90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 30 015
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Мисля че няма проблем!

# 166
Привет.  Hug Днес драпам по плодовия ден, след минутки нареждам трапезата - шепа орехи с някакъв плод.  Mr. Green Имам въпрос относно този ден-изчетох книгата и в плодов дават да се запичат плодове в малко масло, да се добавя дори канела и сладко, което да не е с много захар (продават се такива в био-магазините), да се ядат компоти (а някой горе беше писал, че компот може само във въглехидратен ден), сока от компотите пишеше, че може да се разрежда с вода и да се изпива, а храненето като цяло е през 2 часа. Има ли някой от вас, който да си позволява това или се придържате към чисти плодове 3-4 пъти на ден?

Имам питанка и за въглехидратния, правя си пица вкъщи с купешко тесто, което съдържа мая, а в книгата прочетох, че мая не може в този ден  Rolling Eyes Вие с какво правите домашната пица?

За любителите на овесени ядки, трици и ленено семе - в кои дни и с какво ги ядете, преди ги хапвах с кисело мляко, а сега съм ги зарязала.  Sad

Хубава трапеза Слънчеви сълзици !  Grinning

Подходяща за днешният ден , православната Бъдни Вечер !
Да ни е честита на всички нас , православната Коледа, нашата Коледа ! Grinning

Радвам се , че най-после се появи някой , дето се е постарал да прочете книгата  Grinning ,та даже и рецептите !
Grinning

Всички неща , които си написала по- горе са позволени ( щом са в книгата и са ги дали авторите на диетата са позволени ,нали така Сълзичке Grinning) и можеш да си ги позволяваш и ти, разбира се, както и всички останали  !

Аз съм си ги позволявала , когато са ми се приисквали тези неща  Party и съм имала време да печа  - вкусно е  Blush! Винаги съм яла плод/зеленчук  на 2 часа в Плодов, защото така е много по-лесно, а пък и метаболизма е бърз, като стрела , при честите хранения , което е и крайната цел на този ден !

Всъщност БЪРЗ МЕТАБОЛИЗЪМ е целта , А НЕ Е ПРЕЧИСТВАНЕ , което е невъзможно с лапането на толкова много въглехидрати( захар) , каквито ядем в плодовият ден, пък и белтъчинки (ядки) си хапваме  Grinning!

Единственният пречистващ ден в диетата е Водният ден !
Който , както знаеме е само,  три пъти в диетата , на всеки 29 ден е !

Плодовият ден ( по плана на диетата) е деня с най-много въглехидрати(захар) и едновременно е деня, осигуряващ най-бърз метаболизъм за ЧЕТВОРКАТА , а за тази цел плодовете са отлични - усвояват се след максимално 30 мин, тъй като те буквално прескачат стомаха и се усвояват направо в дванадесетопръстника!

Диетата използва една много успешна стратегия от диетологията, която се нарича "Въртене на въглехидратите" , постепенното увеличаване на въглехидратите в храната всеки ден от най-малко до най-много въглехидрати , в цикъл от няколко дни .

В 90-дневната - този цикъл е от 4 дни(Четворката) с 1 ден- ниски въглехидрати , 2 ден- средни, 3 ден -високи, 4 ден -високи въглехидрати.( Н-С-В-В), който се повтаря 7 пъти ,след което следва Воден ден - ден с 0 въглехидрати -пречистващ ден .

Първи ден - Белтъчен( ядене на Белтъчини)
Ниско ниво на въглехидрати(захарта) , Бавен метаболизъм

Втори ден - Бобово-Зърненен( ядене на Бавно усвоявищи се въглехидрати , състоящи се от 50% белтък,50% въглехидрат)
Средно ниво на въглехидратите(захарта), по-бърз метаболизъм от ден първи

Трети ден - Брашнян( ядене на бързи въглехидрати с 70-80 % въглехидратно(захарно) съдържание)

Високо ниво на въглехидратите, по-бърз метаболизъм от ден втори

Четвърти ден - Плодов ( ядене на най-бързите в природата въглехидрати - Плодовете  Grinning)
Най-високо ниво на въглехидратите  и най-бърз метаболизъм за Четворката

Колко въглехидрати  съдържат плодовете на 100 грама плод:

http://www.bb-team.org/hrani/group/plodove

и за сравнение колко съдържат  торти /сладкиши НА 100Гграма :

http://www.bb-team.org/hrani/search?for=%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0

МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА ВЪРТЕНЕТО НА ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ
Скрит текст:
 Стратегия №4 на „90-дневната диета”

ВЪРТЕНЕ (РОТАЦИЯ) на ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ

Това е една, много известна в спортната медицина и много ефективна стратегия за едновременното - горене на мазнини и правене на мускули.

В зависимост от целта която е набелязана, съществуват най-различни схеми за въртене на въглихидратите .
„90–дневната диета” използва схемата (ниско-средно-високо-високо) ( Н-С-В-В ) , така наречената ”Четворка” .
Н - ниско ниво на въглехидрати
С - средно(умерено) ниво на въглехидрати
В - високо ниво на въглехидрати

Което означава :
първо 1 ден малко въглехидрати, после 1 ден средно ниво на въглехидратите и после 2 дни с много въглехидрати

Този цикъл се повтаря (върти се, ротира се) 7-дем пъти :

( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В )

след което (след 28 дена) следва ден, в който въглехидратите стават равни на нула, така нареченият „Воден ден” .
 с (0) - нулево ниво на въглехидрати

Или за 91 дена ( диетата всъщност е 91, а не 90 дена) се получава схемата :
От 1-и ден до 29-ти ден
( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) (0) - първи цикъл
От 30-ти ден до 58-ми ден
( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) (0) - втори цикъл
От 59-и ден до 87-ми ден
( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) ( Н-С-В-В ) (0) - трети цикъл
От 88-ми до 91-ви ден
( Н-С-В-В ) - финална четворка

Ниско въглехидратните дни (50% въглехидрати )
В тях консумираме основно храни с нисък гликемичен индекс.

Умерено( средно) въглехидратните дни (100% въглехидрати - явяващи се норма, при балансираното хранене)
Консумираме комбинации от въглехидрати - или умерени и бавни, или само въглехидрати с умерена скорост на усвояване (гл. индекс).

Високо въглехидратни дни. (150-200% въглехидрати )
Консумираме, или само бързи въглехидрати, или комбинация от бързи и умерени.

В ниско въглехидратния и умерено въглехидратния ден ( в 1-ия ден и 2-рия ден ) тялото ни изгаря глюкозата в кръвта за енергия и превключва на мазнините, като горивен източник. Сигнал за това му подава, ниското ниво на инсулина, тъй като въглехидратите са малко, а както знаете, след приемът им, инсулинът се покачва. Протеинът, който приемаме, предпазва мускулите ни от разграждане и използването на мускулите ни за гориво. Затова, приемът му в достатъчни количества е толкова важен, в противен случай ще загубим мускулна маса. Необходими са ни и малко здравословни мазнини, за посрещане на енергийните нужди.

Във високовъглехидратните дни ( в 3-ия и в 4-тия ден) многото въглехидрати поддържат метаболизма висок, а този ефект е отличен за изпадане на тялото в състояние за топене на мазнини. При традиционните диети, в старанието за горене на мазнини, често се стига до своеобразен застой, което тук с въртенето на въглехидратите се избягва. Друга полза, от дните с много въглехидрати, е че попълват запасите в изтощените и плоски мускули, като също така, получаваме психическа почивка.

За да се получи въртене на въглехидратите и едновременно с това и разделно хранене, което пък е Стратегия №3  на „90-дневната диета” , храненето през „Четворката” е интелигентно организирано, както следва :

1-ви ден - (Н)
Приемаме минимално количество въглехидрати и максимално количество белтък.
За тази цел се консумират белтъчни. Белтъчнити храни се преработват и се усвояват най-бавно от организма, тоест,
метаболизмът ни през този ден е най-бавен – имаме най-ниският метаболизъм а „Четворката” !
Този ден в диетата е известен под името „Белтъчен ден”, тъй като в него консумираме храни богати на белтъчини и бедни на въглехидрати- соя, тофу, млечни продукти, месо и риба.

2 -ри ден - (С)
Приемаме, приблизително, по равни количества въглехидрати и белтък (само растителен белтък).
За тази цел се консумират бавни въглехидрати - това са храните със смесен състав.
Те съдържат и белтък и въглехидрати, което ги прави трудни (и от там бавни) за усвояване от организма. Затова и се наричат бавни въглехидрати .
Метаболизмът е все още бавен, но един път и половина по висок от този в белтъчен ден !
Този ден в диетата е известен под името „Скорбялен ” или  ”Бобово-Зърнен ден” или най-често"Бобов ден" , тъй като в него консумираме бобови и зърнени в целият им вид или счукани на булгур, храни - те са храните в природата с приблизително равни количества белтък и въглехидрат .

3-ти ден - (В)
Приемаме максимално количество на въглехидрати и минимално количество на белтък .
За тази цел се консумират бързи въглехидрати .
Брашнени храни и захари, които са лесни (и от там бързи) за усвояване от организма.
Метаболизмът ни в този ден е бърз или висок метаболизъм!
Този ден на диетата е известен под името "Въглехидратен ден" , но може да го наричаме и "Брашнян ден" тъй като в него се кунсумират смляни на брашно, грис или кус-кус зърнени продукти, както и всички зърнени ядки, като овесените например, мусли .

4-ти ден- (В)
Приемаме най-високото ниво на въглехидрати за „Четворката”и най-малкото количество белтък.
За тази цел консумираме много плодове и малко ядки, които доставят на организма необходимите за деня мазнини, както и незаменими други витамини, минерали и соли . Високото съдържание на бързо усвояеми въглехидрати (фруктоза) в плодовете, както и честите хранения (5-6 хранения, през 2 часа), поддържат метаболизма ни в този ден, много бърз, най-високото ниво метаболизъм за „Четворката”,
като това е отлично условие за изпадане на тялото ни в състояние за топене на мазнини.
Този ден на диетата е известен под името "Витаминен ден" или "Плодов ден" .

Разтоварващият ден, ВОДНИЯТ ДЕН, е ден с 0 въглехидрати .

СТРАТЕГИИ И ТАКТИКИ НА 90-ДНЕВТАТА ДИЕТА
Скрит текст:
По време на „90-дневната диета”, отслабваме толкова много и запазваме теглото си и след нея, защото тя, разчита не на една , а на абсолютно всички стратегии и тактики, известни от диетологията:

ЗАТОВА ДОРИ И ХОРА, КОИТО, НЕ СПАЗВАТ ВСИЧКИ ПРИНЦИПИ НА ДИЕТАТА , А САМО НЯКОИ ОТ ТЯХ - СЪЩО ОТСЛАБВАТ !  

РАЗБИРА СЕ ПО-МАЛКО ИЛИ ЗА ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ!

ИЗБОРЪТ Е ВАШ !  

СТРАТЕГИЯ №1  - БАЛАНСИРАНОТО ХРАНЕНЕ -

Редовно хранене на нашето тяло с доставянето на точно
 необходимите, нито на повече, нито на по-малко - белтъчини, въглехидрати,
 мазнини, минерали, витамини и баластни вещества. Това поставя тялото ни в
 състояние, при което, то започва да гори бързо излишните си мазнини.

СТРАТЕГИЯ №2  - 90-ДНЕВНАТА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ДИЕТАТА -

Установено е, че ако храненето е балансирано за период не по-малък от 90 дена,
 след 90 дена , нашето тяло, променя метаболизма си
 от режим на складиране на въглехидратите в мазнини
 ( нарушен метаболизъм)
 в режим на горене на излишните въглехидрати и старите мазнини
 ( нормален метаболизъм)
 или
 от състояние на нарушен метаболизъм (болестно състояние),
 нашето тяло се връща в състояние на нормален метаболизъм
 ( присъщ на здравото, балансирано хранено тяло)

СТРАТЕГИЯ №3 - РАЗДЕЛНОТО ХРАНЕНЕ

в „90-дневната диета“ се спазват абсолютно всички
 принципи на разделното хранене,
 което е изпитан, от столетия метод за бързо горене на мазнини

СТРАТЕГИЯ №4 - РОТАЦИЯ ИЛИ ВЪРТЕНЕ НА ВЪГЛЕХИДРАТИТЕ

Това е една, много известна в спортната медицина и много ефективна,
 стратегия за, едновременно, горене на мазнини и правене на мускули.
 "Ротацията на въглехидратите" в "90-дневнатата диета" е по схемата
 ( 1-2-3-3 ), или (Н -С -В- В ), което означава -
 1 ден малко въглехидрати (през 1-я ден),
 1 ден средно количество въглехидрати (през 2-я ден)
 2 дена много въглехидрати (през 3-я и 4-я ден),
 което умно е постигнато, без да се нарушават принципите на разделното хранене,
 което е пък друга много важна стратегия на диетата,
 чрез ротацията на четири дни - известната "Четворка" от дни
 Белтъчен, Бобово-Зърнен, Въглехидратен и Плодов.

Затова, икога, не трябва да променяте реда на дните или
 да заменяте един ден с друг ден, защото това нарушава
 въртенето на въглехидратите и спира процеса на отслабване !

СТРАТЕГИЯ №5 - СТРОГО СПАЗВАНЕ НА 3-ТЕ ЦИКЪЛА НА МЕТАБОЛИЗМА НА ТЯЛОТО,
 Те са, както следва :

от 4:00 до 12:00 чистене на организма и изхвърляне на шлаки и токсини
 - не се приема храна

от 12:00 до 20:00
 - приемане на храна

от 20:00 до 4:00 смилане и усвояване на храната
 - не се приема храна

СТРАТЕГИЯ №6 - КОЛИЧЕСТВАТА ХРАНА СА ПРАВИЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИ в 4-5 храненния

2 до 3 закуски с 1 или с 2 еднакви плода или зеленчук, задвижват метаболизма и
 го снабдяват с необходимите витамини и минерали за деня

Повечето храна е преди и в 12:00 часа и е
 в активният период на тялото (сутрин и на обед) .

По-малко храна (половин порция)
 в по-малко активният период на тялото (на вечеря) и до 20:00 часа.

Или спазено е известното още от древността правило :
 "Закуската изяж сам, обяда раздели с приятеля си , а вечерята дай на врага си !"

СТРАТЕГИЯ №7  - МОНОТОННИЯТ ПРИНЦИП В ДИЕТОЛОГИЯТА

или приемането на еднаква храна.
 Обяда е винаги еднакъв с вечерята.
 Храненето за деня е еднотипно или с белтъчни
 или с бавни въглехидрати или с бързи въглехидрати или с плодовел
 Закуските до 12:00, са за всеки ден от еднакви плодове .
 При монотонно хранене, удоволствието от храната прогресивно намалява.
 Човек се изморява от една и съща храна и апетитът му изчезва.

СТРАТЕГИЯ №8  - НАЛИЧИЕТО В ДИЕТАТА НА " ИЗМАМНО" или от английски на "ЧИЙТИНГ ХРАНЕНЕ"
 (Греховната въглехидратна вечеря )

Cheating (от англ.) означава измама или мошеничество

По време на диета, ВЕДНЪЖ НА ВСЕКИ 4 ДЕНА може да си позволите любима
 храна, като ТОРТА ИЛИ ПИЦА например и това да не наруши режима, а
 напротив – даже да го направи по-ефективен. Идеята е, че при всяка една
 диета, която ви поставя в отрицателен калориен баланс вашият метаболизъм
 се забавя, за да може организма да се справи с по-малкото предоставяна му храна.
 Вкарването на едно „мръсно“ хранене в режима ще даде сигнал на тялото,
 че диетата е свършила, което временно ще ускори обмяната.
 Нещо повече – ако през времето до този чийтинг сте спазвали стриктна диета,
 калорийната „бомба“под формата на любимата ви забранена храна,
 ще зареди вашите гликогенови депа, а няма да се отложи като подкожна мазнина.

СТРАТЕГИЯ №9  - ПИЕНЕТО НА ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА ВОДА

която пречиства организма
 и му помага до изхвърли
 голямато количество мазнини, токсини и шлаки,
 разградени по време на диетата !

СТРАТЕГИЯ №10 - ЦИКЛИЧНО ВЪЗДЪРЖАНЕ ОТ ХРАНА - ПОЧИВКА ИЛИ РАЗТОВАРВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

ВСЕКИ 29 ДЕН в диетата е РАЗТОВАРВАЩ ДЕН - НЕ СЕ ПРИЕМА ХРАНА !

Приема се само вода - дава се възможност на храносмилателната система да си почине!
 Освободено от бремето на храносмилането, в този ден тялото използва всичката си енергията за собственото си почистване и изхвърля голямо количество токсини !

СТРАТЕГИЯ №11  - ОГРАНИЧАВАНЕ НА МАЗНИНИТЕ И КОНСУМАЦИЯТА НА ЗДРАВОСЛОВНИ, ПРЕДИМНО РАСТИТЕЛНИ МАЗНИНИ

По 1ч.л. СТУДЕНО ПРЕСОВАН зехтин( може и друго студено пресовано олио - от слънчоглед, лен и др.) за салатите на обед и вечеря ,
 1 ч.л. до 1 с.л. зехтин за основното ястие, общо за обеда и вечерята

ДОПУСКА СЕ ПОНЯКОГА И 1 ч.л. краве масло или малко сметана.

СТРАТЕГИЯ №12 - ОГРАНИЧАВАНЕ НА СОЛТА

Солта не е забранена, тъй като тя е много необходима на тялото, за да функционира правилно,
 но е препоръчано да се ограничава до  минимум и да се замени с морска сол !  

За по добър вкус и допълнителна доза витамини и минерали се препоръчва:

ИЗПОЛЗВАНЕТО НА МНОГО ПОДПРАВКИ, ОСОБЕНО НА ЗЕЛЕНИТЕ БИЛКИ и
 ДОБАВЯНЕТО КЪМ ХРАНАТА НА РАЗЛИЧНИ СЕМЕНА -
 лен, сусам, слънчоглед, тиквени семки мак и др. ,
 които са много богати, на полезни вещества, като калций,магнезий, калий, фосфор, цинк и др.
както и съдържат незаменими, растителни  мазнини и белтъчини !

СТРАТЕГИЯ №13 - ПРЕПОРЪЧВА СЕ СУРОВОЯДСТВОТО
ПЛОДОВЕТЕ ДА СА СУРОВИ И С КОРАТА И СУРОВИТЕ ЗЕЛЕНЧУЦИ или ВЪЗМОЖНО НАЙ-КЪСАТА ИМ ТОПЛИННА ОБРАБОТКА

ЛЕКО ЗАПЪРЖВАНЕ в малко мазнина, ЗАДУШАВЕНЕ, НА ПАРА.
 ПЪРЖЕНЕТО НЕ Е ЗАБРАНЕНО, НО ИМА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ,
 ЧЕ ЩЕ ЗАБАВИ ПРОЦЕСА НА ОТСЛАБВАНЕТО.

СТРАТЕГИЯ №14 - ПОЗВОЛЕНИ СА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ХРАНИ -

ДОРИ ЧРЕЗ "ЧИТИЙНГ" СТРАТЕГИЯТА И ВЕДНЪЖ НА 4 ДЕНА СМЕСЕНО ХРАНЕНЕ -
 ПАРЧЕ ТОРТА, БИСКВИТИ, СЛАДКИШ И СЛАДОЛЕД, ПАРЧЕ ПИЦА, БАНИЦА т.н.,
 който факт оказва, изключително благоприятно влияние, на психиката
 на диетуващият по време на диетата

ЗАБРАНЕНИ СА САМО :

АЛКОХОЛА  - който се разгражда в организма до вещества, които се бъркат в
 метаболичните процеси

ВСИЧКИ БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ

ОТРОВНИТЕ "ХРАНИ" - маргарин и други трансмазнини, аспартам и други изкуствени подсладители ,
 химични "подобрители" и "стабилизатори" на храна и др.

Това с маята е грешка, Слънчева сълзице, в рецептите си има навсякъде, мая !
Маята с нищо не би могла да попречи на диетата в който и да било ден !
В рецептите в книгата е дадено и готово тесто 40 0грама за въглехидратен обяд .
Содата и бакпулвера, също са дадени в книгата, като набухватели и можеш и тях да си ги ползваш !

Овесените ядки се ядат във въглехидратният ден 80 грама измерени на сухо (кафена чащка) е порцията дадена в книгата:

1. Солени овесени ядки - на въглехидратният обяд , който е винаги солен

2. Сладки овесени ядки - на въглехидратната вечеря- тогава можеш да им прибавяш каквото искаш -мляко- кисело или прясно, кондензирано, нарязани сушени плодове, ядки, мед, портокалови корички, канела , сладко и т.н. тъй като въглехидратната вечеря е СМЕСЕНА !
Единственото смесено хранене в диетата е и затова я наричаме "Греховната вечеря"  Sunglasses !

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 02:26 от GigiBo

# 167
Кьопоолу само във въглехидратен ден!
Това не е вярно - кьопоолуто се прави от 5 зеленчука ( сини домати, домати, чушки ,чесън и магданоз- значи може в Белтъчния, Бобово-Зърненият,  Въглехидратния  и даже и във Витаминният , ако е без олио и сол !

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 00:55 от GigiBo

# 168
Последните 3 страници от темата изобилстват от менюта, отклоняващи се от режима. Чак се чудя има ли смисъл да ги коментирам, защото имам чувството, че хората са наясно, че не би трябвало да ядат това, но "от един път нищо няма да им стане".
И аз имам понякога своите прегрешения, но ги спестявам на аудиторията, защото най-лесно е да се подхлъзнеш по лошия пример на другия.

# 169
  • София
Добро утро, от вчера и аз ще се боря с вас с килограмите. Успях да се докарам до там, че никой да не ми вярва, че ще успея. Това от друга страна ме амбицира, надявам се с ваша помощ да сваля 10 от излишните килограми - въпреки, че са доста повече, но и това ще е рекорд за мен.
За отчета - ден първи:
1. З - 3бр. мандарини;
2. О- кюфтета на фурна (без яйца и хляб) и салата домати и краставици;
3. В - същото, като на обед!

Желая много минуси на всички  Simple Smile. Спорна седмица!

# 170
Здравейте.  Flutter

Освен да пожелая на всички Хубав ден   bouquet, нямам нищо за споделяне по-различно. Почивката си върви.  Wink

# 171
  bouquet
Добро утро
Плюс 1  Sad
вероятни причини : МЦ и Доксициклин 

# 172
Добро утро. От днес и аз съм с вас. За днес съм предвидила:

З : 2 райски ябълки
О: салата печени чушки с извара и 1 КМ разбито на айрян
В: броколи с извара и зелена салата

# 173
  • Варна
Днес плодов:
3: 2 банана
О: Мадарини и 200 гр сурови ядки
В: Портокали
От утре се заемам с водата- трябва да я докарам поне до 1.5 л на ден

В плодов ден са позволени до 100гр. сурови ядки Peace

Добро утро и от мен. Продължавам с минусите, което е супер, доста по-леко ми е на стомаха от началото на режима.
Само кантара май плаче за нова батерия, че ме изнервя докато покаже някакви реални килограми.
Вчера белтъчен: ябълка, дробчета с кисело зеле за обяд, за вечеря ми беше доста тежко и отклоних от еднаквото меню- 1 активия.
Днес Ден 6 Варива:
З: кафе и портокалов фреш
О и В мисля да са печени картофи.

Честито на именниците и празнуващите днес!  bouquet

# 174

Честито на именниците и празнуващите днес!  bouquet
Честито и от мен!Живи и здрави да са!
Аз днес съм на плодове.Умувам и някакъв спорт.На кантара утре ще се качвам пък да видим!

# 175
Здравейте, дами!

Давам отчет за режимния уикенд Simple Smile

Събота - плодов:
1. Закуска - нат. сок 100%
2. Обяд - салата зеле и моркови
3. Следобяд - нат. сок 100%
4. Вечеря - салата домати, краставици, лук, чушки
5. Късно вечерта - 1 банан

Неделя - белтъци:
1. Закуска - проспах я
2. Обяд - 3 яйца на очи
3. Вечеря - кашкавал пане, сирене бри, салата зеле и моркови

Днес - варива:
Закуска - нат. сок 100%

Успешна седмица на всички!

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 09:51 от veronika_v

# 176
  • София
Хоп, и аз от днес при вас, момичета.  Hug

Включвала съм се и преди, но тогава не успях да я завърша.
Сега смятам да съм по- сериозна.

Искам да сваля 3- 4 кг. Но най- вече я започвам, защото когато съм на 90 дневна диета хапвам по- разнообразно от нормалното ми иначе меню. А и емоционално се чувствам по- добре, когато съм на режим.  Crazy

# 177
  • Варна.....
Мога да цитирам Иля.   bouquet
Написаното от нея се отнася с пълна сила и за мен!!

# 178
  • София
Както каза и Нана, ако е купешко има захар и затова не може. Ако си го правиш домашно може в трите дни.

# 179
Здравейте и честито и от мен на именниците. Имаме си и вкъщи, ама днес съм забранила да черпи с всякакви сладки изкушения  Mr. Green
Днес стартирам и аз. Намислила съм менюто ми да е:
З: 1/2 помело
О: 1 пържола + салата
В: салата с малко крутони

Моля, ако някой вижда нещо нередно в яденето, което мисля да ям през деня, да сигнализира  Simple Smile Още съм нова и най-вероятно ще имам 'грешки' и аз.
Искам да попитам - може ли да се пие студен чай (от магазина) и ако следобяд прегладнея с какво мога да си 'залъжа' гладът?

Общи условия

Активация на акаунт