90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 30 009
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,
от днес и аз почвам 90 дневната диета, комбинирана с много тренировки във фитнеса.
Моето меню за днес е:
З- 1 портокал
О- 1 яйце на очи
В- пак яйце на очи

Надявам се да успея да я издържа 90 дена, защото имам да смъквам няколко килца.
Желая на всички лек ден и успешна седмица. Hug

# 181
Здравейте и от мен Simple Smile
Момичета днес ми е 4ден от режима,справям се добре ,най-ми е трудно вечерта, не съм гладна ,но навика да хрупам нещо пред ТВ ме тормози ooooh!,затова си лягам рано за да не мисля за освинване Mr. GreenКакто знаем от съня се слабее Mr. Green
Лек и успешен снежен ден Simple Smile

# 182
veiana, днес ти е протеинов ден. А къде е протеина във вечерята?
Крутоните са за въглехидратен. Вечерята да е като обяда, само че на половина.
А относно следобедния глад, мисля, че чай от магазина не е добра идея, просто защото не е чай. По - добре домашен или, ако си много гладна - плод.

# 183
Здравейте и честито и от мен на именниците. Имаме си и вкъщи, ама днес съм забранила да черпи с всякакви сладки изкушения  Mr. Green
Днес стартирам и аз. Намислила съм менюто ми да е:
З: 1/2 помело
О: 1 пържола + салата
В: салата с малко крутони

Моля, ако някой вижда нещо нередно в яденето, което мисля да ям през деня, да сигнализира  Simple Smile Още съм нова и най-вероятно ще имам 'грешки' и аз.
Искам да попитам - може ли да се пие студен чай (от магазина) и ако следобяд прегладнея с какво мога да си 'залъжа' гладът?

днес 1-ви ден от диетата ли ти е? Ако да то днес ти е белтъчен.Обяда е добре,но тези крутони за вечеря  newsm78 ,крутоните са от препечен хляб така ли е?Ако е така не може,позволени са във въглехидратния ден.

# 184
Искам да попитам - може ли да се пие студен чай (от магазина) и ако следобяд прегладнея с какво мога да си 'залъжа' гладът?

Ако визираш студен чай Сан Бенедето, Нестий, Липтон и т.н. - не, съдържат захар всичките.

# 185
Аз днес имам именник,ще правя тортичка, ама ще си хапна утре вечерта,ще почерпя всички въглехидратки утре.Честит имен ден на всички именници да сте живи и здрави  smile3525

# 186
gretacvetina,  svetla_80 мерси за съветите. За вечеря ще измисля нещо, но нали можеше да се яде по малко хляб на ядене  Rolling Eyes знам за хляба, че е третия ден, но си помислих че препечен за вечеря също става сместо филия напр.
За студения чай и аз се чудих - не съм си купувала за да видя какво съдържа, ама ако някой знам 'полезен' такъв, моля да сподели  Grinning (май няма да стане с него  Mr. Green )

# 187
Добро утро
Днес съм на Плодове
Лека и успешна седмица на всички

# 188
Здравейте и от мен,много сте изписали днес 1 час ви чета.  Grinning Честит празник на именниците!  Simple Smile

След плодов съм -200гр,или общо казано за първата четворка съм -1.7кг,което е много добре.
Днес Протеинов ден:
З-мандарина;
О-1 кофичка заквасена сметана(стана ми тежко накрая,но останаха 2с.л. от кофичката и се напънах да я доизям);
В-свинска пържола и малко таратор.
Водата ми е около 1,5л,което е малко за мен,но се опитвам да я увелича.

Христинчетоо,и моите кг. са толкова колкото твоите,ще те следя да видя как вървиш  Peace

# 189
gretacvetina,  svetla_80 мерси за съветите. За вечеря ще измисля нещо, но нали можеше да се яде по малко хляб на ядене  Rolling Eyes знам за хляба, че е третия ден, но си помислих че препечен за вечеря също става сместо филия напр.
За студения чай и аз се чудих - не съм си купувала за да видя какво съдържа, ама ако някой знам 'полезен' такъв, моля да сподели  Grinning (май няма да стане с него  Mr. Green )

Хляба е само по  1 филия на обяд и то пълнозърнест или вита или бонус ето от този тип

# 190
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Здравейте,
от днес и аз почвам 90 дневната диета, комбинирана с много тренировки във фитнеса.
Моето меню за днес е:
З- 1 портокал
О- 1 яйце на очи
В- пак яйце на очи

Надявам се да успея да я издържа 90 дена, защото имам да смъквам няколко килца.
Желая на всички лек ден и успешна седмица. Hug

това ядене е прекалено малко

# 191

да,хляб може по 1 филийка от 72 грама само за обед и то хляб със семена.  bouquet .Ако имаш време върни се няколко странички назад в форума,точно вчера вечерта се обсъждаше темата за хляба-какъв,колко и кога.  bouquet.Успех

# 192
Здравейте и честито и от мен на именниците. Имаме си и вкъщи, ама днес съм забранила да черпи с всякакви сладки изкушения  Mr. Green
Днес стартирам и аз. Намислила съм менюто ми да е:
З: 1/2 помело
О: 1 пържола + салата
В: салата с малко крутони

Моля, ако някой вижда нещо нередно в яденето, което мисля да ям през деня, да сигнализира  Simple Smile Още съм нова и най-вероятно ще имам 'грешки' и аз.

Обяда и вечерята са винаги еднакви и вечерята е наполовина количеството на обяда !

Хляб( една филийка пълнозърнест) може само на обяд ! Вечер - не !

За да не си гладна ,обядвай и вечеряй рано !
Обяд 12:00-12:30
Вечеря 16:30 -17:00

Както и прави 2 плодови закуски -може и с по един плод ,но да са 2 !

Между обеда и вечерята не яж нищо !

Ако след вечерята чувстваш глад - знай ,че това ще изчезне след 1-2 четворки - пий много вода , а не чай !
В 20:00 приключвай и с водата !

# 193
Честит имен ден на празнуващите -здраве, щастие и веселие Simple Smile

Моята първа 4ка приключи:-) това което забелязах за себе си, че по време на протеиновия ден съм Ок, скорбялния ден се чувства малко гладна към 22.00ч, въглехидратния ден му се насладих, а плодовия до към 16ч добре и после такъв глад, ме гони, че трябва да си легна да спя в 20ч:-)
Нямам кантар и не мога да се претегля:-) Но, пък си отвярям снимките сутрин за да се мотивирам:-)

# 194
Честит имен ден на празнуващите -здраве, щастие и веселие Simple Smile

Моята първа 4ка приключи:-) това което забелязах за себе си, че по време на протеиновия ден съм Ок, скорбялния ден се чувства малко гладна към 22.00ч, въглехидратния ден му се насладих, а плодовия до към 16ч добре и после такъв глад, ме гони, че трябва да си легна да спя в 20ч:-)
Нямам кантар и не мога да се претегля:-) Но, пък си отвярям снимките сутрин за да се мотивирам:-)

В плодов яж плодове/зеленчуци  на всеки 2 часа , чак до 20:00 и няма глад ! Grinning

Включи и печени, по-голяма порция  в часа за обед и вечеря !
Не забравяй ,че имаш право и на шепа ядки /семки !

Зеленчуков бульон на обед или преди 20:00 засища и затопля !

Общи условия

Активация на акаунт