90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 901
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Нана, ти докато спазваше режима имаше ли издънки Embarassed и ако Да - какво си правила на следващия ден или хранене?

Ако под издънки имаш предвид да ям нережимно, да пия алкохол, да ям след 20 часа или да разменям дни - не, не съм имала подобни случаи.

# 361
оле момичета кажете какво да правя днес ми е 5 ден а една приятелка имаше рожден ден и ме почерпи с баклава и аз не можах да се въздържам и си похапнах 2 парчета а сега много съжалявам офф,  Sad

# 362
как да кажем какво да направиш.. повърни я  Crazy
друго какво можеш да направиш?

# 363
  • Бургас
Прекалих днес с тези въглехидрати направо съм за бой,но поне само в количество се издъних,но явно си имах нужда,че нали се опитвам да направя 13 дневната врътка и довечера съм на спорт.
Издънки всеки има важното е да са колкото се може по-редки и да се спазва режима стриктно.
А за тези които им се струват 200г малко за 4 дни аз на втора врътка свалих 3кг и 1 върнах,както писах в началото,но колкото по-налко за сваляне,толкова по-трудно.Важното е да не се отказваш.
Скоро правих равносметка:-за две бременности съм качила общо 55кг отгоре
-свалила съм почти 48 от тях
-от крема ми е излязо живо тегло 7,300кг без околоплодни води и плацента
-и съм дала около 600л мляко:)
Така че няма невъзможни неща,а успехите на момичетата в темата са много показателни.
Повече воля и не се отказвайте

# 364
dubai Мусаката от тиквички,ако е нарязани тиквички с копър,чесънче и залято с яйца във фурната,смятам,че е точно за белтъчния,а ако има и малко масълце ще е чудесна идея,за моя следващ белтъчен.Аз днес ще си заливам печени пипер с яйце на фурна,че свинското със зеле си го разделихме с щерката.Момичета, спазвайте режима.Той работи!
Комбинацията от режими е неуместна,получава се йо-йо почти винаги

# 365
Руми Аз съм ти фен знаеш ......и си права,  ако искам да постигна нещо трябва да не съм толкова мекушава. След като започна да се харесвам  ще се нахъсам още повече.  Peace
Четенето на темата много ми помага.

# 366
  • София
ester_ester, стига паника, продължаваш си режима и това е.

# 367
как да кажем какво да направиш.. повърни я  Crazy
smile3532 Това ме разби.
Момичета не се впечатлявайте толкова. Като сте сгрешили, сгрешили. Продължавате напред, няма какво друго да се направи пред свършен факт. Ако ви е толкова гузно, значи няма да се повтори, ако се повтори - не ви е било достатъчно гузно Mr. Green.
Днес съм Белтъчен
з- банан (аз май предимно това закусвам)
о и в - салата домати + пържолка

# 368
Нана, да точно това питах Simple Smile Благодаря Simple Smile При тези впечатляващи резултати се питах до колко си си позволявала прегрешение Simple Smile

# 369
  • София
Та след закуската от 1 портокал, за обяд хапнах 4 филийки от хляба (дота по-малки са от стандартните) с лютеница, а за вечеря не знам

Това сякаш съм го писала аз, като се чудех дали не прекалих с четирите филийки, но за първи път верно трети ден ми е,  се чувствам сита и ми е леко на стомаха  Grinning
За вечеря мисля едно парче торта да хапна вчера я майсторих с черен шоколад е и мисля, че ще съм ок.
Утре ми е първи плодов, от сега го мисля, но този път няма отказване, като ви чета какви резултати сте постигнали  Shocked ВЪЗХИЩАВАМ ВИ СЕ!

# 370
Ако ви е толкова гузно, значи няма да се повтори, ако се повтори - не ви е било достатъчно гузно

съвършенния отговор  Peace  Hug

# 371
как да кажем какво да направиш.. повърни я  Crazy
Joy докато си хапваше ти беше добре нали Wink,гадно е предполагам 5 дни си изкарала и накрая издънка Whistling,другия път като посегнеш към забраненото си спомни как си се чувствала днес Naughty
Аз изкарах на друг режим 1г.без да си позволя дори да си помисля за нережимности и както се вижда от линииката имах успех  Blush гледам си редовно снимките за да не изляза от релси.Е качих около 10кг. заради лекарства и лакомия разбира се  ooooh! сега си понасям последствията,знам че става бавно и като погледнеш гадния кантар как не помръдва ти идва да захвърлиш всичко #2gunfireНо щом един път съм успяла ще успея пак ината съм като магаре,10кг.няма да ми се опрат я

# 372
  • София
Нана, да точно това питах Simple Smile Благодаря Simple Smile При тези впечатляващи резултати се питах до колко си си позволявала прегрешение Simple Smile

Не съм, защото не съм мазохист hahaha Не намирам смисъл сама да се саботирам.

# 373
# 374

Общи условия

Активация на акаунт