90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 30 032
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Кьопоолу само във въглехидратен ден!

# 151
Кьопоолу само във въглехидратен ден!
Защо?????

# 152
  • София
Някъде го бяха обяснили точно, но  къде не се сещам.
Общо взето туршии, кьопоолу, кисели краставички и тем подобни са във въглехидратен, защото съдържали захар.

# 153
Общо взето туршии, кьопоолу, кисели краставички и тем подобни са във въглехидратен, защото съдържали захар.
Аз днес също си похапнах малко ( на белтъчен ден съм) , но го приготвих домашно, няма захар.

# 154
Оооо незнам за вас, ама на мен тези туршии ми разкатават фамилията...тази сол ме кара да задържам много и ги спрях, който си ги хапва и се чувства добре блазе му.!!

# 155
  • София

Кьопоолуто е за въглехидратен, само ако е купено и сте сигурни, че има захар.
Иначе може да се яде всеки ден.

# 156
  • Пловдив
Здравейте и от мен,много сте изписали днес 1 час ви чета.  Grinning Честит празник на именниците!  Simple Smile

След плодов съм -200гр,или общо казано за първата четворка съм -1.7кг,което е много добре.
Днес Протеинов ден:
З-мандарина;
О-1 кофичка заквасена сметана(стана ми тежко накрая,но останаха 2с.л. от кофичката и се напънах да я доизям);
В-свинска пържола и малко таратор.
Водата ми е около 1,5л,което е малко за мен,но се опитвам да я увелича.

# 157
а да ли е вярно че с грейпфрут се топят мазнини??? Wink

# 158
а да ли е вярно че с грейпфрут се топят мазнини??? Wink
Да, поне на мен ми подейства свалих 5кг и дотам,защото не издържах предимно на грейпфрут чак ми се повръщаше от него...... иначе който си го обича едва ли ще е проблем.!!

# 159
Благодаря за бързия отговор. Wink

# 160
Здравейте на всички  bowuu И аз се присъединявам към вашата отслабваща тайфа. Правя втора врътка на 90 - дневната. Миналата година по това време стартирах на 79 кг, за 3 месеца свалих до 65. Без физическа активност, без водни дни (кърмех), плодови - има - няма 3 да съм имала изцяло на плодове  Crazy. Сега имам да смъквам още 4-5 кг и ще съм ок.
Виждам, че сте повдигнали темата за грейпфрута. С този плод много трябва да се внимава, най - вече когато се пият лекарства. Особено антидепресанти, защото усилва действието им в пъти.
Успех и постоянство в борбата с килцта ви желая!

П.П Помелото е в пъти по - полезно от грейпфрута и по - ефективно топи мазнини Peace

# 161
  • Пловдив
Тъй като в момента разучавам диетатата,преглеждам примерните рецепти и попаднах  на тази:
http://fidanki.multiply.com/photos/album/4/4#photo=2
Тук са смесени сирене,кашкавал и месо,а нали не може да се смесват 2 вида белтъци  newsm78

# 162
Здравейте и от мен,много сте изписали днес 1 час ви чета.  Grinning Честит празник на именниците!  Simple Smile

След плодов съм -200гр,или общо казано за първата четворка съм -1.7кг,което е много добре.
Днес Протеинов ден:
З-мандарина;
О-1 кофичка заквасена сметана(стана ми тежко накрая,но останаха 2с.л. от кофичката и се напънах да я доизям);
В-свинска пържола и малко таратор.
Водата ми е около 1,5л,което е малко за мен,но се опитвам да я увелича.

месо и мляко не може дарлинг

# 163
Да, така е не се смесват месо, яйца и млечни продукти.
Аз лично понякога съм смесвала преди година когато правих диетата. Не ми се отрази много много, но е по добре да се избягва  да се смесват.
 Всеки сам си преценява, до колко и колко прегрешения да има за сметка за някое друго + или - в кг.

# 164
  • Пловдив
А може ли кисело зеле с месо на фурна в белтъчния ден?   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт