Бързах да излизам та затова и вечерята беше на фаза "преладняване Mr. Green:
в- купичка и половина таратор със шопска салата и парче кашкавал
Утре обмислям плодов Thinking

# 139
Привет.  Hug Днес драпам по плодовия ден, след минутки нареждам трапезата - шепа орехи с някакъв плод.  Mr. Green Имам въпрос относно този ден-изчетох книгата и в плодов дават да се запичат плодове в малко масло, да се добавя дори канела и сладко, което да не е с много захар (продават се такива в био-магазините), да се ядат компоти (а някой горе беше писал, че компот може само във въглехидратен ден), сока от компотите пишеше, че може да се разрежда с вода и да се изпива, а храненето като цяло е през 2 часа. Има ли някой от вас, който да си позволява това или се придържате към чисти плодове 3-4 пъти на ден?

Имам питанка и за въглехидратния, правя си пица вкъщи с купешко тесто, което съдържа мая, а в книгата прочетох, че мая не може в този ден  Rolling Eyes Вие с какво правите домашната пица?

За любителите на овесени ядки, трици и ленено семе - в кои дни и с какво ги ядете, преди ги хапвах с кисело мляко, а сега съм ги зарязала.  Sad

# 140
Като начинаеща имам следните въпроси:
Мога ли да ям миш-маш( печени чушки,яйца и сирене)и в кои дни?
Мога ли да си правя ризото с пармезан във въглехидратните дни?
До колкото разбирам месото е позволено само в белтъчни дни,така ли?  newsm78

Миш-маш - не може-
Ризото с пармезан - не.
Месото - в белтъчен

защо НЕ ..ако е само чушки домати и сирене..без яйце и не е пържен а задушен?

Не четеш ли?
Написано е - миш-маш с яйца и сирене. Следователно отговорът е - не, не може.
така де ама ..можеше да и обясним тогаз..Simple Smile)).Защото и аз си хапвам понякога ама само с яйца или само сирене и се стресирах хахха.Шегувам се разбира се,но нека сме по -добри

# 141
така де ама ..можеше да и обясним тогаз..Simple Smile)).Защото и аз си хапвам понякога ама само с яйца или само сирене и се стресирах хахха.Шегувам се разбира се,но нека сме по -добри

Това, което си ядеш само с яйца или само със сирене не е мишмаш. Все едно да ядеш кьопоолу без патладжан или без чушки. Съвсем различна манджа става, нали?

# 142
Привет.  Hug Днес драпам по плодовия ден, след минутки нареждам трапезата - шепа орехи с някакъв плод.  Mr. Green Имам въпрос относно този ден-изчетох книгата и в плодов дават да се запичат плодове в малко масло, да се добавя дори канела и сладко, което да не е с много захар (продават се такива в био-магазините), да се ядат компоти (а някой горе беше писал, че компот може само във въглехидратен ден), сока от компотите пишеше, че може да се разрежда с вода и да се изпива, а храненето като цяло е през 2 часа. Има ли някой от вас, който да си позволява това или се придържате към чисти плодове 3-4 пъти на ден?

Имам питанка и за въглехидратния, правя си пица вкъщи с купешко тесто, което съдържа мая, а в книгата прочетох, че мая не може в този ден  Rolling Eyes Вие с какво правите домашната пица?

За любителите на овесени ядки, трици и ленено семе - в кои дни и с какво ги ядете, преди ги хапвах с кисело мляко, а сега съм ги зарязала.  Sad
Според мен ако може да има захар и друго това не е плодов и пречистващ ден. Разрешени са само ядки и плодове, в ядките има достатъчно мазнини и то доста полезни както знаете. Има разлика. Иначе за купено тесто няма проблеми, аз лично предразсъдъци към маята нямам, то реално и в хляба има тъй че за въглехидратен си е ОК. овесени ядки, мюслита и т.н. може във въглехидратен- с компот, с течен шоколад, с сладко и други.....

# 143
Отчет за днес:
З: ябълка
О: салата айсберг, червено зеле, морков, лук и маслини със зехтин и балсамов оцет, 2 препечени филийки с маргарин и шарена сол
В: няколко не много сладки курабийки, солети, маслини, бял аериран шоколад

3+ литра чай

# 144
аз започнах втората 4ка и вече посвиквам с режима, днешното меню беше:

з: 1 банан + кафе
о: 1 1/2 пълнени чушки с ориз + салата маруля,репички и зел.лук с лимон
в:  купичка боб със същата салата

# 145
Днес плодов:
3: 2 банана
О: Мадарини и 200 гр сурови ядки
В: Портокали
От утре се заемам с водата- трябва да я докарам поне до 1.5 л на ден

# 146
  • София
Ето и моят отчет за днес, въпреки вчерашното прегрешение съм с още -0.300 гр

Ден 9 (белтъци)
з: портокал (беше мнооого ранна закуска, в 5 сутринта)
о: 2 чаши прясно мляко с какао (? - какаото противоречи ли на режима?)
в: малко свинско месо с моркови, филийка пълнозърнетс хляб

За утре, като никога, менюто ми е ясно от днес:
з: мандарини или портокали
о: ориз с гъби
в: супа леща

# 147
Zdraveite i ot men dnes proteinov den  z-dve qbylki o-sitene po 6opski imah i sledobedna zakuska tarator mislq 4e ne e fatalno  Thinking i ve4etq si opekoh hamburski salam 2 par4enca sys salatka kiopulu tova e ot4eta mi za dnes ,spokoina no6t na vsi4ki  Hug

# 148
Днес ми е 5-ти ден.Плодовия едвам го изкарах.... #2gunfire

5 ти-плодов??????

Днес ми е 5-ти ден, а 4-тия /плодовия/-едвам го изкарах... Laughing

# 149
Здравейте момичета и от мен. Преди 3 дена се присъединих към вашата група - за отслабване, сега съм - 61кг., висока съм 1,57. Дано да успеем да станем фиданки, ще ви пиша за резултатите Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 22:31 от ester_ester

Общи условия

Активация на акаунт